XH2.54 300mAh 702025 3,7 V lítium-polymérová batéria nabíjanie zariadenia svetlejšie miesto čítania pera

Nový produkt

Skladom

€6.12

Pridať do obľúbených

XH2.54 300mAh 702025 3,7 V lítium-polymérová batéria nabíjanie zariadenia svetlejšie miesto čítania pera

Model výrobku: SD702025

Veľkosť produktu: Max dlhé 25x široký 20X hrúbkou 7mm

Elektrické core kapacita: 300mAh

Menovité napätie: 3,7 V

Štandardný konektor: XHR-komã © tou je 2p 2.54 reverse (striebro orientované, black red doprava doľava)

Nabíjací prúd: štandardný poplatok: 0.2 C, rýchle nabitie: 0.5 C

Štandardné nabíjanie metóda: 0.2 C CC (Heng Liu) poplatok 4.25 V, potom CV (konštantný napätie 4.2 V) poplatok až do nabíjacieho prúdu je menšia ako 0,05 C

Maximálny nabíjania prúd: 0.5 C

Kontinuálne výbojový prúd: 0.5 C

Maximálny výbojový prúd: 1C

Absolutórium cut-off napätie: 2.75 V

Absolutórium teplota: -10 C ~+60 C

Čas nabíjania: 12 hodín awhole (štandard); 3hrs (rýchlo)

Nabíjanie a vybíjanie krát: viac ako 800 krát

Samovybíjanie: menej ako 400uA

Ďalšie technické parametre v tejto špecifikácii majú prednosť.

Batéria je vybavená ochranného plechu, ktorý má funkcie pre prevenciu počas nabíjania cez vypúšťanie cez prúd, skrat, atď..

Tento produkt je hlavne platné pre mobilné núdzové napájanie, MP3, mobilné reproduktory, mikrofón, Navigator (GPS), mobilné telefóny, hračky a ďalšie elektronické zariadenia.

Ochrana rada parametre

Pracovný prúd: 1,5 A

Aktuálne obmedzenia ochrany: 2~3A

Za poplatok limit: 4.2+/-0.05 V

Cez výtlačné limit tlak: 2.9+/-0.10 V

* skutočná kapacita ochranného plechu je o niečo menší ako menovitý objem elektrické core kvôli nad zánik ochranného plechu.

Majte na skladovanie

S cieľom zabezpečiť batéria pre udržanie kapacity úrovni, navrhované batérie a batériu -20~35 C Skladovanie, nízka vlhkosť vzduchu, non žieravý plyn podmienky Batérie, aby sa zabránilo vysoká teplota a vysoká vlhkosť skladovanie, inak to povedie k batérie úniku, hrdza a nízka kapacita. Dlhodobé skladovanie bude pravdepodobne viesť k znižovaniu kapacity batérie a batériu, a potrebu 1-3 nabitia / Vybitia cyklus dosiahnuť maximálny výbojový kapacity. Batériu nabiť a vybiť raz za tri mesiace.

Upozornenie: Storno poplatok nie je povolené, batéria by mala byť pripojený podľa polarity presne, a nemôže byť zmenené. Skrat nie je povolené, inak to bude mať za následok trvalé poškodenie. Batériu nie je možné používať v medzné podmienky, ako sú: obmedzenie teploty, hlboké cyklu, extrémne priebehu nabíjania a znovu vybite. Uchovávajte batérie na chladnom, suchom mieste. Ak veľký počet batérie sú uložené alebo sú dodávané, batériu treba dať prvé miesto. Nie priamo k batérii spájky. Ak je batéria sa objaví šum, vysoká teplota, porucha a iné abnormálne situácie, prosím, okamžite prestaňte. Nedávajte do ohňa alebo sa pokúsiť demontujte batériu. Batéria môže spaľovať alebo produkujú škodlivé látky. Nie je povolené používať staré batérie alebo pomocou pol batérie nové batérie, inak to bude mať výtok. Vonkajšieho plášťa a vonkajšieho plášťa trubice pre vybratím batérie. Batéria nie je dovolené, aby sa dal do vody.

Veciach, ktoré potrebujú pozornosť Batéria by mala byť plne nabitá pred použitím. Nabíjanie metóda podľa technickej špecifikácie našich. Nabíjanie pomocou zodpovedajúcich nabíjačky. Batérie by sa mali vyhnúť používanie uzavretých, by mala poskytnúť primerané vetranie prístroja, inak batérie môže vyrábať vodík, v prípade vznietenia bod spôsobí výbuch. Nesnažte sa byť batérie oddelenie alebo medveď lisovania a kolízie, môže spôsobiť batérie nádcha, pálenie z zásaditý elektrolyt sa poškodenie kože a očí, môžete tiež jesť oblečenie. Batéria by mala byť uchovávané mimo dosahu dieťaťa, v prípade požitia, okamžite kontaktujte lekára zaoberať. Keď je batéria nie je v prevádzke, to by mali byť odstránené z prístroja. Pri prvom použití novej batérie alebo dlhodobé skladovanie, použitie, pred musia byť vyplnené, s elektrinou. Keď je batéria horúca, nedotýkajte sa ho, kým sa ochladí. Keď sa batéria používa, sa zistilo, že energia by mala byť vypnuté, keď energia je znížená tak, aby sa zabránilo cez výboj. Keď vytiahnete batérie, mali by ste sa držať batériu a nie držať drôtu. Po batérie sa používa, ak je batéria horúca, to môže byť umiestnený v mieste, kde nie je priame slnečné svetlo vychladnúť predtým, než začnete nabíjať znova.

Platbu Prosím dokončiť platbe do 3 dní. od objednávky prijímame Viazaný; Budeme loď na predvolenú adresu v Escrow. Poštovné Všetky Balík bude doprava von, do 48 hodín, s výnimkou holiday & víkendový deň. sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek. vlastné oneskorenie alebo dane. pretože doba prepravy je veľmi závislá a poskytovaných Poštových Služieb. Spätná väzba Záruka Všetky položky predávané u nás sú popísané na našich najlepších schopností, tak presné, ako je to možné, a s maximálnou svedomitosť na našej strane, Ak je položka prebehol od bežného používania, vráti sú k dispozícii do 30 dní po kupujúci prijatie položky, peniaze späť po tom, čo sme dostali položky! Vrátený tovar má byť nový, unworn a v jej pôvodnom stave; Kupujúci vrátiť defectives položka na vlastné náklady, Budeme zodpovedný za náklady na prepravu späť na vás , a my vám reship náhradné vám po prijatí vráti.

Štítky: 3, 7 v lítium-polymérová batéria, 3, 7 v lítium-polymérová, 3, 7 V Li, Lacné 3, 7 v lítium-polymérová batéria, Vysoká Kvalita 3, 7 v lítium-polymérová, Čína 3, 7 v li Dodávateľov.

Č. SD702025-300
Názov Značky Liter energie batérie
Číslo Modelu Sedem dvetisíc sto dvadsať päť
Použitie MP3 / MP4 Prehrávač
Nabíjateľná Áno
Farba Klasifikácia XH2.54
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

XH2.54 300mAh 702025 3,7 V lítium-polymérová batéria nabíjanie zariadenia svetlejšie miesto čítania pera

XH2.54 300mAh 702025 3,7 V lítium-polymérová batéria nabíjanie zariadenia svetlejšie miesto čítania pera

Súvisiace produkty

Porovnať