50ml Cornflower Hydrosol Hydratačné Zubov Hydratačný Zmenšovať Póry Proti Vráskam Akné Jazvy, Odstraňovač Pokožky Starostlivosti Hydrolat

Nový produkt

Skladom

€11.98

Pridať do obľúbených

2635529371785850 100% Pure Plán Cornflower Hydrosol

About Product (O Výrobku

Cornflower hydrosol pre upokojenie mäkkých tkanív, najmä očí, bol používaný na liečbu amblyopia. V priebehu rokov bol používaný na liečbu očných keratitída. Je jedným zo štyroch môžu byť použité na čistenie čistej rosy oka, a dokonca môže byť používaný ako náhrada za očné kvapky.

1.Pokyny:

Od cornflower hydrosol sa používa v kozmetike a chladný pocit na pokožku veľmi dobre známy, často používajú klimatizácia svrbenie, krehké a zrelú pleť. U suchej pokožky a strata energie je veľmi užitočné. Hydratačný krém môžu byť pridané v 20ml cornflower hydrosol, alebo sa pripojiť v pleťové masky, dosiahnutie 20 minút denne; môžu byť pridané do masky, pleťové vody, krémy, pleťové vody a tekutý odstraňovač alebo priamo utrite pred použitím krému. A ruže pelargónie hydrosol zladiť dohromady, môžu byť použité v boji proti klimatickým sušené suchom prostredí alebo lietadlo, alebo dať pokožky Narkoman lesk. Každý deň používa ako oko mokré rosy, najmä pre použitie s skalné ruže, môže výrazne znížiť výskyt jemných liniek a utiahnite kožného tkaniva. A witch hazel hydrosol a levandule hydrosol zmieriť môžu byť použité na čistenie rany a ako dopravné zápchy na mokré rosy. Používa sa na riedenie šampónom a opláchnite, alebo dokonca priamo masáž vlasovej pokožky, cornflower hydrosol je dobrá voľba, môže dať vlasom lesk a jas.

2.Pre ľudí:

Cornflower Hydrosol jeho ťažbe ropy je ťažké, tak Pycnogenol sa stal najlepším zdrojom radosti cornflower. Okrem všeobecne používané v starostlivosti o tvár, to môže tiež zmierniť očné únavu a svalové napätie, zmierňujú tmavé kruhy. Na cornflower klesne na vaty alebo ochranné okuliare, uložené priamo do očí. Cornflower hydrosol a ideálne pre citlivú pokožku bábätka, je dobré kožu čistiaci prostriedok. Opuch kože a svrabom užitočné. Použitie: Po umytí tváre, pat na tvár a krk, keď strieka na tvár alebo ruky krém a lepšiu účinnosť v emulzia môže, domáce masky, alebo v iných aromaterapeutické produkty.

Tipy

1. Sme predávané produkty sú kozmetické triedy, iba pre vonkajšie použitie, nemôže jesť.

2. S citlivou pokožkou, prosím, opatrní.

3.Éterické oleje nemožno brať ústne.

4.Zatvorené spp, umiestnené v vetrané, chladnom a tmavom mieste.

5.Olej nemôžu nahradiť lieky.

6.Pacienti, ktorí trpia na vysoký krvný tlak, kŕče, nervové a choroby obličiek, použite, prosím, pozor pred použitím aromaterapie je najlepšie poradiť sa s terapeutom. Značka: Závod Darček Pôvodu: Čína Funkcie:

Liečba keratitída

Klimatizácia pruritus pokožky

Tak, že vlasy zlepšuje jas Zloženie:

100%Cornflower Hydrosol Skladovateľnosť:

1 rokov (Vyrobené v Číne, dátum výroby budú jasne označené na etikete. ) Odporúčame použiť:

Pre Starostlivosť O Pokožku, Vlasy & Telo Výživným Balenie:

Zapečatené balenie Množstvo:

1 KS Hmotnosť:

50ML Ako používať: môže sa použiť ako čerstvé čistiaci prostriedok, make-up remover, telový masážny olej, starostlivosť o vlasy olej. Typ pokožky: Všetky Typ Pleti Veľkoobchodná Cena: Viac ako 3 ks, zľava 5%

Poznámka Olej pôvodu Čína, výrobcu, je Guangdong v Číne sú kozmetické výrobky triedy, iba pre vonkajšie použitie, nemôže jesť.

Viac Informácií O Produkte Informatio

Čínsky Popis Obrázky na odkaz, na Akékoľvek otázky, Prosím neváhajte a kontaktujte nás

Tipy O Esenciálny Olej, iba Pre vonkajšie použitie.

Čistý esenciálny olej nie je možné aplikovať priamo na kožu.pretože čistota čistý esenciálny olej je 100%,To by mal byť zmiešaný s ropa pre používanie.(mali by ste náteru levanduľový esenciálny olej a tea tree olej na malom priestore.)

Ak vaša pokožka je citlivá alebo ste alergický na vôňa,ktorú by Ste mali urobiť alergie test . Skúšobná metóda:Dobre premiešajte pokles čistého esenciálneho oleja s 3 kvapky ropa uplatňovať trochu za ucho alebo cítiť.

To nemôžu nahradiť lieky.

Tehotné ženy a ženy počas menštruácie ues to s upozornenia.ženy v skorých štádiách tehotenstva nemožno použiť esenciálny olej na masáž alebo kúpanie.

Pozor na množstvo využitia.používajte správne množstvo . Nadmerné používanie bude robiť veľkú záťaž na telo.

To by mali byť skladované v tmavej sklenenej fľaši.vyhnúť silné svetlo a teplo . Uchovávajte pri izbovej teplote. Nedávajte ju do chladničky.

Uchovávajte mimo dosahu detí.

Nedávajte esenciálny olej v nádobách, ktoré sú ľahko rozpustné alebo majú farby v nich. Dať esenciálny olej v nerezovej ocele , Skla alebo porcelánu riediť.

Pomarančový esenciálny olej je fotosenzitívne(Pomaranča,Bergamotu,Grapefruitu a Citrónovej),bude mak e koža citlivá na UV žiarenie. Ochrana proti slnku a nočné použitie sa odporúčajú .

O

Prečo Si Vybrať ? Rastlina Dar Prírody A Kvalitné Tajomstvo. Rastlina Dar je prírodné rastlinné silice výrobných podnikov,GMP výroby workshop,dovezené, zariadenia,technológie ťažby,a mnoho národnej bezpečnosti inšpekčný certifikát,dodržiavať prirodzené & vysoko kvalitné esenciálne oleje spätnú väzbu zákazníkov.

Rastlina Darčekové výrobky, bezpečnosť detekcie.

Rastlina Dar je profesionálny zdravie a krása predávajúci v číne, predáva obrovský výber vysoko kvalitných produktov, ktoré sú vyrobené v Číne za prijateľnú cenu.

Sme veľmi radi, aby sa mohli spojiť sa so zákazníkmi z celého sveta, a aby naše rady neuveriteľné zdravie a krásu výrobkov, ktoré majú k dispozícii všade tam, kde žijú.

Štítky: hydrolat, Hydrosol, Starostlivosť O Pleť, Lacné hydrolat, Vysoká Kvalita hydrosol, Čína starostlivosti o pleť Dodávateľov.

Zložka 100% čistý rastlinný Hydrolat
Názov Značky Rastlina Darček
kozmetika účinnosti vyvolávajúce hydratačné, hydratačné
kozmetika hydratačné do účinnosti vyvolávajúce anti aging anti-wrinkle /
Položka Druh Esenciálny Olej
Číslo Modelu Cornflower Hydrolat
Esenciálny Olej Typu Hydrosol
kozmetika funkcie stupňov hydratačné, použite účinkom vlhkosti
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

50ml Cornflower Hydrosol Hydratačné Zubov Hydratačný Zmenšovať Póry Proti Vráskam Akné Jazvy, Odstraňovač Pokožky Starostlivosti Hydrolat

50ml Cornflower Hydrosol Hydratačné Zubov Hydratačný Zmenšovať Póry Proti Vráskam Akné Jazvy, Odstraňovač Pokožky Starostlivosti Hydrolat

Súvisiace produkty

Porovnať