Veľkoobchod!!starostlivosť o pokožku, olej na Bezplatný nákup Čisté rastlinné silice tangerine olej vhodný pre suchú, starnutiu pokožky starostlivosti

Nový produkt

Skladom

€9.39

Pridať do obľúbených

Anglický Názov: Tangerine

Vedecký názov: Citurs reticulata var.tangerine

Ťažba lokalita: squeeze kôry

Krajina Pôvodu: Malajzia

Kvalita: 100% Čistý Esenciálny Olej

[Upozornenie]

Môže mať fototoxicita, takže použitie tangerine olej po ošetrovateľskej by sa mali vyhnúť pôsobeniu silného slnečného svetla.

[Vlastnosti]

Hlboké žltú farbu, zatiaľ čo takmer červené, sladké, svetlo, jedinečné štipľavý citrusovej kôry chuť

[Funkcie]

Tangerine citrusové éterické oleje v rokoch, druhý len na sladký pomarančový kvet môžu ľudia cítiť druh uvoľnene, veľmi hypnotický účinok, veľmi, veľmi sladké, pre relax, zmierniť stres je veľmi dobrá! A môže zlepšiť nadúvanie, poruchy trávenia!

[Účinnosti Krásy]

vhodný pre suchú, starnúcu pokožku; microvascular na jeho tvár, je veľmi dobré, začervenanie tváre, bude možné vyriešiť problém, pretože je bohatý na vitamín C, vhodné pre zaobchádzanie s strií a bledá pleť problémy. Často s pomarančový kvet levandule a mix fade strie a jazvy, podporujú regeneráciu buniek, mäkká koža

[Účinnosti telo]

Tangerine lekárske úlohu a orange, orange rôzne prelínajú, tri mať dobrý vplyv na tráviaci systém a zvládne rôzne gastrointestinálne problémy, napríklad plynatosť, hnačka, zápcha, ale aj stimulovať tok žlče rozobrať tuku. Cievny systém tonikum, najmä mikrocirkulácie, periférne cievy môžu podporovať tepien a žíl, to môže aktivovať bolesť unavené končatiny. Je veľmi populárny masážny olej tehotné ženy, pretože je bohatý na vitamín C.

[Účinnosti emócie]

Tam povzbudzujúci účinok, ktorý sa bežne používa na upokojenie depresia a úzkosť

[Zmesi]

Bazalka, bergamot, harmanček, clary šalvia, kadidlo, citrón, pomaranč, ružové a tak ďalej.

Kupujúci Tipy

1. Sme predávané produkty sú kozmetické triedy, iba pre vonkajšie použitie, nemôže jesť.

2. S citlivou pokožkou, prosím, opatrní.

3.Éterické oleje nemožno brať ústne.

4.Zatvorené spp, umiestnené v vetrané, chladnom a tmavom mieste.

5.Olej nemôžu nahradiť lieky.

6.Pacienti, ktorí trpia na vysoký krvný tlak, kŕče, nervové a choroby obličiek, použite, prosím, pozor pred použitím aromaterapie je najlepšie poradiť sa s terapeutom.

Prečo Si Vybrať Rastlín Darček ? Rastlina Dar Prírody A Kvalitné Tajomstvo. Rastlina Dar je prírodné rastlinné silice výrobných podnikov,GMP výroby workshop,dovezené, zariadenia,technológie ťažby,a mnoho národnej bezpečnosti inšpekčný certifikát,dodržiavať prirodzené & vysoko kvalitné esenciálne oleje spätnú väzbu zákazníkov.

Rastlina Darčekové výrobky, bezpečnosť detekcie.

Vynikajúce Účinky Esenciálneho Oleja.

To môže preniknúť rýchlejšie ako bežné produkty starostlivosti o pleť od 70-krát. Podporujú regeneráciu buniek. Oprava poškodených buniek tkanív. Vlhkosť a rozžiari pleť.

Tipy Esenciálneho Oleja .

Iba pre vonkajšie použitie. Čistý esenciálny olej nie je možné aplikovať priamo na kožu.pretože čistota čistý esenciálny olej je 100%,To by mal byť zmiešaný s ropa pre používanie.(mali by ste náteru levanduľový esenciálny olej a tea tree olej na malom priestore.) Ak vaša pokožka je citlivá alebo ste alergický na vôňa,ktorú by Ste mali urobiť alergie test . Skúšobná metóda:Dobre premiešajte pokles čistého esenciálneho oleja s 3 kvapky ropa uplatňovať trochu za ucho alebo cítiť. To nemôžu nahradiť lieky. Tehotné ženy a ženy počas menštruácie ues to s upozornenia.ženy v skorých štádiách tehotenstva nemožno použiť esenciálny olej na masáž alebo kúpanie. Pozor na množstvo využitia.používajte správne množstvo . Nadmerné používanie bude robiť veľkú záťaž na telo. To by mali byť skladované v tmavej sklenenej fľaši.vyhnúť silné svetlo a teplo . Uchovávajte pri izbovej teplote. Nedávajte ju do chladničky. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nedávajte esenciálny olej v nádobách, ktoré sú ľahko rozpustné alebo majú farby v nich. Dať esenciálny olej v nerezovej ocele , Skla alebo porcelánu riediť. Pomarančový esenciálny olej je fotosenzitívne(Pomaranča,Bergamotu,Grapefruitu a Citrónovej),bude mak e koža citlivá na UV žiarenie. Ochrana proti slnku a nočné použitie sa odporúčajú.

D istribution a dodávka Strojov Darček všetky výrobky sú zadarmo-nakupovanie, založili Sme v Singapure Post / P ostNL / Švédsko Príspevok . Ak budete potrebovať ďalšie express metódy, S lízingu contac t s zákaznícky servis zamestnancov online.

Za normálnych okolností, Ak si miesto kontaktu so zákazníkom servisný personál on-line.

Spokojnosť.Dať 5 Hviezdičkový

Položky, ako je Popísané:

5 Hviezdičkový

Komunikácia:

5 Hviezdičkový

Prepravná rýchlosť:

5-Hviezdičkový I f nie ste spokojní,prosím, kontaktujte nás.budeme službu, až kým ste s atisfied . ak ste s atisfied našich produktov,Prosím, nezabudnite nám dať 5 hviezd,ako je našou odmenou. Poznámka:dodacia lehota neobsahujú čas spracovania(2 pracovné dni). V zriedkavých prípadoch sa zásielka môže trvať dlhší čas, aby sa dospelo v dôsledku omeškania vo vlastnej vôle a sviatkov.

Štítky: Tangerine Olej, esenciálne oleje, éterický olej veľkoobchod, Lacné tangerine olej, Vysoko Kvalitné esenciálne oleje, Čína esenciálny olej veľkoobchodných Dodávateľov.

kozmetika účinnosti vyvolávajúce pretrhla, jazvy / do indie, hydratačné, proti vráskam, pehaveniu
Názov Značky Rastlina Darček
Zložka iné čistý esenciálny olej
kozmetika funkcie čistoty
kozmetika liečebný účinok funkcia pleť liečebný účinok
NET WT 5ML, 10 ML, 30 ML, 50 ML, 100 ML
Položka Druh Esenciálny Olej
bielenie kozmetika účinnosti vyvolávajúce Hydratačné
Esenciálny Olej Typu Čistý Esenciálny Olej
esenciálny olej, zlepšenie spánku telo liečebný účinok dropsy
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľkoobchod!!starostlivosť o pokožku, olej na Bezplatný nákup Čisté rastlinné silice tangerine olej vhodný pre suchú, starnutiu pokožky starostlivosti

Veľkoobchod!!starostlivosť o pokožku, olej na Bezplatný nákup Čisté rastlinné silice tangerine olej vhodný pre suchú, starnutiu pokožky starostlivosti

Súvisiace produkty

Porovnať