COB Led Pásy Svetlomet Biela Modrá Červená Svetla Svetlometov 3 Režim USB Núdzové Svetlomet Osvetlenie 3*18650 Led Svetlá

Nový produkt

Skladom

€9.03

Pridať do obľúbených

Silný COB Led Biela Modrá Červená Svetla Svetlometov 3 Režim USB Núdzové Svetlomet Osvetlenia 18650 Led Svetlá

Okamžite Zlepšiť Vašu Viditeľnosť s Handsfree, Jasné Osvetlenie

Prečo sa snaží držať baterku, keď potrebujete obe ruky, aby plnili úlohy na ruku? Koľko jednoduchšie by úloh, prechádzky alebo jogs v noci sa s dve voľné ruky?

Výkonné LED Vedúci Pochodeň je skutočné zviera! To je skutočne veľmi dobré, a poskytuje ideálne riešenie pre tento problém, pretože samozrejme, že je vždy svieti ak hľadáte.

Funkcie:

Super jasné,1 vysoký výkon COB LED pásy vám jasnejšie osvetlenie až 100 000 hodín.

Široký Uhol Osvetlenia Charakteristiky,Môže úplne osvetlenie vaše zorné pole bez slepej uličky,Viac výhod ako bežné svetlomety.

3 Svetelné módy:Stlačte Spínač,Prvý Zdôrazniť,Druhý Nízky Jasné,Tretí je Špeciálny Červený + Modrý Blesk Režim,Výstražné a Bezpečnostné Svetlá Funkciu.Spolu s červeným výstražným svetlom na chrbte ,Do určitej miery zvýšiť vašu bezpečnosť.

Veľmi nápadné,Vo svetle, tmavých miestach, najmä v noci, môžete ľahko vidieť,,Pre kempovanie, turistiku je vynikajúci produkt

Tento svetlomet je napájaný 3 Piecs z 18650 Li-ion batérie, bude To úplne bezplatne od akéhokoľvek USB portu. (USB kábel je súčasťou dodávky,Batérie nie sú súčasťou).

Nastaviteľné & pohodlné,120 Stupňov nastaviteľný uhol lúča podporu, aby ste sa rozsvieti kdekoľvek potrebujete. Popruhy sú pohodlné na nosenie a ľahko upraviť a priestoru na batériu, ktorá je pokrytá gumové tesnenie, rovnako ako predné plastové dosky holding lampa nespôsobujú žiadne ťažkosti.

Táto hlava svetla je vyrobená z hliníkovej zliatiny a gumy materiálu, vodotesný a odolný. Najlepšie pre vnútorné a vonkajšie športové aktivity, ako napríklad lezenie, kempovanie, turistiku, beh, chôdza, cyklistika, poľovačka, rybolov, ťažba, jaskyniarstvo, atď

Špecifikácie:

Materiál: PVC+Hliníkovej zliatiny

Žiarovky:1*COB LED pásy

Batéria :3*18650(nie je súčasťou)

Napájanie:USB Nabíjanie interfac

Hmotnosť : 240g

Balenie zahrnuté:

1*Široký uhol Svetlomet

1*USB nabíjací kábel

Láskavo Pripomenúť:

Byť dôkladne skontrolujte negatívne a pozitívne priehradky na batérie pri vkladaní batérií, nesprávna inštalácia spôsobí škodu na produkt a fajčenie.

Štítky: svetlomety light, svetlo predné svetlomety, svetlomet červené svetlo, Lacné svetlomety light, Vysoká Kvalita svetla svetlomety, Čína svetlomet červené svetlo Dodávateľov.

Uhol Lúča 60°
Prepnutie Režimu Vysoká/Nízka
Typ Batérie Lítium-Iónová
Príkon 30W
Batérie 3*18650(nie je súčasťou)
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Číslo Modelu 1*COB LED pásy Svetlomet
Názov Značky linkax
Materiál PVC+Hliníkovej zliatiny
Certifikácia CQC,CE,FCC,EMC,CCC
Účel Rybolov/Turistika/Camping
Nepremokavé No
Moc Nabíjanie pomocou pripojenia USB interfac
Model LED Korálky 1*COB LED pásy
Položka Druh Svetlomety
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.275kg (0.61lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 13cm x 10cm (5.91in x 5.12in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

COB Led Pásy Svetlomet Biela Modrá Červená Svetla Svetlometov 3 Režim USB Núdzové Svetlomet Osvetlenie 3*18650 Led Svetlá

COB Led Pásy Svetlomet Biela Modrá Červená Svetla Svetlometov 3 Režim USB Núdzové Svetlomet Osvetlenie 3*18650 Led Svetlá

Súvisiace produkty

Porovnať