24K Gold Podstate Kvapalina 10 Peptid EGF Silné Anti Aging Faktorom Kapsule Serum Pleťové Krém na Bielenie Opravy Hladké vrások

Nový produkt

Skladom

€11.42

Pridať do obľúbených

Luxusné 10 Peptid Faktor EGF 24K Gold NANO Podstate Kvapalina Proti Starnutiu Zubov Starostlivosť o Tvár Kapsule hladké vrásky Odstrániť Poisťovne

Čo je EGF? Z EGF

Epidermálnych Rastový Faktor = EGF

Anti-Starnutie Pokožky Rastový Faktor (EGF) v Starostlivosti o Pleť

Funkcia :

*Anti-aging

*Anti-wrinkle tým, omladenie pleti tým, že stimuluje bunky zbraní

*Minimalizuje póry

*Odstránenie jazvy a speckles zlepšením textúry a stav pokožky

Získané genetické inžinierstvo technológie (mikrobiálne rekombinantnej) úplne rovnaké prírodné EGF, známy ako "KRÁSA FAKTOR", posilňuje a reguluje kmeňových buniek zbraní. Pretože jeho technológia rekombinantnej je úplne bezpečný, na rozdiel od iných produktov, ktoré používajú ľudské odvodené kmeňových buniek.

EGF je rastový faktor, ktorý zohráva dôležitú úlohu v regulácii bunkového rastu, šírenie zbraní hromadného ničenia, diferenciáciu a prežitie. Stimuluje syntézu DNA, RNA, hydroxyproline, rovnako ako kyselina hyaluronová, urýchľuje proliferácie a diferenciácie buniek rôznych tkanív pokožky, ako epidermy kože, tráviaceho traktu a rohovke.

Objav EGF vyhral Stanley Cohen a Rita Levi-Motalcini Nobelovu Cenu za Fyziológiu a Medicínu v roku 1986.

EGF akty záväzné s vysokou afinitou k pokožky rastový faktor receptory (EGFR) na povrchu bunky, ktoré nakoniec viedli k syntézu DNA a bunka zbraní.

EGF je vysoko efektívny bunkového delenia faktor s rôznymi biologickej aktivity. To môžete opraviť epidermis, oddialiť starnutie, fade speckles, zabraňujú tvorbe vrások, a navlhčite pokožku. Obsah EGF v tele, rozhoduje o tom, ako stará o pokožku.

V mladších ľudí, telo môže produkovať dostatok EGF podporovať rast buniek pokožky, ale ako sme veku, EGF výroby znižuje postupne, a obnovenie epidermálnych buniek výrazne spomaľuje. Nedostatok EGF bude mať za následok oneskorené hojenie rán, ťažké jazvy, hojenie, starnutie kože a tvorbu vrások, pehy a veku pigmentu.

Za týchto podmienok, rýchle doplnenie EGF stáva veľmi dôležité. Zatiaľ čo prírodné, EGF je mimoriadne nákladné a rozširujú si to môže dovoliť. rh-EGF však je rekombinantný ľudský pokožky rastový faktor získané genetické inžinierstvo technológie. To je rovnaká, EGF v ľudskom tele, takže môže byť použitý ako dôležitý doplnok pri telo je zúfalo potrebuje.

Tradičné metódy minimalizuje póry a redukuje vrásky bola na injekciu . To samo o sebe, zistilo sa, spôsobiť závažné vedľajšie účinky vzhľadom na čas potrebný na zníženie vrások. môže paralyze nervy a opakované injekcie spôsobiť svalovú stuhnutosť a stratu vedomia. To je tiež veľmi drahé spravovať. rh-EGF, avšak je lacný, a teraz sa stala prvou voľbou na odstránenie vrások bez nežiaducich účinkov Injekcií.

Rh-EGF je vhodný pre jednotlivcov každého veku a platia pre mužov a ženy, najmä pre oči a starostlivosti o tvár.

EGF "Krása Faktor" v súhrne je široko používaný v starostlivosti o pleť s nasledovné výsledky:

Omladzuje pleť: EGF môže pomôcť kožných kmeňových buniek absorbovať živiny, rýchlosť bunkového metabolizmu, urýchliť pokožky bunkového delenia a rastu, a stimulujú syntézu kyseliny hyalurónovej a glycoproteins.

Zrýchľuje regeneráciu buniek a tkanív, oprava: EGF môže podporiť hojenie rany povrchu kože a sliznice, znížiť jazva kontraktúra a kožné bunky abnormálne zbraní.

Bielenie pokožky: EGF môže podporiť rast nových buniek, ktoré nahradia bunky poškodené ultrafialové žiarenie. To robí toto tým, že sa znižuje počet v melanocytoch

Štítky: krém tetovanie, krémový vosk, podstatou modrá, Lacné krém tetovanie, Vysoko Kvalitný krém vosk, Čína podstate modrá Dodávateľov.

Položka Druh Krém
Funkcia Anti-Aging
Názov Značky SNaZ
Krajina/Región Výroby Čína
Použitie Tvár
Zložka 24 ZLATO NANO PRÁŠOK FAKTOR EGF
Číslo Modelu 24KGOLDEGF
Pohlavie Žena
NET WT 5 g
Číslo Certifikátu G2015054270
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

24K Gold Podstate Kvapalina 10 Peptid EGF Silné Anti Aging Faktorom Kapsule Serum Pleťové Krém na Bielenie Opravy Hladké vrások

24K Gold Podstate Kvapalina 10 Peptid EGF Silné Anti Aging Faktorom Kapsule Serum Pleťové Krém na Bielenie Opravy Hladké vrások

Súvisiace produkty

Porovnať