Pre xiao Mi4W Mi 4W Tvrdeného Skla Screen Protector pre xiao Mi4 Mi 4 Tvrdeného skla film

Nový produkt

Skladom

€2.46

Pridať do obľúbených

Vitajte v našom obchode!

2014 Nový, Originálny pre xiao mi 4 M 4 Premium Tvrdeného Skla Screen Protector pre xiao M4 MI4 5" Jedinečný Tvrdeného skla film 1.Vlastnosti: Povrch je anti-spracovanie ropy (Oleophobic povlak), tak odtlačky prstov a olej nie je ľahké zostať povrch, ľahko sa čistí. Plné väzby, automatické adsorpcie sa môže opakovať lepené Plne transparentné: veľmi tenké, chemicky ošetrené transparentné, tvrdené sklo. Povrchovú tvrdosť: povrch má tvrdosť 8-9h,To je 9-krát pevnejší ako bežné okuliare. Nástroje a klávesy nie sú rezy, Jemná na dotyk: chrbát silný lepidlá, jednoduchá inštalácia, v blízkosti obrazovky, a preto nemá vplyv na citlivosť na dotyk dotykovej obrazovky. V nevýbušnom, nerozbitné sklo rozbije na malé kus pre ostré, bezpečnejšie ako iné výrobky zo skla. Ultra-tenké sklo(T≈0,3 mm) môže byť liečená toughening pod vysokou teplotou 420 2.Vhodné pre: pre Xiao Mi4 Mi 4 Mi4W Mi 4W/5.0 inch Pričom iphone5 ako príklad

Spôsob Platby

Akceptujeme alipay tu.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Prepravné Podmienky

Máme loď v pondelok - nedeľa, okrem sviatkov. Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.

Štandardná Služba je Čína Príspevok Air Mail.

Štandardná Služba trvá asi 15-25 pracovných dní (s Výnimkou Talianska, Ruska, Izraela, Argentína, Brazília, Lotyšsko, Ukrajina, Kazachstan, Východná Európa, Južná Amerika, ktorá bude mať 30-45 dní). Je to sledovať vo vašej krajine post office webovej stránky Alebo Čína EMS webovej stránke.

Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 40 pracovných dní.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a tie sú zodpovedné za ciel.

Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky, ktorú má do 15 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

Tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania. Prosím e - mail nás.

Servis A Spätná Väzba

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.

Ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu a 5-star Podrobné Hodnotenia Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na vás.

Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy vo váš prospech. Vaša spokojnosť je veľmi dôležité pre nás a my hodnotu vášho podnikania.

Nezáleží na tom, kto ste, Bez ohľadu na to, kde ste, ty si môj Boh, budem vám pomôže vyriešiť všetky problémy.

Štítky: Sklo Screen Protector, Screen Protector, Sklo Film, Lacné sklo screen protector, Vysoká Kvalita screen protector, Čína sklo film Dodávateľov.

S Maloobchodných Balíkov No
Druh Predné Film
Tvrdené Sklo Screen Protector pre Xiao Mi4 Mi 4 Mi4W Mi 4W/5.0 inch
Názov Značky wierss
Edge-to-edge Pokrytie No
Funkcie Ultra-tenký,Poškriabaniu Dôkaz,Jednoduchá Inštalácia
Package Áno
Použitie Mobilný Telefón
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pre xiao Mi4W Mi 4W Tvrdeného Skla Screen Protector pre xiao Mi4 Mi 4 Tvrdeného skla film

Pre xiao Mi4W Mi 4W Tvrdeného Skla Screen Protector pre xiao Mi4 Mi 4 Tvrdeného skla film

Súvisiace produkty

Porovnať