3,7 V polymer lithium batéria 405368 1500MAH jazdy záznam knihy E Luhang navigator Nabíjateľná Li-ion Bunky

Nový produkt

Skladom

€7.82

Pridať do obľúbených

Vitajte v Našom Obchode, Ak potrebujete p prenájmu poradí,Vďaka! Tipy: Ahoj,priateľ,prosím, na vedomie,že Ak myseľ nie kúpiť,dúfam, že ste porozumeli,Vďaka! 1. Pred zakúpením prosím potvrďte svoj stroj či na podporu tejto batteryBattery model je sizeas dlho, ako vhodnej veľkosti je možné. 2. Batérie Napätie 3,7 V-4.2 V sú normalBattery Veľkosť a Kapacitu má chyby rangeBut môžeme nájsť vhodnú pre vás. 3. Väčšina typov batérií neboli striekané Batérie ModelVoltageCapacityetc., Č Maloobchod BoxPacked Bezpečne v Bubline Taška. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. Ak táto položka s plug majte prosím na pamäti, povedzte nám, aké plug ste wantotherwise pošleme na položku bez konektora na vás. Funkcie: 1. 100% zbrusu nový. 2. Vysoká kvalita a vysoká nosnosť. 3. Vstavaná ochrana obvodu PCM pre zabránenie počas nabíjania alebo cez vypúšťanie. 4. Balík obsahuje: 1 x KS lítium-polymérová Nabíjateľná batéria. Aplikácie 1. Batéria je vybavená ochranného plechu, ktorý má funkcie pre prevenciu počas nabíjania cez vypúšťanie cez prúd, skratu atď. 2. Tento produkt je hlavne platné pre MP3 MP4 MP5 Navigátor GPS, PSP Bluetooth Hračky DVR Reproduktor, Mikrofón, Záznamník Mobilný Telefón Núdzového Napájania počítača Tablet PC, mobilného Telefónu, PDA, KAMERY, Napájania Banka DVD EVD Smart Hodinky E-knihy Notebook Vrtuľník Elektronické Cigarety a iné elektronické zariadenia.

Pro, prosím, prečítať si predtým, než budete strieľať. :

1, Polymer lithium batéria, mimo batérie , Prosím, kupujte batérie pre osobné automobily ako hračka model, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis

2, použije Sa predvolené prostredníctvom kuriérskej (vyžaduje iné kuriérskou službou, ako napríklad rým, takt, Shen tong. (všimnite si, prosím na vedomie, tvárou v tvár, chcem správy, ak niekedy ľahostajných.)

Tento produkt sa predáva za stratu na propagáciu, okrem batérie kvality problémy, neprijímajú žiadnu formu V chudobných hodnotenia, škodlivý hodnotenie chudobných prosím obísť

= batérie špecifikácia model navigácie =

Lítium-polymérová batéria model je veľkosť batérie, napríklad: model je 405368, čo znamená, že hrúbka batérie je 4 mm, batérie šírka 53 mm, batéria, dĺžka 68mm. Rodičia kúpiť batérie, v súlade s pôvodným batérie model selection code veľkosť, časť batérie bez kódovanie, výška bunky hrúbka, šírka, dĺžka novú batériu.

= informácie o produkte =

Model 405368

Kapacita 1500 MAH

Menovité napätie 3,7 V

Nabíjacie napätie 4.2 V

Veľkosti 4 MM šírka 53 MM dlhé 60 MM s bohatou crystal ochranného plechu A

Nabíjanie teplota: 0 ~ C ~ 45

Absolutórium teplota: -20 ° C ~ +60 C

Skladovacia teplota: -20 ° C ~ +35 C

Nabíjací prúd: štandardný poplatok: 0.5 C, rýchle nabitie: 1.0 C

Štandardné nabíjanie metóda: 0.5 C CC (konštantný prúd) poplatok 4.25 V, potom CV (konštantný napätie 4.2 V) poplatok až do nabíjacieho prúdu je menšia ako 0,05 C

Maximálna nabíjací prúd: 1C

Maximálny výbojový prúd: 1C

Ochrana IC parametre: preplatok na ochranu napätie 4.20 V + 0.05 V priebehu vybíjania ochranu napätie 2.7 V + 0.1 V, umožňujú maximálny prietok 2A

Obchod má jadro predaj Vlastných batéria konektor 1 1.27 1.5 2 2.54 3.96 1.25

Pôvodné priamy predaj 3,7 V a 7,2 V polymer lithium batéria, môže byť prispôsobený 7.4 V sérii, MP3 MP4 MP5 GPS navigácia, Bluetooth headset, zvuk malé, drobné hračky, hry, stroj. Pôvodné priame predaje, môže byť prispôsobený podľa veľkosti zákazník, veľké množstvo online referenčná cena iba, môže byť suma hovoril o, spoľahlivé a kvalitné, kapacita 10MAH-3500MAH, a tak ďalej, rôzne špecifikácie, nepodarilo nahrať, vitajte otázky, mobilné telefóny 13510471983

= application =

Mobilný sieťový zdroj, auto navigácie, MP3, MP4, MP5, karty, reproduktory, bezdrôtovú myš, domáce Pre apple periférne výkon, na tablete, mobile DVD, notebook batérie, bezdrôtového monitorovacích zariadení, zdravotníckych zariadení, nástrojov, LED svietidlá, dopravné značky, prenosné malé spotrebiče, rôzne DIY prístroje, detektory kovov, atď. iných typov digitálneho batérií.

= hlavným rysom =

1 Veľkosť: model a schopnosť vyberať, silné uplatnenie

2 zaistenie kvality: používanie výrobku, batérie, vysoká kapacita, nízka odolnosť

3 stabilný výkon: dlhú životnosť: dlhodobé nabíjanie a vybíjanie 500-krát, kapacita batérie nie je nižší ako menovitý výkon 80%.

4 žiadny pamäťový efekt: môžete použiť pre nabíjanie a vybíjanie kedykoľvek

5 vysoká bezpečnosť: vstavaný okruh ochrany dosky, s skrat, za poplatok, cez výtok, nárazom, vibráciám, akupunktúra, vysoká teplota, a ďalšie podmienky, nie je oheň, č výbuchu, atď..

= dávať pozor na veci term =

Prevádzky na batériu upozornenie: zákaz používania Pre ostré dotykové fólie balenie, ohýbanie hornom okraji, Zákaz Zákaz otvorené alebo poškodené skladanie, pól ohýbanie, Zákaz Zákaz nestabilné pokles vplyvu ohýbanie batériu, kedykoľvek, alebo zmeňte polaritu proti skratu batérie.

= záruka záležitosť =

1, po dieťa fotografoval vezmite prosím na vedomie, kontrola veľkosti batérie je v súlade veľkosti, ako budete potrebovať, ako kupovať zlou veľkosti, aby sa vrátil k výmene tovaru, kupujúci je povinný zaplatiť poštovné návrate.

2, batériu a nabíjačku poskytuje pol štandardnú záruku, útlm batérie demontáž a normálnej kapacity v záruke.

3, všetky DIY produkty neposkytujú žiadne záruky.

Štítky: Batéria Polymer lithium, Polymér 3, 7 v, 3, 7 v lítium-polymérová batéria, Lacné polymer lithium batéria, Vysoká Kvalita polymér 3, 7 v, Čína 3, 7 v lítium-polymérová batéria Dodávateľov.

Package Áno
Miesto Pôvodu Čína
Názov Značky yorwats
Druh Štandardná Batéria
Číslo Modelu Polymérová batéria
Množstvo 1PCS
Funkcia Nabíjateľná Batéria
Použitie MP3 / MP4 Prehrávač
Služby Shop Záruka
Nabíjateľná Áno
Ochrana PCB
Stav 100% Nový
Napätie 3.7V
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

3,7 V polymer lithium batéria 405368 1500MAH jazdy záznam knihy E Luhang navigator Nabíjateľná Li-ion Bunky

3,7 V polymer lithium batéria 405368 1500MAH jazdy záznam knihy E Luhang navigator Nabíjateľná Li-ion Bunky

Súvisiace produkty

Porovnať