Kinoki Detox Nohy Podložky Škvrny, Relaxačná Masáž, Úľava Stres Nohy Starostlivosti, Zlepšenie Spánku Chudnutie Prírodných Rastlinných Paracelseovej C059

Nový produkt

Skladom

€3.14

Pridať do obľúbených

Množstvo: 1 box 10 paketov

Popis: Zloženie:bambusové ocot, chitosan, dextrín, dokudami, mišpuľník japonský, list, turmalín, zeleniny, vlákniny, Vitamínu C a drevný ocot. Tieto Podložky sú jednotlivo zabalené tak, aby sa zachovala čerstvosť.

Teraz sme vystavení toxínom všade. Symptómy toxického preťaženia sú únava, bolesti hlavy, zlý krvný obeh, chronickej bolesti, slabý imunitný systém, pacientov, artritída, depresia a kožné choroby atď. Kinoki detox nohy podložky sú najnovšie detoxikačná terapia. To pomáha zabraňovať akumulácii toxínov v organizme, a tým podstatne znižuje pravdepodobnosť ochorenia, choroby a odstránenie svoje telo toxínov.

Ako si nohy podložky práce?

Pre stoviek rokov, Východná medicína rozumie toxíny cestoval smerom dolu v tele usadzujú v tipov, naše prsty a členky. Oni tiež pochopil, že hromadenie toxínov viesť k mnohých degeneratívnych chorôb. Napríklad nohy bolestivý reumatizmus uvedených uvedené a artritídou boli spôsobené kyslých toxických tekutín stretnutie okolo kĺbov. indium reflexológia nohy. sú považované za kanálov na mnohých životne dôležitých orgánov, s vyše 60 akupunktúrnych bodov na chodidlách naše nohy.

Nohy podložky obsahujú prírodné ingrediencie, ktoré robia tieto akupunktúrne body prostredníctvom kombinovaného pôsobenia drevného/bambusu ocot, z ďalekého infračerveného žiarenia a negatívnych iónov. táto stimulácia výsledky v členení vody a odpadu molekuly, ktoré sa voľné blokády v obehový a lymfatický systém. Čistenie prirodzene začína v chodidlách naše nohy.

Primárny účinok Kinoki detox nohy podložky, je detoxikácia organizmu. náplasti absorbujú vaše toxíny po použití pre celú noc. Môžete vidieť, že od zmeny farby po použití. Viac špinavé vidíte nohy podložky, čím viac toxínov, má vstrebáva. po použití za obdobie, ktoré sa stanú cleaner každé ráno. To znamená, že väčšina toxínov v tele už bola uvoľnená. Okrem vaše nohy, môžete tiež použiť tieto detox nohy podložky na iné časti tela vrátane chrbta, kolien, kolená atď.

Výhody Detox Nohy Podložky:

Nežiaduce toxíny 1.Uvoľnenie

Svoju energiu na úrovni 2.Zvýšenie

Bolesti svalov, 3.Znížiť, bolesti hlavy, & únavy

Stres 4.Zmierniť

Váš metabolizmus 5.Zlepšiť

Krvný obeh 6.Zlepšiť

Chudnutie 7.Zlepšiť

Diskrétne Funguje - zatiaľ čo vy spíte 8.Úplne

A Jednoduché použitie 9.Jednoduché

Použite Navigačné Pokyny Pre:

1 sa Uplatňujú Kinoki Detox patch jednu hodinu pred spaním-čas.

2 Umyte a osušte nohy, alebo časť tela, pred použitím kinoki Detox Patch.

3 Trvať jeden lepidlo list a pomaly odlúpnite papier.

FourPlace nohy pad. Na lepidlo, kde poznamenať, Dať lepidlo list na tejto strane a na chodidlách nôh alebo "miesto požadovanú oblasť iné časti tela(Ponožky môžu byť nosené v prípade potreby)

FiveWear pre 8-10 hodín, potom odstrániť. Pad.

6 Utrite povrch s mokrý uterák, kým sa s už nie je lepkavý.?

7 Použité náplasti sa objaví tmavo zelenými alebo šedá ako absorbujú toxíny a odpadové látky z tela.

Využiť každú noc, kým zafarbenie 8 Pokračovať podložky ustúpi.

Používa kinoki náplasti 9 Keď vykazovať známky zosvetlenie, aplikujte raz alebo dvakrát týždenne pre údržbu.

Disclaimer:

Nedávajte na otvorené rany. Ak ste alergický, nepoužívajte tieto podložky. Tento produkt nie je určený na diagnostiku alebo nejakého ochorenia. Ak budete mať akékoľvek ochorenie, poraďte sa s lekárom.

USD 1.93 /taška

Štítky: patch lebky, patch oka, patch plus, Lacné patch lebky, Kvalitný patch oka, Čína patch plus Dodávateľov.

Druh Nohy Patch
Funkcia zlepšiť kvalitu spánku,úľavu únava
Horúce Produkty Lacné ceny
Položka Druh Masáže & Relax
Názov Kinoki Detox Nohy Podložky
Materiál Bambusové Ocot
Certifikát CE BV TUV GMP
Veľkosť 10pcs/1box
Aplikácia Nohy
Názov Značky Povihome
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 2cm x 5cm x 2cm (0.79in x 1.97in x 0.79in)
Typ Jednotky veľa (10 Vriec/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Kinoki Detox Nohy Podložky Škvrny, Relaxačná Masáž, Úľava Stres Nohy Starostlivosti, Zlepšenie Spánku Chudnutie Prírodných Rastlinných Paracelseovej C059

Kinoki Detox Nohy Podložky Škvrny, Relaxačná Masáž, Úľava Stres Nohy Starostlivosti, Zlepšenie Spánku Chudnutie Prírodných Rastlinných Paracelseovej C059

Súvisiace produkty

Porovnať