100ks/krabica Zhongyan Taihe Akupunktúrne Ihly, Jednorazové Ihly krásy, masáže ihla s trubice

Nový produkt

Skladom

€4.62

Pridať do obľúbených

Úvod

V Pekingu Zhongyantaihe Lekárske Nástroje Co., S.r.o. ( https://acuneed.www.haix.sk/store/1992015 ), ktorá je schválená Pekingu Food and Drug Administration, je jedným zo špecializovaných podnikov, ktoré sa zaoberá všeobecnou praxou a predaj zdravotníckych prístrojov. Naháňať "orientovaný na ľudí, zákazník najprv", myslíme si, že veľmi podnikania integrity viac ako nič, a na liečbu zákazníkom je naše obchodné podmienky. Účtovná dopredu Čínskej kultúry, led technológií, inovácií, ako duša, zachová sa podľa kvality a zdravotných potrieb - orientované.sme wholeheared spáchaný na výskum a vývoj TCM zariadenia v rámci koncepcie integrity manažmentu.

Zhong yan tai on" kovová rukoväť akupunktúrne ihly sú k dispozícii s guide trubice. Svety najvyššej kvality, vyrobené akupunktúrne ihly je teraz lacnejšie ako iné kovové rukoväť akupunktúrne ihly. Čínsky vyrobené "zhong yan tai on" akupunktúrne ihly majú zaslúženú povesť pre kvalitu a jednoduché vkladanie. Ihly sú leštené tri krát a tipy sú pokryté špeciálnou vrstvou, ktorá umožňuje takmer bezbolestné vkladanie. Použitie extra vysoká pevnosť v ťahu chirurgickej ocele ihly hriadele vyrába aj veľmi citlivý akupunktúrne ihly.

Zhongyantaihe akupunktúrne ihly, Jednorazové sterilné akupunktúrne ihly trubice ihly krásy, masáže ihly

1,cievky rukoväť-hladký hornej (č slučky)

2,extra dlhá kovová rukoväť(strieborná farba)

3,individuálny sprievodca rúry

4,chirurgickej nerezovej ocele

5,sterilné jednorazové jednorazové použitie

6,easy peel otvoriť pack.

Balenie:100ks/krabica Každý akupunktúrne ihly s jedným trubice

Doprava Pozornosť, Prosím! Sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť). Prosím, buďte trpezliví! Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, postupujte, prosím, kontaktujte nás. Odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami, ďakujeme za pochopenie. Profesionálna výroba, zabezpečenie kvality, cenovo dostupné, vítame vás informovať, všetky pôvodné priamy predaj, tešíme sa na budovanie spolupracovať s vami úprimne!

Štítky: akupunktúrne ihly, jednorazové, akupunktúrne ihly, jednorazové ihly, Lacné akupunktúrne ihly, jednorazové, Vysoká Kvalita akupunktúrne ihly, Čína jednorazové ihly Dodávateľov.

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Veľkosť Large,Small,XLarge,Medium
Položka Druh Masáže & Relax
Aplikácia Telo
farba 018X13, 018X30, 020X40, 022X25, 022X40, 025X13, 025X60, 025X75, 030X40, 030X50, 2 boxy, 3 boxy, 4 boxy, 5 boxov, 0.16X13mm
Číslo Modelu AN0001
Názov Značky zhongyantaihe
Certifikát CE & ISO
Veľkosť Balenia 13cm x 10cm x 9cm (5.12in x 3.94in x 3.54in)
Hmotnosť Balenia 0.17kg (0.37lb.)
Typ Jednotky Balenie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

100ks/krabica Zhongyan Taihe Akupunktúrne Ihly, Jednorazové Ihly krásy, masáže ihla s trubice

100ks/krabica Zhongyan Taihe Akupunktúrne Ihly, Jednorazové Ihly krásy, masáže ihla s trubice

Súvisiace produkty

Porovnať