Doprava zadarmo WEDM molybdénu line 0,18 mm 2000 metrov CNC rezanie drôtu molybdénu drôt

Nový produkt

Skladom

€37.58

Pridať do obľúbených

WEDM molybdénu line 0,18 mm 2000 metrov CNC rezanie drôtu molybdénu drôt je vyrobené z drahých kovov ako sú molybdénu. Vysoká kvalita molybdénu materiály sú spracované filamentous produktov, ktorým sa prijíma teplé a studené kreslenie technológia. Molybdén vodičov môže byť zoskupené do čiernej a bielej typy alebo sprej a rezanie drôtu typy. Parameter Dinameter: 0,18 mm Drôtu dĺžka: 2 m Čistota: >Na 99,99% Materiál: Molybdénu /Mo Výhody 1. Tento molybdénu produkt má super silu rozšírenia. Ponúka vynikajúcu oxidácii a korózii v rôznych drsné tepelnej a korozívnom prostredí. 2. Molybdén drôt je stabilný a s vysokou presnosťou rezania. To nie je ľahké zlomeniny a dlho prevádzkovej životnosti. 3. Na molybdénu produkt je v vákuové balenie a presné meranie. Môže sa zachovali na dlhý čas. 4. Jeho bod topenia je 2620°C (4748 °F), predstavovať dobrú elektrickú a tepelnú vodivosť. Aplikácie 1. Kruhy vlákna jadra, podpora drôtu, lead-out vodič, elektronika siete a tak ďalej. 2. Podpora hodváb, lead-out drôt sprievodca prút, elektrina, vákuových komponentov, ohrievací element, high-temp elektrické odporové pece vydáva teplo materiál a tak ďalej. 3. Pre vstupn modul emd drôt rez, vysoká pevnosť, malá predlžovania pomer, dobrá stabilita, vysoko presné rezanie. Okrem toho, prijímame veľké množstvo objednávky nižšiu cenu, vaše otázky by bolo veľmi vítané, vďaka.

Prepravné údaje

1. Balík sa budú dodávať do Číny Post Air Mail.

2 . Všetky balíky, ktoré sa bude venovať sledovacie číslo pre sledovanie stav doručenia.

3. Ak potrebujete rýchlejšie, môžete vybrať EMS, DHL alebo FEDEX servis, kontaktujte prosím predávajúceho s možnosťou lodné náklady.

Záruka

Navyše, prosím skontrolovať tovar pri Expresného doručenia, ak sa výrobky zničené v tranzite, ihneď nás prosím kontaktujte, alebo spraviť fotku ako dôkaz, pomôžeme vám opravu alebo vrátenie, ak to potrebujú.

Spätná väzba

Štítky: drôtené pásy, Drôt Bič, drôt volfrámu, Lacné drôtené pásy, Vysoko Kvalitný drôt bič, Čína drôt volfrámu Dodávateľov.

Materiál molybdén
čistoty >Na 99,99%
Priemer 0,18 mm
Balenie 1 kus(2000mm) / box
kábel 2000 metrov
Názov položky molybdén drôt
Číslo Modelu 0,18 mm(2000)
Aplikácia WEDM stroj drôtové rezanie
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.75kg (1.65lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo WEDM molybdénu line 0,18 mm 2000 metrov CNC rezanie drôtu molybdénu drôt

Doprava zadarmo WEDM molybdénu line 0,18 mm 2000 metrov CNC rezanie drôtu molybdénu drôt

Súvisiace produkty

Porovnať