TOP kvalita ŠÍPKU Rotačné Frézy POHODLNÉ, BEZPEČNÉ, ĽAHKO ovládateľný YH-930

Nový produkt

Skladom

€16.48

Pridať do obľúbených

start16616613947405

end16616613947405

Tento Výpis je pre Zbrusu Nový ŠÍPKU Rotačné Frézy POHODLNÉ, BEZPEČNÉ, ĽAHKO ovládateľný YH-930. Je vyrobený v Taiwane s najvyššou kvalitou.

Nôž priemer: 45MM

Ak si objednáte zmiešané položky, prosím, kontaktujte nás skôr, než si ju zaplatiť. Budeme robiť dopravy nižšia.

Ponúkame kombinovanej dopravy a zvyčajne loď Čína Príspevok leteckou Poštou Prvej Triedy,ak chcete, aby sa loď inými express, prosím, kontaktujte nás.

DOPRAVA:

*Ususally budeme loď položky do 2-7 dní pracovných dní po platba potvrdená, a my vám dáme vedieť, sledovacie číslo potom, čo chcete odoslať položku.

*Všetky naše položky bude loď na kupujúceho www.haix.sk adresu, prosím, potvrďte svoju adresu na www.haix.sk pred objednávky.

Predávajúci nemôže pokryť cla a dovoznej dane.

Warrantyand a vrátenie tovaru:

* Všeobecné krajín,dodacia lehota je cca 15-40day. Brazília a Rusko zákazníkov venovať pozornosť, dodacia lehota je cca 20-60 dní, a to aj viac dní. Ak chcete dostať skôr, môžete vybrať iné Express, ale budete musieť zaplatiť časť zásielky, prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti.

* Ak máte DOA(Dead On Arrival) položka alebo nesprávne položku, ktorú chcete vrátiť alebo vymeniť, kontaktujte nás. Všetky vracia musí byť nepoškodený a úplne nové. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní, Kupujúci bude zodpovedný za vrátenie tovaru a všetky vlastné clo dovozné dane.

Spätná väzba:

*Sme dúfam, že ste nás nechať pozitívnu spätnú väzbu, a nám dať PÄŤ HVIEZD na všetky Podrobnosti hodnotenia Predajcu(Medzinárodné nákupné je viac potrebný čas, prosím, pochopiť). Náš systém vám urobiť to isté pre teba. Vážime si vášho podnikania a dúfam, že k tomu bussiness s vami čoskoro.

*Ak máte akékoľvek otázky, sme veľmi radi, aby vám pomohol. Najprv nás kontaktujte, jednoducho dochádzky, negatívny/neutrálne spätnú väzbu alebo dať spor nemožno vyriešiť problém.

Štítky: šípka fréza, Bezpečné, Lacné šípku fréza, Vysoko Kvalitné, bezpečné.

Číslo Modelu YH-930
Hrúbka 0.6 palce
Materiál Ocele
dĺžka 6.5inch
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 9cm x 9cm (3.94in x 3.54in x 3.54in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

TOP kvalita ŠÍPKU Rotačné Frézy POHODLNÉ, BEZPEČNÉ, ĽAHKO ovládateľný YH-930

TOP kvalita ŠÍPKU Rotačné Frézy POHODLNÉ, BEZPEČNÉ, ĽAHKO ovládateľný YH-930

Súvisiace produkty

Porovnať