ShengShou Puzzle Kocky 3x3x3 Rovno Kreslenie Zrkadlo Twist Hra Posilniť Profesionálny Magnetický Rýchlosť Puzzle Cubo

Nový produkt

Skladom

€5.60

Pridať do obľúbených

Hot Predaj: Popis Výrobku: .Elegantná čierna základná farba kocka najnovšie Shengshou série .Dobrý textúru a trvanlivé nálepky s jasnými farbami vrcholom tejto kocky .Kompaktný a prenosný dizajn pre pohodlnejšie nosiť, hrať kdekoľvek, ako sa vám páči .Prax svoj mozog a zlepšiť svoju pamäť a ručné zručnosti .Aktivovať svoju fantáziu a tvorivosť .Ideálny pre testovanie vaše duševné schopnosti a náročné vašu trpezlivosť .Toto 3-vrstvový puzzle kocky je vhodný pre deti i dospelých .Otočiť tejto puzzle kocky s priateľmi a vychutnajte si šťastie .Bežecká ako vietor, toto puzzle kocky je skvelý darček a zberateľ položka na puzzle kocky milenca .Vybavené riešenie Shengshou kocka 3x3x3, dobrý pomocník pre puzzle, kocky nováčik Parametre Výrobku: Značka: Shengshou Farba: Strieborná/Zlatá Veľkosť: 55x55x55mm/2.2x2.2x2.2in(L x W x H) Rozmery balenia: 60x60x60mm Hmotnosť: 97g Balík obsahuje: 1 × Nový 55mm 3x3x3 Hladké Shengshou Vietor Puzzle Kocky

Zistiť viac puzzle kocky, prosím, kliknite na odkaz nižšie:

Chcete navštíviť Obchod domov?

Zákazníci Služby

Zásielky Na prepravu spôsobom máme: Čína Príspevok, HongKong Post, Singapur Post, ePacket, EMS, DHL, UPS, atď. Zvyčajne, Budeme loď zásielky cez Čína Príspevok,dodacia lehota je 10 až 30 pracovných dní, podľa vašej krajiny. Ak nemôžete prijímať položky do 30 dní, kontaktujte nás, prosím o pomoc. Budeme loď zásielky do 2 pracovných dní. Keď dovolenky,môže byť trochu odkladu. Nie sme zodpovední za žiadne clo alebo dovozu dane. Cla sa povinnosti a zodpovednosti občana vo vašej krajine, takže kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a cla, ktoré vznikli. Platby akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: Alipay, Kreditné karty, Moneybooker, Bankový Prevod, Western union. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Prosím, platbu do 7 dní po vykonaní objednávky. Spätná väzba Kupujúceho skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj,úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To si len vziať si chvíľu,ale má veľmi zásadný význam pre nás. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akýkoľvek problém. Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: puzzle cubo, puzzle kocky 3x3x3, kocka 3x3x3, Lacné puzzle cubo, Vysokú Kvalitu puzzle kocky 3x3x3, Čína kocka 3x3x3 Dodávateľov.

Číslo Objednávky Podivný tvar Magic Cube
Druh Puzzle Kocky
Vekové Rozpätie > 6 rokov
Číslo Modelu SS vietor 3x3x3
Upozornenie uchovávajte mimo dosahu ohňa,
Materiál Plastové
Funkcie Mini
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ShengShou Puzzle Kocky 3x3x3 Rovno Kreslenie Zrkadlo Twist Hra Posilniť Profesionálny Magnetický Rýchlosť Puzzle Cubo

ShengShou Puzzle Kocky 3x3x3 Rovno Kreslenie Zrkadlo Twist Hra Posilniť Profesionálny Magnetický Rýchlosť Puzzle Cubo

Súvisiace produkty

Porovnať