1PCS doprava zadarmo Originálne nové Veľká-kapacita ultra-tenké POLOVICE Tablet PC batéria 3,7 v 8000mAh3.5 hrubé šírka *130*125 mm dĺžka

Nový produkt

Skladom

€11.60

Pridať do obľúbených

Značka: SD

Batérie Veľkosť: 3.5 ( hrúbka ) * 125 ( W ) * 130 ( L) mm

Kapacita batérie : 8000MAH

Životnosť: 600 týždňov 80% kapacity Na uchovávanie

Nabíjanie cut-off napätie : 4.2 v, Vypúšťanie cut-off napätie : 2.75 V

Vstavaná ochrana rada

Vhodný pre veľké -kapacita POLOVICE Tablet PC a iné digitálne produkty

Polymer lithium batéria, pokyny a bezpečnostné opatrenia:

Takto je predajňa lítium-polymérová batéria počas používania niektoré usmernenia a upozornenia , prosím, starostlivo si prečítajte a postupujte podľa spotrebiteľov , s cieľom získať čo najlepší výkon a najspoľahlivejšie bezpečnosti.

I. Elektriny Rybník Poplatok Elektriny

1.1 Nabíjací prúd: Nabíjací prúd nesmie prekročiť špecifikácie predpísaný maximálny nabíjania prúd ( za normálnych okolností je 0,5 C ~ 1.0 C alebo menej ) , použitie vyššia, než je odporúčané môže spôsobiť, že hodnota prúdu nabíjania batérie-skončenie výkonu , mechanické vlastnosti a bezpečnostné problémy, a môže viesť k tepla alebo úniku.

1.2 nabíjacie napätie: nabíjacie napätie nesmie prekročiť stanovenú medzu napätie (4.2 V / jeden batérie ) 4.25 V na nabitia batérie napätia je najvyššia hranica. Pre série batéria musí zostatok plnenie alebo za každú batériu individuálne metódy musí zabezpečiť, aby , keď pridané jednej napätie cez batérie nesmie presiahnuť 4.25 V ( non - nabíjanie v sérii , alebo to môže preplatok na vybíjaniu batérie batérie kvapalina , požiar alebo výbuch ; používateľov, používajte batériu v dôsledku chyby vyplývajúce peril ) .

1.3 Nabíjanie Teplota : batéria sa musí účtovať v rámci špecifikácie výrobku predpísaná teplota okolia , inak batérie náchylné na poškodenie. Keď nájdu batérie teplota povrchu anomálie ( pozri bunky povrchová teplota presahuje 50 ), by mali okamžite zastaviť plnenie.

1.4 spätnými : Správne pripojenie batérie pozitívne a negatívne , non - spätnými. Ak kladné a záporné obrátil , nebude nabíjať . Reverse charge by smrteľne ohroziť použitie batérie , a dokonca viesť k horúčka, únik , požiaru, výbuchu.

Po Druhé, Elektriny Vypúšťanie Rybníka

2.1 Výbojový prúd: Výbojový prúd nesmie prekročiť špecifikácie ( potvrdenie ) zadaný maximálny výbojový prúd , viac - súčasné vypúšťanie kapacita bude viesť k drastické zníženie objem a spôsobiť k prehriatiu batérie .

2.2 Skončenie Teplota : batéria musí byť splnený v určenom prevádzková teplota špecifikácia rozsahu . Keď je batéria povrchová teplota presiahne 70 , by mala byť pozastavená, kým sa batéria v pohode, až kým teplota v miestnosti.

Viac 2.3 Dať Elektrina: Po-výtok môže dôjsť k poškodeniu batérie napätie batérie nemusí byť tak jeden výboj menej ako 2.75 V.

Po tretie, skladovanie

Batérie by mali byť umiestnené v suchom a chladnom prostredí, skladovanie, dlhodobé skladovanie batérie ( viac ako tri mesiace ) , je odporúčané, aby teplote 10-25 a nízka vlhkosť vzduchu non-žieravý plyn prostredia. V dlhodobom skladovaní batérie nabíjanie proces by mal byť raz za šesť mesiacov, aby bolo zabezpečené, že každá bunka napätie v rozmedzí 3,6 ~ 3.9 V .

Po štvrté, iné poznámky

Ako batérie pomocou flexibilných obalov, hliníkovej fólie na balenie materiál, ktorý môže byť ľahko poškriabať , a zakázala používanie ostrých predmetov zrazí batérie.

Zákaz pádom, nárazom , neohýbajte batérie môže spôsobiť požiar .

Zakázať batérie pozitívne a negatívne priame skratu môže dôjsť k vážnemu poškodeniu batérie alebo dokonca spôsobiť požiar.

Za žiadnych okolností nesmú odstrániť batériu , inak to povedie k vnútorný skrat , čo spôsobí, že bubon plynu oheň.

Zakázané batérie do ohňa, aby ste predišli nebezpečenstvu.

Zakázané batérie ponorený do kvapaliny , ako voda .

Počas prepravy, aby sa zabránilo nadmerným vibráciám, nárazom , alebo lisovanie, spracovanie by mala byť jemne a batérie musia byť používaný robiť mäkké ochranné balenie .

Kupujúci je povinný prečítať si Prosím kupujúci pred doručenia najprv otvorte balík kontrola tovaru je poškodený, chýbajúci, nesprávne predmety a iné problémy, ako objav odporoval, je povinný bezodkladne kontaktovať predávajúceho a prihláste sa na jednu náplň detaily a nechať podpis dopravcu potvrdenie. 2. ak je kupujúci v prípade neexistencie kontaktu s nami za predpokladu, o prevzatí tovaru, ktorý je predvolený prevzatí tovaru, a prijať pravidlá Taobao v pravidlách povrchu. 3 každý deň na 5 hod pred vyplatením deň môže byť dodaný, 5 bodov po ďalšej deň doručenia. Č. špeciálne vydanie budeme vo vašej platby do 24 hodín od doručenia. Okrem toho sa na dovolenku, zásielka bude posunutý 4 s cieľom vrátiť peniaze, po obdržaní tovaru bez problémy s kvalitou chceme, aby ste o potvrdenie platby do 48 hodín hodnotenia ďakujem spoluprácu! Produkt výhodou

Bezpečnosť je dobrá, s viac starosti ochranu, cez výtlačné ochrany, nadprúdová ochrana

chrániť IC technických parametrov : Viac starosti ochranu napätie 0.05 V; 4.20 V±

Cez výtlačné ochrana napätia 0.1 V; 2.7 V±

Nadprúdová ochrana 3.0± 1,0 A (2.7 V~4.25 V)

Absolutórium teplota: -20° C ~ +60° C

chrániť IC parameter : Viac starosti ochranu napätie 0.05 V; 4.20 V± , cez výtlačné ochrana napätia 0.1 V; 2.7 V±

Vysoké prevádzkové napätie , Vysoká hustota energie

Dlhá životnosť , Vysoká bezpečnosť

Typ, veľkosť ducha

Od absolutória je malý, bez znečistenia

Funkcie

1.100%Úplne Nové batérie

Štítky: batéria 3, 7 v tablete, 3, 7 v batéria tabletu, 7v batéria, Lacné batérie 3, 7 v tablete, Vysoká Kvalita 3, 7 v batéria tabletu, Čína 7v batéria Dodávateľov.

Druh Li-polymer
Služby Shop Záruka
Nabíjateľná Áno
Batéria Vlastnosti Pôvodný
Názov Značky Liter energie batérie
Použitie Video Prehrávača Hier
Package Áno
Číslo Modelu Tridsať päť miliónov sto dvadsať päť tisíc sto tridsiatich
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 6cm (4.72in x 4.72in x 2.36in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1PCS doprava zadarmo Originálne nové Veľká-kapacita ultra-tenké POLOVICE Tablet PC batéria 3,7 v 8000mAh3.5 hrubé šírka *130*125 mm dĺžka

1PCS doprava zadarmo Originálne nové Veľká-kapacita ultra-tenké POLOVICE Tablet PC batéria 3,7 v 8000mAh3.5 hrubé šírka *130*125 mm dĺžka

Súvisiace produkty

Porovnať