SPEQUIX Multi Veľkosť Silikónové Mix Poháre Masáž Bankovanie Nastaví Proti Celulitíde Vákuové Sady Silný Sací Terapia Pohár

Nový produkt

Skladom

€11.74

Pridať do obľúbených

Môžete si vybrať naše SPEQUIX masáž bankovanie nižšie:

Funkcia: 100% Silikón - ochrana Životného prostredia materiál silikón, žiadne nežiaduce stimulácia pokožky. Flexibilné a Dôveryhodný - technika je bezpečné a dôveryhodné, bez infekcie a bolesti pri liečbe ochorení. Bezpečné a Hermetické - Zaoblené a hladké poháre, kontaktu s pokožkou s silného sacieho, poskytuje oveľa lepší vzduch-tesnosť, nie je ľahké spadnúť. Jednoduché ovládanie, Nie je potrebné požiaru alebo elektrického, jednoduchý na obsluhu, môže ho použiť sami, kedykoľvek a kdekoľvek, ľahko čistiť a dezinfikovať. Multi veľkosti zahrnuté - 4 druhy rôzne typy, rôzne veľkosti, farby na všetky časti tela. Ako darček - Krásny vzhľad, ľahké, prenosné, môže byť použitý ako darčeky pre zdieľanie.

Špecifikácie: Položka Druh: Silikónové Masážne Šálky Farba: Modrá Materiál: 100% Silikón Funkcie: Silikónové bankovanie nastaví Veľkosť S: 30*45 mm Výška/Dia.(Pribl.) Veľkosť M: 40*60 mm Výška/Dia.(Pribl.) Veľkosť L: 55*Výška 75mm/Dia.(Pribl.) Veľkosť XL: 72*100 mm Výška/Dia.(Pribl.) Balenie: Taška+box Hmotnosť: Cca.320g

Funkcia:

Tento produkt je v Čínskej tradičnej medicíne nástroj, ktorý je vhodný pre biele goliere, starých ľudí a unavený človek. To môže znížiť únavu a zlepšiť svoje fyzické i-bytia, zlepšenie krvného obehu, podporovať metabolizmus, zlepšujú imunitný schopnosť, odstrániť toxíny. Je to dobré na liečenie scapulohumeral periarthritis, pás-nohu choroba, reumatizmus, atď.

Ako používať:

SPEQUIX Telo Cup - Základné funkcie Používanie sprchový gél, olej alebo akékoľvek iné svetlo mazivo na oblasť, ktorú chcete masírovať s cieľom znížiť trenie Squeeze vaše Masáž Pohár v strede Stlačte pohár úst do pokožky a uvoľnenie, jemná kresba kožu do pohára s Použitím oboch rúk, pohyb pohár hladko v priamej línie, kruhy a cik-zags. Masáž 5-10 minút pri každom sprchovaní za výsledky vo vnútri 4 týždňov!

SPEQUIX Tváre Cup - Základné Použitie Masáž tváre, krku a dekoltu - štart na bradu a použiť ťahy späť spolu čeľuste uchu. Postupujte s viac úderov od ucha spolu dutín, nosa. Teraz čelo, hore stokes začína medzi obočím, nasleduje von ťahy posun smerom a pozdĺž vlasy-line, pred ukončením celú cestu dole na krku golier kosti. Tón pokožky, potom Použitie 2-3 krát týždenne pre čo najlepšie výsledky Aplikujte čistiaci prostriedok alebo výživný krém alebo olej na tvár

Doprava:

1. Zvyčajne w e loď vašej zásielky do 2-5 dní po vašu platbu .

2. Prepravná doba je o 15-45 pracovných dní. To bude trvať dlhší čas, aby sa ruský, Brazília a iných vzdialených krajín, prosím, trpezlivo čakať. A prepravná doba je pre vás odkaz, ako existuje veľa faktorov môže ovplyvniť prepravného plánu, dúfam, že chápete, že vďaka!

3. Prosím, uistite sa, že vám poskytnúť správnu adresu doručenia, telefónne číslo a psč. Všetky položky bude iba odoslané na adresu, ktorú ste.

Vrátenie:

1. Ak váš produkt je objaviť problémy s kvalitou alebo bol poškodený, prosím neváhajte nás kontaktovať, pošlite nám fotografie alebo videa pre kontrolu. Po kontrole sme odoslať tovar, alebo vrátenie peňazí .

2. Ak svoj pozemok je stratené alebo ste don' t príjem, ktorý do 60 pracovných dní , prosím, kontaktujte nás, budeme sa snažiť nájsť pre vás riešenie, vďaka!

3. Vezmite prosím na vedomie, nemôžeme prevziať zodpovednosť, z vlastnej vôle a dane.

Spätná väzba:

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať Pozitívnu spätnú Väzbu (5 Hviezdičiek). Ďakujem moc!

Ak ste mať žiadny problém s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvorení sporu. Zaručujeme, riešiť akýkoľvek problém pre vás.

Štítky: terapia poháre, celulitída vákuum, Masáž bankovanie, Lacné terapia poháre, Vysoko Kvalitné vákuové celulitídy, Čína masáž bankovanie Dodávateľov.

Materiál 100% Silikón
farba modrá
Čistá Hmotnosť Aprrox.320g
Číslo Modelu Masáž Poháre Sada
Názov Značky SPEQUIX
Veľkosť Multi Size SML
Funkcia Celotelová masáž, Bankovanie
Aplikácia Telo
Položka Druh Silikónové Masáž Bankovanie Nastaviť
Hmotnosť Balenia 0.325kg (0.72lb.)
Veľkosť Balenia 13cm x 10cm x 10cm (5.12in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

SPEQUIX Multi Veľkosť Silikónové Mix Poháre Masáž Bankovanie Nastaví Proti Celulitíde Vákuové Sady Silný Sací Terapia Pohár

SPEQUIX Multi Veľkosť Silikónové Mix Poháre Masáž Bankovanie Nastaví Proti Celulitíde Vákuové Sady Silný Sací Terapia Pohár

Súvisiace produkty

Porovnať