Led Reflektor 8000Lm Nabíjateľná Svetlomet Baterka Vedúci Pochodeň Linterna Xml-T6+2Q5 Použiť 18650 Batériu, Nabíjačku do Auta Rybárske Svetlo

Nový produkt

Skladom

€11.14

Pridať do obľúbených

1.100% Nový 2. Batérie:2*18650 3. Vysielač Typ: Zameraná Svetlo 4. Farbu Svetla: Biela 5. Vodotesný:áno,IPx6 6. Žiarovka Množstvo:XML-T6+2Q5 7. Batéria Konfigurácia: Zbrusu Nový 8. Swith Umiestnenie: Na Prilbu 9. Swith Typ: Nepatrný Dotyk 10. Režimy: Svetlé/Dim/Flash Light/SOS 11.Jas:Max 8000LM 12.Zoom:Áno,je možné upraviť 13.Žiarovka / LED Životnosť: 10WHours 14.Materiál: Hliníková Zliatina 15.Reflektor: Hliníkový Reflektor 16.Hmotnosť: 7.65 oz / 217g 17.Farba: Zlatá,Strieborná a Červená 18.Rozmery: (3.94 x 3.15 x 2.36)" / (10 x 8 x 6)cm (L x W x H)

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité !Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! 1) akceptujeme Alipay,Paypal. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby procesu alebo ESCROW . 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.Ale musíte byť ukončené do 3 dní, alebo www.haix.sk bude colse Transakcie. Poznámky: (1) Všetky predmety (Menej ako 2KGs) byť doprava zadarmo Čína post/Hong Kong Post/ Singapur Post / Švédsko Príspevok alebo iné miesto a bude to trvá 12~30 dni, aby sa dospelo, niektorých vzdialených krajinách alebo oblastiach môže trvať 30~50days alebo viac. Môžete tiež vybrať international express( takto bude zavádzať),ale to si vyžaduje, aby ste zaplatiť dodatočný poplatok cue v našom obchode spôsobom. (2)Všetky položky (viac ako 2KGs), radíme zákazníkom výbere dopravy spôsoby, ako DHL/FEDEX/UPS/TNT alebo iné medzinárodné expresné služby, to je len berúc do 2~4 dni(pre vzdialených krajinách alebo oblastiach možno trvať 3~7days), tak, že môžete dostať tovar vo veľmi krátkom čase (v porovnaní s leteckou poštou alebo poštou). Boky objednávky sa dôrazne odporúča, dodávané expresným spôsobom, Prosím, na vedomie, že väčšina produktov alebo zásielky na väčšine krajín sú zadarmo.Ale niektoré výrobky alebo niektoré vzdialenej krajiny musia byť zaplatené ďalšie Vzdialené expedičný Poplatok ako cue v našom obchode. Vezmite prosím na vedomie, keď si objednáte. Ďakujem vám veľmi pekne! Poznámky: 1. GLOBÁLNE DOPRAVA. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď podľa potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Vezmite prosím na vedomie, keď si objednáte.To je najdôležitejšie! 4. Obrázky pre váš odkaz len. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku alebo ak sa nemôžete vyhľadávať informácie na sledovanie on-line,keď sme vyslali do 30 dní, PROSÍM, KONTAKTUJTE NÁS . Budeme sledovať zásielky a vráti sa k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Podľa skladovej evidencie a časových radov, sme si zvolíte naše prvé dostupné skladu vyslať svoj pozemok pre rýchle dodanie. 8. Čas dodania(Pre vás odkaz len,prosím, podľa aktuálnej situácie.):

1.Ak goodsyou prijaté majú problémy s kvalitou. Máte 7 dní, kontaktujte nás.Prosím, pošlite späť zásielky do 30 dní. po tom, čo sme overili. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. ŽIADNE VÝNIMKY! 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše Číslo Objednávky. Prosím, napíšte všetky informácie na papier,a dať ju do parcely. Ďakujeme! 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. Alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk Záruka zaručujeme za svoje výrobky na jeden rok pre osobné kupujúceho a dva roky, "veľkoobchod,od dátumu expedície, "budeme oprave alebo výmene tohto výrobku alebo jeho časti, ktoré pri kontrole alebo akékoľvek potvrdenie o nás, sa zistí chybného materiálu alebo spracovania. Ako podmienku pre povinnosť nami na oprave alebo výmene tohto výrobku, výrobok musí byť vrátený, na nás spolu s dokladom o zakúpení uspokojivé pre nás Všetkých vracia musí byť priložené písomné vyhlásenie ustanovuje meno, adresu a denné telefónne číslo vlastníka, spolu so stručným popisom všetky reklamované chyby. Diely alebo výrobku, pre ktoré sa náhrada je vyrobená, sa stanú majetkom z nás, Okrem v prípade inej zmluvnej Strany, zákazník musí byť zodpovedný za vrátenie náklady na dopravu a poistenie, a my sa pokryli náklady na dopravu a poistenie od našej firmy k zákazníkom. Použijeme rozumné úsilie, aby opraviť alebo nahradiť akékoľvek príslušenstvo, na ktoré sa vzťahuje táto záruka v lehote tridsiatich dní od doručenia rozhodnutia. V prípade opravy alebo výmeny bude vyžadovať viac ako tridsať dní,budeme zákazníka informovať spôsobom. Vyhradzujeme právo nahradiť akýkoľvek produkt, ktoré bolo zastavené z jeho produkt linka s novým produktom porovnateľné hodnoty a funkcie vyhradzujeme právo zmeniť alebo zrušiť, a to bez predchádzajúceho upozornenia pre svojich zákazníkov, model, alebo štýl produkty. Ak záručný problémy vznikajú, alebo ak potrebujete pomoc pri používaní vášho príslušenstva prosím kontaktujte nás samostatne.

Štítky: vedúci pochodeň, nabíjateľná svetlomet, Nabíjateľná Baterka Svetlomet, Lacné vedúci pochodeň, Kvalitné nabíjacie svetlomet, Čína nabíjateľná svetlomet baterka Dodávateľov.

Názov Značky yunmai
Príkon 30w
svetlomet Áno
Nepremokavé Áno
Uhol Lúča 60°
Názov čelová lampa
hlavu blesku Áno
Účel Camping
Typ Batérie Lítium-Kovové
baterka hlavu Áno
Certifikácia UL,CQC,CE,PSE,FCC,VDE,DSP,GS,RoHS,EMC a LVD,CCC
led hlavy lampy Áno
čelová lampa Áno
Zdroj Svetla LED
led baterka na hlavu Áno
Číslo Modelu Sedem sto štyridsať šesť
Model LED Korálky xml-t6 o5
Svetlometu Áno
led svetlomet Áno
Položka Druh Svetlomety
Prepnutie Režimu Vysoká/Stredná/Nízka
vedúci pochodeň Áno
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 15cm (9.84in x 5.91in x 5.91in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Led Reflektor 8000Lm Nabíjateľná Svetlomet Baterka Vedúci Pochodeň Linterna Xml-T6+2Q5 Použiť 18650 Batériu, Nabíjačku do Auta Rybárske Svetlo

Led Reflektor 8000Lm Nabíjateľná Svetlomet Baterka Vedúci Pochodeň Linterna Xml-T6+2Q5 Použiť 18650 Batériu, Nabíjačku do Auta Rybárske Svetlo

Súvisiace produkty

Porovnať