80mm Vysávač Prachu ochrana Rytie stroj Protiprachový Kryt pre CNC Router a vreteno

Nový produkt

Skladom

€12.36

Pridať do obľúbených

Vysávač Rytie stroj Protiprachový Kryt pre CNC Router a vreteno

Priemer vretena:80 mm

Doprava Prosím, otvorte balík a skontrolovať, či sú niektoré škody pred prihláste sa, ak tam sú niektoré škody , prosím, prihláste sa a ihneď nás kontaktujte a My vám vybrať najlepší spôsob, ako odoslať tovar, ak vám kuriér si zvolil to nie je dobré, aby sa Vôľa Máme loď na worldwidebut Ak vaša krajina je vlastná prísne, prosím, kontaktujte nás pred cenovú ponuku na kontrolu detail a potvrdené.

Platby prijímame banka TT,western union,moenybook,moenygram atď Platba musí byť vykonaná v 48hours dražby čas ukončenia Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Vrátenie dane, Ak máte pozemok,a nie je spokojný tovaru alebo má iné problémy, ako napríklad rozbité,pls povedzte nám detail dôvodu a poskytnúť fotografie Akéhokoľvek dôvodu vyžadované pre všetky náhrady. Položka musí byť v jej pôvodnom stave a bez fyzického poškodenia. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady na dopravu

Kontaktujte nás Vitajte na celom svete zákazníka informovať a otázky,budeme sa snažiť v našich silách, aby spätnú väzbu zákazníkov?s e-mail do 1 pracovných dní. Spokojnosť zákazníka je pre nás veľmi dôležitá

Štítky: cnc protiprachový kryt, Protiprachový Kryt Vretena, cnc cleaner, Lacné cnc protiprachový kryt, Vysoko Kvalitné vreteno protiprachový kryt, Čína cnc cleaner Dodávateľov.

Číslo Modelu 80mm
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 20cm (7.87in x 3.94in x 7.87in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.1kg (2.43lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

80mm Vysávač Prachu ochrana Rytie stroj Protiprachový Kryt pre CNC Router a vreteno

80mm Vysávač Prachu ochrana Rytie stroj Protiprachový Kryt pre CNC Router a vreteno

Súvisiace produkty

Porovnať