Tvrdené Sklo Screen Protector Fólia pre Galaxy S4 SIV S 4 Tvrdené Sklo Obrazovky pre Samsung i9500 Galaxy S4 i9505 +safe balík

Nový produkt

Skladom

€2.46

Pridať do obľúbených

Vitajte v našom obchode! Tvrdené Sklo Screen Protector Fólia pre Samsung Galaxy S4 SIV i9500 S 4 Tvrdené Sklo Obrazovky pre Samsung Galaxy S4 i9500 Popis

Premium tvrdeného Skla Screen Protector Samsung Galaxy S4 je vyrobený na ochranu LCD displej pred poškodením a poškriabaním s osobitne spracované sklo, ktoré boli posilnené zvýšiť absorbuje nárazy.Celý povrch skla je transparentné a zadná strana je pokrytá silným kremíka lepidlo pre jednoduchú inštaláciu. Pri inštalácii, neexistujú žiadne rozdiely medzi LCD a skla, čo znamená, dotykový displej\\ \ 's citlivosti je nedotknuté.

Displej Profesionálne Naše obrazovky chrániče sú vyrobené z najvyššej kvality materiálu. Sú mad z najnovších high-tech výrobných zariadení.

Technické Vlastnosti Ultra-tenké sklo(T≈0,3 mm) môže byť liečená toughening pod vysokou teplotou 420. Pohodlie pre montáž a demontáž. Hrúbka stresu vrstva:12um; hrúbka povrch: 9H

Päť účinok posilniť sklo membrány Super odolné proti poškriabaniu, nosenie, nevýbušné a vody-dôkaz anti olej Automatické výfukových bubble, bubble prevencie proti baktériám, proti oslneniu proti žiareniu, Vysokú citlivosť na dotyk obrázku je jasné, zvýraznite troch-dimenzionální zmysel, zlepšenie vizuálny efekt Dlhý čas používať očí nie je ľahké únava, chrániť zrak lepšie Jednoduché a pohodlné používanie, a žiadne bubliny. Zabrániť elektronické vlny na ľudské telo zranenia. To nie\\ \ 't vplyv na mobilný telefón prípad. Použitie s iným mobilným telefónom príslušenstvo.

Package: 1 X Tvrdeného Skla Film Screen Protector Vpredu ( pre samsung galaxy s4 ). 1 X Čistiaca Handrička. 1 X Prachu odstraňovaní papiera. Vhodné pre: Samsung Galaxy S4 i9500 5"

(Tvrdené Sklo Screen Protector Fólia pre Samsung Galaxy S4 i9500 19505 SIV S 4 Tvrdeného Skla Screen Protector Fólia pre Samsung Galaxy S4 i9500 19505 SIV S 4 Tvrdeného Skla Screen Protector Fólia pre Samsung Galaxy S4 i9500 19505 SIV S 4 Tvrdeného Skla Screen Protector Fólia pre Samsung Galaxy S4 i9500 19505 SIV S 4 Tvrdeného Skla Screen Protector Fólia pre Samsung Galaxy S4 i9500 19505 SIV S 4 Tvrdeného Skla Screen Protector Fólia pre Samsung Galaxy S4 i9500 19505 SIV S 4 Tvrdeného Skla Screen Protector Fólia pre Samsung Galaxy S4 i9500 19505 SIV S 4)

Spôsob Platby

Akceptujeme alipay tu.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Prepravné Podmienky

Máme loď v pondelok - nedeľa, okrem sviatkov. Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.

Štandardná Služba je Čína Príspevok Air Mail.

Štandardná Služba trvá asi 15-25 pracovných dní (s Výnimkou Talianska, Ruska, Izraela, Argentína, Brazília, Lotyšsko, Ukrajina, Kazachstan, Východná Európa, Južná Amerika, ktorá bude mať 30-45 dní). Je to sledovať vo vašej krajine post office webovej stránky Alebo Čína EMS webovej stránke.

Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 40 pracovných dní.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a tie sú zodpovedné za ciel.

Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky, ktorú má do 15 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

Tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania. Prosím e - mail nás.

Servis A Spätná Väzba

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.

Ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu a 5-star Podrobné Hodnotenia Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na vás.

Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy vo váš prospech. Vaša spokojnosť je veľmi dôležité pre nás a my hodnotu vášho podnikania.

Nezáleží na tom, kto ste, Bez ohľadu na to, kde ste, ty si môj Boh, budem vám pomôže vyriešiť všetky problémy.

Štítky: Screen Protector film, Chránič Film, sklo obrazovky, Lacné screen protector film, Vysoko Kvalitný chránič film, Čína sklom Dodávateľov.

Edge-to-edge Pokrytie No
Funkcie Ultra-tenký,Poškriabaniu Dôkaz,Jednoduchá Inštalácia
Druh Predné Film
Použitie Mobilný Telefón
Tvrdené Sklo Screen Protector Film pre samsung galaxy s4 mobilný telefón tvrdeného skla screen protector
S Maloobchodných Balíkov No
Režim Pre Galaxy S4
Tvrdené Sklo Screen Protector samsung-galaxy-s4 i9500 tvrdeného skla screen protector
Package Áno
Tvrdené Sklo pre Samsung Galaxy S4 i9500 19505 SIV S 4
Názov Značky wierss
Kompatibilný Telefón Značky Samsung
Veľkosť Balenia 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Tvrdené Sklo Screen Protector Fólia pre Galaxy S4 SIV S 4 Tvrdené Sklo Obrazovky pre Samsung i9500 Galaxy S4 i9505 +safe balík

Tvrdené Sklo Screen Protector Fólia pre Galaxy S4 SIV S 4 Tvrdené Sklo Obrazovky pre Samsung i9500 Galaxy S4 i9505 +safe balík

Súvisiace produkty

Porovnať