Zložených Esenciálny Olej Späť Akné Odstránenie Podstate Olej Regulovať Vylučovanie, Hladké Póry, Anti-poburujúce, Levanduľa, Citrón

Nový produkt

Skladom

€7.90

Pridať do obľúbených

Späť Akné Odstránenie Podstate Olej

About Product (O Výrobku

Účinnosť: na stimuláciu pokožky, regeneráciu buniek, rozklad melanóm pokoj, tak ako odstrániť smallpox v Indii, reguluje mazové žľazy vylučovanie, hladké póry, potlačeniu akné regeneráciu.

Ako používať: Masáž tela s pravidelnou masážou.

Zloženie: majorán, šalvia, levanduľa, citrón a tak ďalej.

Poznámka: pre vonkajšie použitie, a nie orálna umiestnené v chladnom a suchom mieste.

Čas použiteľnosti: 3 roky

Tipy

1. Sme predávané produkty sú kozmetické triedy, iba pre vonkajšie použitie, nemôže jesť.

2. S citlivou pokožkou, prosím, opatrní.

3.Éterické oleje nemožno brať ústne.

4.Zatvorené spp, umiestnené v vetrané, chladnom a tmavom mieste.

5.Olej nemôžu nahradiť lieky.

6.Pacienti, ktorí trpia na vysoký krvný tlak, kŕče, nervové a choroby obličiek, použite, prosím, pozor pred použitím aromaterapie je najlepšie poradiť sa s terapeutom.

Značka: Závod Darček Pôvodu: Čína Funkcie:

Na stimuláciu pokožky, regeneráciu buniek, rozklad melanóm pokoj, tak ako odstrániť smallpox v Indii, reguluje mazové žľazy vylučovanie, hladké póry, potlačeniu akné regeneráciu. Zloženie:

Majoránka, šalvia, levanduľa, citrón a tak ďalej. Skladovateľnosť:

3 roky, (Vyrobené v Číne, dátum výroby budú jasne označené na etikete. ) Odporúčame použiť:

Pre Pleť CareNourishing Balenie:

Zapečatené balenie Množstvo:

1 KS Hmotnosť:

10 ML/30ML Ako používať: Masáž tela s pravidelnou masážou. Typ pokožky: Všetky Typ Pleti Veľkoobchodná Cena: Viac ako 3 ks, zľava 5%

Poznámka Olej pôvodu Čína, výrobcu, je Guangdong v Číne sú kozmetické výrobky triedy, iba pre vonkajšie použitie, nemôže jesť.

Viac Informácií O Produkte Informatio

Čínsky Descriptin Obrázky na odkaz, na Akékoľvek otázky, Prosím neváhajte a kontaktujte nás

Tipy O Esenciálny Olej, iba Pre vonkajšie použitie.

Čistý esenciálny olej nie je možné aplikovať priamo na kožu.pretože čistota čistý esenciálny olej je 100%,To by mal byť zmiešaný s ropa pre používanie.(mali by ste náteru levanduľový esenciálny olej a tea tree olej na malom priestore.)

Ak vaša pokožka je citlivá alebo ste alergický na vôňa,ktorú by Ste mali urobiť alergie test . Skúšobná metóda:Dobre premiešajte pokles čistého esenciálneho oleja s 3 kvapky ropa uplatňovať trochu za ucho alebo cítiť.

To nemôžu nahradiť lieky.

Tehotné ženy a ženy počas menštruácie ues to s upozornenia.ženy v skorých štádiách tehotenstva nemožno použiť esenciálny olej na masáž alebo kúpanie.

Pozor na množstvo využitia.používajte správne množstvo . Nadmerné používanie bude robiť veľkú záťaž na telo.

To by mali byť skladované v tmavej sklenenej fľaši.vyhnúť silné svetlo a teplo . Uchovávajte pri izbovej teplote. Nedávajte ju do chladničky.

Uchovávajte mimo dosahu detí.

Nedávajte esenciálny olej v nádobách, ktoré sú ľahko rozpustné alebo majú farby v nich. Dať esenciálny olej v nerezovej ocele , Skla alebo porcelánu riediť.

Pomarančový esenciálny olej je fotosenzitívne(Pomaranča,Bergamotu,Grapefruitu a Citrónovej),bude mak e koža citlivá na UV žiarenie. Ochrana proti slnku a nočné použitie sa odporúčajú .

O

Prečo Si Vybrať ? Rastlina Dar Prírody A Kvalitné Tajomstvo. Rastlina Dar je prírodné rastlinné silice výrobných podnikov,GMP výroby workshop,dovezené, zariadenia,technológie ťažby,a mnoho národnej bezpečnosti inšpekčný certifikát,dodržiavať prirodzené & vysoko kvalitné esenciálne oleje spätnú väzbu zákazníkov.

Rastlina Darčekové výrobky, bezpečnosť detekcie.

Rastlina Dar je profesionálny zdravie a krása predávajúci v číne, predáva obrovský výber vysoko kvalitných produktov, ktoré sú vyrobené v Číne za prijateľnú cenu.

Sme veľmi radi, aby sa mohli spojiť sa so zákazníkmi z celého sveta, a aby naše rady neuveriteľné zdravie a krásu výrobkov, ktoré majú k dispozícii všade tam, kde žijú.

Dostupné produkty starostlivosti o Pleť výrobky, éterické oleje, masážne oleje, základné oleje, Originálne Kvapaliny, Hydrolat; Ako bonus navyše, tam je denne riešenie, ktoré ponúka vyberte produktov za zvýhodnenú cenu. Okrem toho, kupujúcich, ktorí chcú nákup položiek vo veľkom môžu prijímať aj ďalšie zľavy.

Ponúkame veľký zákaznícky servis a láska hovoriť nových zákazníkov a pomôcť im nájsť tie najlepšie produkty na uspokojenie ich potrieb.

Wlecome pripojiť k našej VIP skupine na FACEBOOK a VK. Akékoľvek informácie, a otázku môžeme zdieľať v skupine, tiež špeciálne ponuky.

O Platbu

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní.

4. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky o platbu, prosím, kliknite na tento úradný pomôcť odkaz:

O Dopravu

Okres bution a Doručenia.

Starostlivosť o pleť všetky výrobky sú zadarmo-nakupovanie, založili sme v Estónsku / Vietnam / Švédsko Post Air Mail express.Ak budete potrebovať ďalšie express metódy, prosím, kontaktujte zákaznícky servis zamestnancov online.

Za normálnych okolností, Ak si miesto kontaktu so zákazníkom servisný personál on-line.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

Štítky: olej bleach, citrón quartz, citrón vyrobené, Lacné ropy bleach, Vysoká Kvalita citrón quartz, Čína citrón vyrobené Dodávateľmi.

Esenciálny Olej Typu Zložené Esenciálny Olej
Zloženie Bazalka, olej, Sladký pomarančový olej, rozmarínový olej, olej Granium
Použitie Masáž
Číslo Modelu Späť Akné Odstránenie Podstate Olej
NET WT 10g /30g
Položka Druh Esenciálny Olej
Compositions2 Ružový olej,Citrón, olej,
Zložka Ruža, citrón, bazalka, sladký pomaranč,rozmarín, geranium
Použiť obal všetky pokožky
Názov Značky Rastlina Darček
Účinnosť Zmierniť unavené oči, tmavé kruhy, miznú vrásky
účinnosti vyvolávajúce Hydratačné
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zložených Esenciálny Olej Späť Akné Odstránenie Podstate Olej Regulovať Vylučovanie, Hladké Póry, Anti-poburujúce, Levanduľa, Citrón

Zložených Esenciálny Olej Späť Akné Odstránenie Podstate Olej Regulovať Vylučovanie, Hladké Póry, Anti-poburujúce, Levanduľa, Citrón

Súvisiace produkty

Porovnať