Prenosné 1000X Digitálny USB Mikroskop 8 LED Elektronické HD Zväčšenia Obrazu CMOS Senzor Loupes Endoskopu Fotoaparát Al-zliatiny Stentu

Nový produkt

Skladom

€21.01

Pridať do obľúbených

Prenosné 1000X Digitálny USB Mikroskop 8 LED Elektronické HD Zväčšenia Obrazu CMOS Senzor Loupes Endoskopu Fotoaparát Al-zliatiny Stentu

Ďakujeme vám za Zakúpenie nášho Digitálny Mikroskop. To je tenký typ nástroja a môže byť ľahko použitý v rôznych oblastiach. Špecifikácia: Obrázok CMOS Snímač Regulátora Vysokej Rýchlosti DSP (Ovládač Zadarmo k dispozícii) Rozsah Zaostrenia 0 mm ~ 40 mm Snap Shot Softvéru a Hardvéru Video s Rozlíšením 0.3 M. Vstavané 8 Biele svetlo LED a nastaviteľné osvetlenie zabezpečiť zväčšenej snímky sú jasné a svetlé statický Obrázok s Rozlíšením 640*480 Frame Rate 30 f/s za 600 LUXOV Jas Digitálny Zoom 5X Sekvenčný Režim Ovládania Jasu Manuálne nastavenie Zväčšenia Rozsahu 1X ~1000X (Manuálne) zdroj Napájania Port USB ( 5V DC ) USB 2.0 a USB 1.1 Kompatibilný operačný Systém Windows XP/Vista/Win 7 32 bit a 64 bit. Jazyk: anglický/Čínskych a ďalších jazyk podľa výberu, Požiadavky na Systém: Pentium Počítač s 700 MILIÓNOV Hz & nad 20M HD Priestor CD ROM Driver64MB RAM Direct X VGA Karty, CD Ovládač disku a Mikro-Meranie Nástroja rozmer Výrobku 112 mm ( L ) X 33 mm ( R ) Produkt čistá hmotnosť: 520g Dostupné farby: Black Poznámky pred použitím: 1. Nechcem dissemble digitálny Mikroskop alebo zmeniť interiér partsit môžu spôsobiť jej poškodenie. 2. Nemám čisté Mikroskopom s alkoholom, organickými rozpúšťadlami 3. Nedotýkajte sa šošovky s prstami. 4. Vyhnite sa použitie vo vonkajšom prostredí, ak je to možné. 5. Skladovanie temperature0°C ~ 40°CHumidity:45%RH ~ 85RH%. 6. V prípade, že sa výrobok dostane do kontaktu s vodou opustiť pripojenia POČÍTAČA okamžite. A nie dissemble alebo v suchu a sušič na vlasy. Poslať opravy, ak číslice, mikroskop bol uskutočnený tekutým alebo iné prvky. 7. Meranie Údajov len pre referenčné účely. Produkt Outlook & Štandardné časti: 1. Digitálny Mikroskop (1pcs) 2. USB 2.0 kábel 3. Al-zliatiny Stentu Kovové pevný Stojan (1pcs) 4. CD-ROM (Ovládač Meranie software užívateľská Príručka) Hardvérové požiadavky na systém: Windows 2000、XP、VISTA、WIN7 Pentium 1GCeleronAMD 1G & above128MB Memory150MB Pevný Disk pamäť space16-bit & nad VGACD-ROMUSB2.0 alebo USB1.1.

Zásielky:

Keď si objednáte,zašleme položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie, poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Záruka A Údržba:

Ponúkame na 15 dní zadarmo náhradné. Kupujúci môže požiadať o náhradný do 7 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Najdôležitejšie!!!

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: USB Mikroskop, Digitálny USB Mikroskop, mikroskop usb digitálny, Lacné usb mikroskop, Vysoko Kvalitný digitálny usb mikroskop, Čína mikroskopom usb digitálny Dodávateľov.

Materiál ABS+Al-zliatiny Stentu
Funkcie Prenosné Digitálne,Prenosné,High Definition
Teória Biologický Mikroskop
Zväčšenie Pomeru 500X - 1500X
Číslo Modelu EO1000
Názov Značky easyover
Drawtube Monokulárne
Zväčšenie 1000X
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.65kg (1.43lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Prenosné 1000X Digitálny USB Mikroskop 8 LED Elektronické HD Zväčšenia Obrazu CMOS Senzor Loupes Endoskopu Fotoaparát Al-zliatiny Stentu

Prenosné 1000X Digitálny USB Mikroskop 8 LED Elektronické HD Zväčšenia Obrazu CMOS Senzor Loupes Endoskopu Fotoaparát Al-zliatiny Stentu

Súvisiace produkty

Porovnať