Rozbor krvi -Amscope Dodávky 40X-2000X Trinocular Zložené Darkfield Mikroskopom

Nový produkt

Skladom

€303.43

Pridať do obľúbených

Tento profesionálny trinocular zložené mikroskopom poskytuje darkfield a brightfield funkcie. To sa môže pochváliť tri unikátne funkcie, žiadne iné mikroskopom predajca môže tvrdiť, určený pre profesionálne aplikácie v klinických lekárov a výskumných laboratórií. Líši od väčšiny iných mikroskopy na trhu, T490B je pozoruhodné, pretože je vybavený 1) simultánne sledovanie cez fotografiu port a okuláre, 2) nastaviteľný parfocal trinocular port, a 3) odnímateľný C-Mount sa nachádza na 23 mm foto port. T490B je nastaviteľné trinocular port vytvára parfocal optický systém umožňuje obraz systém pripojený na foto port a obraz v okulárov byť v centre pozornosti v rovnakom čase. Tradičné mikroskopy na trhu vám umožní vidieť cez buď trinocular port alebo okuláre, núti vás prepínanie medzi prístavom a okuláre. Pretože ich trinocular port je určený na par-focal s mikroskopom optický systém, budete musieť vykonať re-zameriava sa po každom "prepnúť". Na T490B, však, má simultánne zobrazenie a parfocal trinocular port tak, že tieto "prepnúť" a "re-zameranie" už nie sú potrebné. Zvlášť užitočné pre učiteľov, ukážky, klinické vyšetrenie a laboratórne použitie, tieto funkcie umožňujú svojich študentov, alebo kolegov, aby výhľadom krištáľovo čistý obraz súčasne, zatiaľ čo pracujete prostredníctvom okulárov. Okrem toho, T490B je priemyselný štandard 23 mm foto port môže byť premenený na C-Mount port tým, že na voľný C-mount adaptér súčasťou, umožňuje pripojiť väčšinu mikroskopom digitálne fotoaparáty a video systémov na trhu. Tento všestranný mikroskopom je tiež schopný byť aktualizované s rôznymi doplnkami a príslušenstvom pre ďalšie funkcie. Na T490B tiež obsahuje 30° šikmé 360° otočná náhrady-free trinocular hlava, 3-D mechanické fáze, a intenzitou-variabilný halogénové osvetlenie systému. Týmto mikroskopom sa vykonáva rovnakým technici a na tej istej výrobnej linke, ktorá robí optické prístroje. Jeho Maloobchodná cena je $1,900

Funkcie : Veľká Cenovo dostupné Brightfield a Darkfield Mikroskopia Systém Sa môže pochváliť Tri Unikátne Funkcie, Žiadne Iné Mikroskopom Predajcom na eBay sa Môže domáhať! Simultánne Zobrazenie Cez Fotografiu Port a Okuláre Nastaviteľné Parfocal Trinocular Port priemyselný Štandard, 23 mm Foto Port a C-mount Port 30° Šikmé 360° Otočná Náhradu Zadarmo Trinocular Hlavu Foto/Video Schopnosti s Nastaviteľným 23 mm Fotografiu Vrchu na Parfocal Obraz Systému, Veľký 3-D Dvojvrstvové Mechanické Fáze s Škvrnám Odolný Povrch, Nízka Poloha Koaxiálny Fáze Pohybu Ovládacie Gombíky Koaxiálny Hrubé, Jemné Zaostrovanie s CA Gombík Napätia Kontroly Plne Potiahnuté Optický Systém s Vysokým Rozlíšením Krištáľovo Jasný Ostrý obraz Vysokej Kvality Profesionálnej kvality Mikroskopom Ideálny pre Kliniky, Zákona, Lekári a Zdravotnícke Školy Študenti Ôsmich Nastavenia Zväčšenia: 40X-80X-100X-200 X-400X-800X-1000X-2000X Nahor Fáze Zátka na Ochranu Listov a Ciele Abbe Kondenzátora s Iris Membránové Filtre Hrebeňové Úprava pre Kondenzačné Darkfield Suchý Chladič Zabudované Halogénové Osvetlenie Systému s Premenlivou Intenzitou so Zameraním Ovládacie Gombíky na Oboch Stranách Štyri DIN Achromatic Ciele Zahrnuté Dve Sady Okulára Zahrnuté Plný Optické Sklo Prvky Presné Zem Sklenené Šošovky Všetkých Kovov, Mechanické Diely, Nastaviteľné Interpupillary Vzdialenosť Nastaviteľné Dioptrie na Oboch Oculars Celý Pevný Kovový Rám Konštrukcie s Škvrnám Odolný Povrch Skloviny Náhradné Žiarovky, Poistka a Ponorenie Olej Zahrnuté Vyrábané pod Obmedziť ISO 9001 Štandardy Kontroly Kvality Vynikajúce Päť (5) Rok Factory Záruka Bezkonkurenčné Nízke Ceny Zaručené, alebo Rozdiel Späť! Spokojnosť Zaručená alebo Vaše Peniaze Späť!

Špecifikácie : Nosepiece: štvorlôžkových Mechanické Dĺžka Trubky: 6-5/16" (160mm) Vedúci: 360° otočná náhradu zadarmo trinocular hlavy, sklon 30° Okuláre: WF10X a WF20X Achromatic Ciele: 4X, 10X, 40X (jar), 100X (jar, olej) Stupeň Rozmery: 5-1/2"x 5-1/2" (140x140mm) Stupeň Cestovanie Rozsah: 2-15/16"x 1-3/4" (75x45mm) Zamerané Rozsah: 1-3/16" (30mm) Rozdelenie Jemné Zameranie: 0.0000787" (0.002 mm) Abbe Kondenzátora: NA=1.25 s hrebeňové so zameraním ovládať Osvetlenie 6V/20W halogénové žiarovky Napájanie: 110V (220V verzia je k dispozícii), CE certifikované Príslušenstvo: 6V/20W náhradné halogénová žiarovka, ponorné olej, modrá, zelená žltá filtre Mikroskopom Rozmery: 12" x 9" x 16"

Balenie Zoznam : Jeden Trinocular Náhradu škody-Bez Hlavy Jedného 23 mm Nastaviteľné Foto Port s C-Mount Adaptér Jeden Mikroskopom Telo s Rámom, základné a Halogénové Osvetlenie Systém Štyri Vysokej Kvality DIN Ciele, 4X, 10X, 40X a 100X Dva Páry Widefield Okuláre, WF10X a WF20X Jeden Suchý Darkfield Kondenzátora Tri Farebné Filtre Jeden 6V/20W Náhradné Halogénová Žiarovka Jeden Protiprachový Kryt Jeden Napájací Kábel Náhradnú Poistku Používateľská Príručka Prepravná Hmotnosť: 20 kg

Platby:

• Prijímame Alipay tu. Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné.

Doprava:

• My len loď položky do potvrdil adresu v www.haix.sk (okrem APO/francúzskej polynézie), tak prosím, uistite sa, že adresa je správna, pred nákupom.

• Položky väčšina objednávky bude dodaný von do 1-3 pracovných dní po prijatí platby potvrdenie a môžete prijímať ich v rámci 10-28 pracovných dní. Dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 28 pracovných dní alebo viac.

Štítky: darkfield mikroskopom, mikroskop mikroskop, zložené mikroskopom, Lacné darkfield mikroskopom, Vysoká Kvalita mikroskop mikroskop, Čína zložené mikroskopom Dodávateľov.

Teória Biologický Mikroskop
Materiál kov
Číslo Modelu TSYG490B-DK
Názov Značky AmScope
Drawtube Trinocular
Zväčšenie Pomeru 40X-2000X
Hmotnosť Balenia 9.0kg (19.84lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 28cm x 24cm x 24cm (11.02in x 9.45in x 9.45in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Rozbor krvi -Amscope Dodávky 40X-2000X Trinocular Zložené Darkfield Mikroskopom

Rozbor krvi -Amscope Dodávky 40X-2000X Trinocular Zložené Darkfield Mikroskopom

Súvisiace produkty

Porovnať