Luxusné 10 Peptid Faktor EGF 24K Gold NANO Podstate Kvapalina Proti Starnutiu Zubov Starostlivosť o Tvár Kapsule hladké vrásky Odstrániť Poisťovne

Nový produkt

Skladom

€11.22

Pridať do obľúbených

Luxusné 10 Peptid Faktor EGF 24K Gold NANO Podstate Kvapalina Proti Starnutiu Zubov Starostlivosť o Tvár Kapsule hladké vrásky Odstrániť Poisťovne

Čo je EGF? Z EGF

Epidermálnych Rastový Faktor = EGF

Anti-Starnutie Pokožky Rastový Faktor (EGF) v Starostlivosti o Pleť

Funkcia :

*Anti-aging

*Anti-wrinkle tým, omladenie pleti tým, že stimuluje bunky zbraní

*Minimalizuje póry

*Odstránenie jazvy a speckles zlepšením textúry a stav pokožky

Získané genetické inžinierstvo technológie (mikrobiálne rekombinantnej) úplne rovnaké prírodné EGF, známy ako "KRÁSA FAKTOR", posilňuje a reguluje kmeňových buniek zbraní. Pretože jeho technológia rekombinantnej je úplne bezpečný, na rozdiel od iných produktov, ktoré používajú ľudské odvodené kmeňových buniek.

EGF je rastový faktor, ktorý zohráva dôležitú úlohu v regulácii bunkového rastu, šírenie zbraní hromadného ničenia, diferenciáciu a prežitie. Stimuluje syntézu DNA, RNA, hydroxyproline, rovnako ako kyselina hyaluronová, urýchľuje proliferácie a diferenciácie buniek rôznych tkanív pokožky, ako epidermy kože, tráviaceho traktu a rohovke.

Objav EGF vyhral Stanley Cohen a Rita Levi-Motalcini Nobelovu Cenu za Fyziológiu a Medicínu v roku 1986.

EGF akty záväzné s vysokou afinitou k pokožky rastový faktor receptory (EGFR) na povrchu bunky, ktoré nakoniec viedli k syntézu DNA a bunka zbraní.

EGF je vysoko efektívny bunkového delenia faktor s rôznymi biologickej aktivity. To môžete opraviť epidermis, oddialiť starnutie, fade speckles, zabraňujú tvorbe vrások, a navlhčite pokožku. Obsah EGF v tele, rozhoduje o tom, ako stará o pokožku.

V mladších ľudí, telo môže produkovať dostatok EGF podporovať rast buniek pokožky, ale ako sme veku, EGF výroby znižuje postupne, a obnovenie epidermálnych buniek výrazne spomaľuje. Nedostatok EGF bude mať za následok oneskorené hojenie rán, ťažké jazvy, hojenie, starnutie kože a tvorbu vrások, pehy a veku pigmentu.

Za týchto podmienok, rýchle doplnenie EGF stáva veľmi dôležité. Zatiaľ čo prírodné, EGF je mimoriadne nákladné a rozširujú si to môže dovoliť. rh-EGF však je rekombinantný ľudský pokožky rastový faktor získané genetické inžinierstvo technológie. To je rovnaká, EGF v ľudskom tele, takže môže byť použitý ako dôležitý doplnok pri telo je zúfalo potrebuje.

Tradičné metódy minimalizuje póry a redukuje vrásky bola na injekciu To v sebe, zistilo sa, spôsobiť závažné vedľajšie účinky vzhľadom na čas potrebný na zníženie vrások. môže paralyze nervy a opakované injekcie spôsobiť svalovú stuhnutosť a stratu vedomia. To je tiež veľmi drahé spravovať. rh-EGF, avšak je lacný, a teraz sa stala prvou voľbou na odstránenie vrások bez nežiaducich účinkov Injekcií.

Rh-EGF je vhodný pre jednotlivcov každého veku a platia pre mužov a ženy, najmä pre oči a starostlivosti o tvár.

EGF "Krása Faktor" v súhrne je široko používaný v starostlivosti o pleť s nasledovné výsledky:

Omladzuje pleť: EGF môže pomôcť kožných kmeňových buniek absorbovať živiny, rýchlosť bunkového metabolizmu, urýchliť pokožky bunkového delenia a rastu, a stimulujú syntézu kyseliny hyalurónovej a glycoproteins.

Zrýchľuje regeneráciu buniek a tkanív, oprava: EGF môže podporiť hojenie rany povrchu kože a sliznice, znížiť jazva kontraktúra a kožné bunky abnormálne zbraní.

Bielenie pokožky: EGF môže podporiť rast nových buniek, ktoré nahradia bunky poškodené ultrafialové žiarenie. To robí toto tým, že sa znižuje počet v melanocytoch

Štítky: zlatý prameň, zlaté lebky, pozlátené šperky z drôtu, Lacné zlato strand, Kvalitné zlaté lebky, Čína pozlátené šperky z drôtu Dodávateľov.

Pohlavie Žena
Krajina/Región Výroby Čína
Položka Druh Krém
Zložka 24 ZLATO NANO PRÁŠOK FAKTOR EGF
NET WT 5 g
Číslo Certifikátu G015054270
Názov Značky SNaZ
Číslo Modelu 24KGOLDEGF
Funkcia Anti-Aging
Použitie Tvár
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Luxusné 10 Peptid Faktor EGF 24K Gold NANO Podstate Kvapalina Proti Starnutiu Zubov Starostlivosť o Tvár Kapsule hladké vrásky Odstrániť Poisťovne

Luxusné 10 Peptid Faktor EGF 24K Gold NANO Podstate Kvapalina Proti Starnutiu Zubov Starostlivosť o Tvár Kapsule hladké vrásky Odstrániť Poisťovne

Súvisiace produkty

Porovnať