HD nočné videnie vechicle fotoaparát vodotesný IP67 auto parkovacia kamera parkovací pomoc android GPS dvr zadná kamera

Nový produkt

Skladom

€19.70

Pridať do obľúbených

HD nočné videnie zadná kamera pre Android GPS, bluetooth spätnom zrkadle auta dvr s AV v port 2,5 m a kábel 5.7 metrov

Vysoko Kvalitné Nočný Režim je 0.1 LUX dobrý výkon, rovnako ako sova oči, rozlišovať všetko jasne v zlých svetelných podmienkach. S unikátna technológia, to robí záznam zo zadnej kamery je plný HD720P nahrávanie v noci, jasné ako v deň time video.

Ak car dvr nepodporuje HD720P rozlíšenie displeja zo zadnej kamery, budeme vidieť video rozlíšenie 640*480P na počítači.

vezmite prosím na vedomie, že.

V úplnej tme noci, môžeme vidieť auto dosku veľmi jasne z tohto zadný fotoaparát, skontrolujte nasledujúce video screenshort

Reverzné Parkovanie je užitočné pri parkovaní, ale tiež slúži zároveň jazdy za normálnych okolností. Zaznamenáva video rovnako ako auto dvr predný fotoaparát tak, poskytuje záznam o všetko sa deje za vaše auto. Keď auto spiatočka, auta dvr môže prepínanie na zadnú kameru zobrazenie so parkovanie linky ako postupujte podľa obrázka.

120 ° širokouhlý To je pravda, 120 stupňov uhol pohľadu, veľmi dobré pre nahrávanie za auto. V prípade iného predajcu povedať, ich zadná kamera je s 140-170 stupňov široký uhol pohľadu, to nie je pravda, popisy.

Vodotesný IP67 je vodotesný IP67 dizajn, mohol byť inštalovaný na auto špz, nie je potrebné sa obávať daždivý deň.

Digitálny Signál výstup Tejto zadný fotoaparát bude pracovať pre automobilové dvr s digitálneho signálu AV. To nepodporujú Analógový signál. A AV V port priemer je 2,5 mm, NIE je 3,5 mm ako slúchadlá port na vašom smartphone.

A ak sa originál zadný fotoaparát kábel má hub v červenej kolo v postupujte podľa obrázka,

tento zadný fotoaparát zmestí vášho auta dvr, pričom skontrolujte AV v prístave je 2,5 mm, drôt, dĺžka kábla je 5.6 metrov.

Inštalácia upozornenie:

1. Tento zadný fotoaparát zápas väčšina android auta dvr ( av v prístave je 2,5 mm), auta dvr výstup digitálneho signálu je k dispozícii.

takže prosím, skontrolujte, či vaše auto dvr výstup digitálneho signálu a s Av-in port 2,5 mm.

2. Jeho inštalácia je ako ostatné späť fotoaparát, pripojenie k 12v anóda späť do lampa z auta,

niektoré vozidlo je veľký, a back-up lampa napájanie 24v, vezmite prosím na vedomie, ak pripojenie na 24v, to budú spálené.

3. To môže byť installated mimo, cez auto špz.

4. Jeho vodič kábla je 5-5.6 metrov.

5. Niekedy, po installate to,nájsť tu nie je obrázok, z neho alebo nie je práca stablely, možno to je dôvod, car dvr.

prosím, povedzte nám svoje auto dvr Č. alebo nákup odkaz, aby sme skontrolovať, či máme správny firmware pre vás flash dvr problém vyriešiť .

Čo android Auta dvr tento HD nočné videnie zadný fotoaparát zmestí? 1) prosím, skontrolujte, či vaše auto dvr je android s chipset MTK6582 alebo MTK6375, ak áno, potom sa zmestí vášho auta DVR.

2) môže sa zmestili všetky android auta Dvr v nižšie obrázok

Všetky Drahý priateľ,Hrachová prečítajte si mi pred zakúpením položky. 1. GPS antenaa musí byť v otvorených široký priestor na vyhľadávanie satallite. A keď beží GPS navigácie, connct originál nabíjačku do auta. 2. môžeme vyhlásiť nižšiu cenu čo vám umožní ušetriť vlastné povinnosti. Ak je balík v držbe vlastné, budete musieť zaplatiť daň za colné odbavenie. Nebudeme mať žiadne starosti z vlastných. 3. Ak sa rozhodnete, DHL, možno tam je vzdialené náklady na dodávku, ako aj s cla, ktoré nie sú zahrnuté v cene. 4. Ak je balík poškodený, keď sa vám to podarí, uveďte prosím real foto na náhradu škody. 5. Ak nájdete položku v balení, nefunkčné, prosím, kontaktujte nás akonáhle si to, a poskytnúť otvorenia video alebo niektoré edvice za účelom odškodnenia. 6. Akékoľvek otázky pri používaní auta dvr, pozrite si prosím FAQ stránka prvé, ak neviete nájsť odpoveď vo FAQ strana, prosím, sens ud správy pred otvorenej, my vám odpovieme v prvý raz. 7. Prosím, zanechajte správnu adresu a telefónne číslo, tak, že balík môže byť dodaný včas. Adresa modifikácii nie je k dispozícii po pôrode v systéme. viac informácií, prosím, kliknite tu >> vstup do shippment stránke .

Štítky: Parkovacia Kamera, fotoaparát ip67, parkovacia kamera parkovanie, Lacné parkovacia kamera, Vysoko Kvalitný fotoaparát ip67, Čína parkovacia kamera parkovací Dodávateľov.

Objektív Materiál Plast + Sklo
Položka Veľkosť 32*24*24 mm
Rozlíšenie Videa 720P
Min Lux 0.1 Lux
Druh Materiálu ABS
Názov Značky Camlive
Shell Materiál Plastové
Drôt alebo Bezdrôtové Drôt
Výstupný Signál Digitálny signál
zadná kamera kábel 5.7 metrov
Dĺžka Video Kábla 6M
Typ Alarmu Zadnej Strane
Nepremokavé Áno
Vodiaca Čiara Áno
HD nočné videnie podpora
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 9cm x 6cm (4.72in x 3.54in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

HD nočné videnie vechicle fotoaparát vodotesný IP67 auto parkovacia kamera parkovací pomoc android GPS dvr zadná kamera

HD nočné videnie vechicle fotoaparát vodotesný IP67 auto parkovacia kamera parkovací pomoc android GPS dvr zadná kamera

Súvisiace produkty

Porovnať