Doprava zadarmo,Najvyššej kvality 100x/1.25 Olej plán Mikroskopom achromatic Cieľ objektív pre biologický mikroskop DIN160 , RMSThread

Nový produkt

Skladom

€43.68

Pridať do obľúbených

Vitajte na Mikroskopia Internetový obchod ---

Pobočka pre Mikroskopy & Mikroskopom komponentov

Dodávame veľmi profesionálne mikroskopom a hlavné súčasti Micro svete používajú, a najlepšie zdravotnícke svetlometov & loupes pre Lekárov pohodlie používania.

Ponúkanie Poznámka:

Toto je Optika profesionálne Nástroje obchod – ktorého predaj Mikroskopov a Komponenty pre Koncových Užívateľov po celom Svete.

Podporovať správne riešenie pre svoje Odborných prác v Učebni, Priemyselné, Materiály Vedeckej oblasti.

Hlavné nástroje boli dobre predávajú v Slávnej Electronics Group, Mnoho Slávnych Univerzita, Lab Scientifics Jednotiek , Semi-conductor pole, atď.

Vítam vás na predkladanie ponúk na našom Obchode! - Hot predaj Vynikajúci Profesionálny výrobok s!

Ponúkanie cien s výnimkou dovozu dane v miestnej lokalita: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Zásielky Metódy a Dovozné colné otázka: Pretože to je profesionálny nástroj želanie značné hodnoty, preto sme sa radšej použiť vysoká Bezpečnosť prepravy spôsobom, aby sa dospelo vám stránky na čas. Prepravných nákladov s výnimkou vzdialenej oblasti nákladov a dovozu dane.

To 100X Plán achromatic cieľom je široko používaný pre biologický mikroskop s 195mm optického systému. Je ideálny pre lab & Klinike biologické mikroskopy s 195mm optický systém , to je široko používaný pre svet hlavné značky mikroskopy

Doprava zadarmo ,Najvyššej kvality Mikroskopom Plán Achromatic Cieľ 100x (Olej), S Jar použité v 195 mm optický systém ( DIN160mm) Podrobnosti o 195mm Plán Achromatic cieľ s DIN45mm Parfocal

Tento Plán achromatic cieľom je široko používaný pre biologický mikroskop s 195mm optický systém

Továreň na Priamy Predaj , DIN45mm achromatic cieľ 100X/1.25 pre Biologické mikroskopy

Funkcie 195mm Plán Achromatic Cieľ 100X olej - WD0.234

Pekné Farby chromatické aberration Vysokej Kvality, Testovanie a Dizajn

Všetky 20x až 100x ciele s jar-naložené(stiahnuteľné) predné konce, aby sa zabránilo list škody

DIN 45mm standardWith konjugát vzdialenosti 195mm& MTL160mm mikroskopom, široko používaný pre významné značky z celosvetového trhu.

Svetlé Oblasti Inšpekcie

Vysoko Kvalitné Testovanie a Dizajn

Špecifikácia

Technika úvod a parameter Požiadať o MTL160mm mikroskopom, by mohli byť použité pre hlavné značky na celosvetovom trhu. DIN 45 mm štandard. Všetky optika AR sú potiahnuté. 100x ciele musia jar-naložené (stiahnuteľné) predné konce, aby sa zabránilo list škody. Olej ponorenie sa odporúča pre všetky 100x ciele na dosiahnutie N. A. vyšší ako 1,0. Chromatické aberration bol opravený v C,F light zóny, sférické aberration bol opravený v D,e light zóny. Pole krivka bola tiež dobre opravené, mohli by ste dostať jasný zobrazovacie ako v stredu a okraja oblasti, a väčšie jasné, zobrazovacie plochy, ako achromatic ciele. Všetky návrh cieľov " shell môžu byť OEM ako vašich požiadaviek. Môže byť použitý s okulára z FN20mm,18 mm. Plán okulára sa odporúča spolupracovať s cieľom získať najlepšie obrazový výkon.

Dodávame profesionálny nástroj, a nie len ako jednoduchý nástroj zväčšovacie sklo s nízkym lacné ceny. (Tieto sú profesionálne nástroje pre vaše každodenné vedeckej práce. Takže po vašom zúčastniť ponúkania cien, budeme vyberte safe zásielku doručiť na vašej strane. )

FedEx, TNT, UPS, DHL sa, že vyberiete najskôr spôsobom.

Čína Príspevok Vzduchu Hlavné a EMS, bude to dobré pre Ázie, Austrálie a Rusko.

Iné Ekonomika Leteckej linky Vyjadrovať sa bude k dispozícii aj pre odporúčania.

Budeme vyberať najlepšie zásielky spôsob, ako pre vás, aby sa ušetrí vaše náklady.

Pls uistite sa, že dajte nám svoje správne všetky údaje o adrese. Kupujúci z Brazílie , pls nechajte nám CNPJ (CPF) Daňové číslo , alebo prosím, neváhajte a kontaktujte nás, poskytneme ďalšie služby na podporu vám na dokončenie celého procesu.

195mm Biologický Mikroskop Plán Achromatic cieľ 100X/NA1.25 - druh Oleja 1ea Jeden ea 100X Plán Achromatic Cieľ( Olej )NA1.25 Jeden ea objectice objektív plastov políčko doprava Zadarmo

Štítky: mikroskop čierna a biela, Mikroskop cieľ, mikroskopu svetlo, Lacné mikroskopom čierna a biela, Vysoká Kvalita mikroskopom cieľ, Čína mikroskopu svetlo Dodávateľov.

Montáž Niť 20.32X0.705 RMS niť
Certifikát CE ISO
Parfocal 45mm
Materiál Kov+Sklo
Pracovná Vzdialenosť 0.234 mm
Aplikácia Biologický Mikroskop
Optický systém 195mm (DIN160mm)
NA 1.25
Plán achromatic cieľ 100x/1.25 Plán Cieľ olej
Teória Plán Cieľ 100x (olej)
Drawtube 195 Série Plán Cieľ
Zväčšenie Pomeru 500X & Pod
Číslo Modelu PLANA100x Olej
Veľkosť Balenia 15cm x 9cm x 11cm (5.91in x 3.54in x 4.33in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo,Najvyššej kvality 100x/1.25 Olej plán Mikroskopom achromatic Cieľ objektív pre biologický mikroskop DIN160 , RMSThread

Doprava zadarmo,Najvyššej kvality 100x/1.25 Olej plán Mikroskopom achromatic Cieľ objektív pre biologický mikroskop DIN160 , RMSThread

Súvisiace produkty

Porovnať