Black Spoločné Laser Napájanie Pomocou pre 80W 100W A Laserové Trubice

Nový produkt

Skladom

€131.87

Pridať do obľúbených

Black Spoločné 80w 100W A Laser Napájanie Vysokej kvality, dobrá Cena

Mactron Značka Vysokej Kvality Laser Napájanie 80W prijíma vysoko kvalitné komponenty pre hlavné časti vyhnúť sa chybe v budúcnosti, a posilniť životnosť. 60 wattov laserového zdroja, bol široko používaný na 40W – 70W CO2 laserové trubice, hlavnou výhodou je vysoká frekvencia, odpoveď rýchlo, menší objem, nižšia hmotnosť, jednoduchá obsluha, kompletná ochrana funkciu, veľmi dobrú znášanlivosť a účinne chrániť laserové trubice a laser napájanie životnosť.

1. Hlavné Funkcie Laser Napájanie :

1) Stabilný výkon:

Každý napájanie boli oveľa prísnejší a testovacie postupy, pri plnom zaťažení vysoká teplota (52~55 stupňov celzia) 24 hodín starnutia, na zabezpečenie stability každý napájania.

2) Dobrú znášanlivosť:

môže sa prispôsobiť celý rad výrobcov 60W, 50W, 40WCO2 laserové trubice má tiež silné adaptability a rýchle reakcie, gravírovanie, rezanie výhody dobrý účinok.

3), Ovládanie je jednoduché:

Vyberte možnosť vysoká alebo nízka úroveň ovládania, použitie TTL-úroveň ovládania laseru sa môže začať a skončiť. Zároveň zvyšuje ochranu prepínač, testovanie je prostredníctvom externých vody a vetranie.

Laserového výkonu ovládanie je jednoduché, môžete použiť 0 ~ 5V analógový signál kontrolu veľkosť laserovej energie, môžete použiť aj PWM (pulse width modulation) signál je možné kontrolovať.

4) funkcia Ochrany:

Napájanie sám má otvorený okruh ochrany, dobré základy v prípade ochrany, napájania na krátkodobé práce v otvorenom stave, tak, aby sa zabránilo laserové trubice praskla v dôsledku škody spôsobené laser napájanie, čím sa zvýši laser napájanie života.

5) Špeciálne Funkcie: (voliteľný doplnok):

Skúsení používatelia nemusia otvoriť shell, môžete jednoducho určiť laserového výkonu pracuje rozlišovať medzi zlyhanie laserovej trubice alebo výpadku napájania.

2. Špecifikácia Laser Napájanie:

Model

80w 100w a laser napájanie

Vstup

Vstupné Napätie

AC220V+/-10% (Potrebné AC110V výrobky,

objednanie je potrebné uviesť)

AC frekvencia

47 - 440HZ

Za studena štátu Nárazový Prúd

≤60A(AC220V textu)

≤30A(AC110V textu)

Zvodový prúd

≤0.7 mA(AC220V textu)

≤0.4 mA(AC110V textu)

Výstup

Maximálne výstupné napätie

DC40KV

Maximálny výstupný prúd

DC31mA(v závislosti na laserové trubice

z rôznych výrobcov)

Účinnosť

≥90%(pri Plnom zaťažení)

Rýchlosť odozvy

≤ 1ms

Control Interface

TTL multilevel prepínanie kontrolu, účinný úrovni môžu byť vysoké a nízke výberu (pozri kontrola zapojenia)

Izolácia

Vstup--output

1500V AC 1 minút ≤10 mA

Vstup--shell

1500V AC 1 minút ≤10 mA

Výstup--shell

Pripojenie

Izolačný Odpor

≥50MΩ(DC500V)

Environmentálne Požadované

Pracovná teplota

-10 - 50 stupňov celzia

Skladovacie teploty

-20 - 75 stupňov celzia

Relatívna Vlhkosť

Maximálne 85% RH (bez kondenzácie)

Nadmorská výška

100,000 nohy práce 200,000 nohy skladovanie, nefunguje

Chladenie metódy

Nútené vzduchové chladenie (ventilátor chladenia

Rozmery (L*W*H)

285 mm*190 mm*95 mm

3. Fotografie Laser Napájanie:

4. O nás:

Mactron Technology Co., Obmedzená je moderné profesionálne Hi-Tech podniku, špecializujúca sa na Výskum a Vývoj, výrobu, marketing, laserové rezanie laserom a rytie stroj a laserové príslušenstvo pre viac ako 10 rokov.

Mactron rozsah dodávky zahŕňa: Co2 Laserové Trubice, co2 laser napájanie,Laser Focus Objektív, Laserové Reflektor Zrkadlo, Priemyselné Vody Chladič Jednotky, Laserový Systém Kontroly, Laserové Rezacie Hlavy a iné príslušenstvo atď.

Mactron obchodné princíp: "Vyhrať trhu s pokročilou technológiou, Redound na zákazníka s best service"

1. Kvalita

Mactron Technology Co,.ltd prešiel ISO9001/2000 kvality certificationhe. Všetky naše výrobky majú Certifikát CE FDA Certifikát a RoHS Certifikát.

2. Cena

V snahe zvýšiť efektivitu a znížiť náklady, máme absolútnu prevahu v cene predajom výrobkov priamo koncovým užívateľom na www.haix.sk ako výroba .

3. Služby

Pre medzinárodné custmer, poskytujeme profesionálne technik podpory na všetky naše produkty Trademanager kňučať 24 hodín. Akékoľvek problémy týkajúce sa produktov, budeme poskytovať krok za krokom inštrukcie pre vás.

4. Warranty&Return

Sme radi, že na výmenu alebo vrátenie peňazí a jeho cieľom je riešiť problémy rýchlo na splnenie vašej spokojnosti.Ak tovar príde chybný alebo poškodený, máte 7 dní od dátumu doručenia, kontaktujte nás. Prosím, láskavo poskytol dôkazy k nám. Napríklad obrázkov,videa a dokumentov.Budeme nahradiť ste nový alebo vrátenie peňazí vám plnú peňazí!

5. Doprava

Profesionálne balenie, aby nedošlo k jeho poškodeniu, Sme zaslali mnoho výrobkov na celom svete bezpečné a zdravé, vrátane USA, Európa, Východná Európa, Južná Amerika, Stredný Východ a tak ďalej. po obdržaní platby, sme sa po tovar a poskytnúť letecký nákladný list číslo pre on-line sledovanie zásielok do 24 hodín, vrátane víkendu.

6.Spätná väzba

Vaša satisfication a pozitívne feedbck je pre nás veľmi dôležité. Ak ste sa uspokojiť s našich produktov a služieb, láskavo nechajte nám 5 Star. Ak máte problémy, prosím, láskavo kontaktujte nás pred opustiť žiadne negatívne pripomienky, chceli by sme sa pokúsiť čo najlepšie vyriešiť akýkoľvek problém pre vás!

Štítky: Napájanie, Lacné napájanie, Black Spoločné Laser Napájanie Pomocou pre 80W 100W A Laserové Trubice.

Číslo Modelu MT-JX01
Aplikácia Rezanie laserom a rytie stroj
Názov Značky mactron
Stav NOVÉ
Veľkosť Balenia 40cm x 27cm x 18cm (15.75in x 10.63in x 7.09in)
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 5.0kg (11.02lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Black Spoločné Laser Napájanie Pomocou pre 80W 100W A Laserové Trubice

Black Spoločné Laser Napájanie Pomocou pre 80W 100W A Laserové Trubice

Súvisiace produkty

Porovnať