Kentiger HY502 Audio Car Stereo Zosilňovač 12V Mini 2 KANÁLY Super Bass Digitálny Hudobný Prehrávač, Zosilňovač, Podpora USB, MP3, FM Hi-Fi

Nový produkt

Skladom

€15.02

Pridať do obľúbených

Kentiger HY502 Audio Car Stereo Zosilňovač 12V Mini 2 KANÁLY Super Bass Digitálny Hudobný Prehrávač, Zosilňovač, Podpora USB, MP3, FM Hi-Fi

1) Shell: panel zadný panel je ABS plast. Strieborná shell je všetko, Hliník , výborný odvod tepla. 2) Full-featured, jednoduché použitie , vzhľad, jednoduché a odolné! 3) Vysoká vernosť zvuku 30W zlato príkon. 4) Objem potenciometer s použitím high-kvalitné B100K * 2, trvanlivé, hladké signál konvergencie 5) Pre-stupeň dovezené z Japonska JRC 4558D, je stabilný stereo op amp, zosilňovač súčasťou jadra spoločnosť prijala ST séria --- TDA car audio profesionálne čip. Zosilňovač je použitie TDA čip dual channel BTL okruhu, výstupný výkon 2x30W. 6) Dvakrát panelu dizajn, značka,-názov značky kondenzátorov odpor 7) Big Power, Anti-skreslenie, jemné kvalita zvuku

Podpora plne funkčné diaľkové ovládanie, Podpora audio panel tlačidlo Opakovať skladbu Podpora prehrávania MP3 a iných formátov zvuku High-fidelity audio dekodér čip, hi-fi zvuková kvalita a skúsenosti Podpora 32-320Kps MP3 skladby Podpora, rozhranie USB, pamäťovej / telefón / MP3 / MP4 a iné audio zariadenie Podpora SD (MINI-MRICO-SD) / MMC (MMC4.0 / RS-MMC / RS-MMC4.0) Výstupný výkon: 30W*2 (4Ω) 20W *2 (8Ω) frekvenčná odozva: 20 hz-20 khz (+0, -0.15 dB) Intermodulation Skreslenie: 0.1%(1KHz, THD, 4Ω) Vstupná Citlivosť: 800mV (40W, 4Ω) pomer Signálu k šumu: 98dB zosilňovač napätie: (DC) DC12V-15V Menovitá impedancia: 4-8Ω Menovitý výkon: 20 +20 W (odporúča sa reproduktor 6 palcov pod reproduktor) Špičkový výkon: 30 + 30W Požiadavky na Napájanie: DC: 12V ≥ 5A Funkcie: Karta môže byť vložená / vložené U diskov / s diaľkovým ovládaním / s FM rádiom / microphone jack Audio vstup: AUX predné a zadné lotus zosilňovač môže byť pripojený: audio signálov, ako sú napríklad počítačové / MP3 / DVD / CD Audio výstup: L ľavej + R doprava klip pre kanál výstup bodov pozitívne a negatívne vybrať reproduktor

O produkte:

1.Sľubujeme, že všetky photoes zobrazenie na našom obchode sú prevzaté náš tím , je to reálne a 2% jasu .

2.Pred odoslaním , všetky výrobky sa budú testovať , keď balenia položky , budeme používať Penové špongie na ochranu výrobku , budeme uistite sa, že dostanete perfektný výrobok .

Spätná väzba:

1. Ak ste spokojní s našimi položky, venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu .

Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby uspeli. Preto svoju pozitívnu spätnú väzbu z 5 HVIEZDIČIEK je veľmi dôležité pre nás.

2. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami , Prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky predtým, ako sa obrátite s nami.

Budeme robiť všetko, čo sme mohli a pracovať s vami vyriešiť akýkoľvek problém.

Doprava:

1. Ponúkame všetky druhy rôznych zásielky služieb pre rôzne žiadosti nasledovne:

1.: www.haix.sk Štandardná Doprava:

Je to systém posielania maked podľa www.haix.sk , Absolútne rýchlejšie a bezpečnejšie ako čína príspevok alebo Holandsko poštová , www.haix.sk Štandardná Doprava systém vyberie najrýchlejšie shiping spôsobom podľa vašej krajiny a výrobok, ktorý si kúpite ,Ruska a niektorých Európskych krajinách sú doprava zadarmo , ostatné krajiny budú musieť zaplatiť o 0.5-2.5$ poštovné náklady , ale sľubujeme, že všetky prepravné náklady, je reálne .

Čas dodania (Podľa našich skúseností):

Na ruskej : 15-25 dní .

Do Európy (ako napríklad Taliansko/Veľká Británia/Španielsko/Holandsko/Bielorusko/Francúzsko....): 18-28 dní .

Do Ázie (ako napríklad India/Singapur/Izrael/Turecko/Saudská Arábia...): 15-21 dní .

Do Severnej Ameriky (ako je Kanada /usa/Mexiko(Mecixo môže trvať aj viac ako 7 dní )...):14-20 dní .

Na Oceánia (napríklad Austrália /Nový Zéland...) :15-23 dní .

Do Južnej Ameriky (ako sú Argentína /Brazília /Čile /Peru /Kolumbia ...) : 35-48 dní.

Do Afriky(ako je Južná Afrika /Egypt/Kamerun /Alžírsko /Keňa...) : 28-35 dní.

Ale Vzhľadom na colné alebo iné problémy, ako napr. miestne počasie problém, to môže trvať viac 20-26 dní , Tak je to potrebovať dostatok trpezlivosti čakať na produkty. A keď si zvolíte túto zásielku cestu, Potom si myslíme, že súhlasíte s tým, aby prijali tento omeškania, ak sa stane.

ak Ochrana čas bude koniec, a nie ste tovar doručený , prosím, nám rozšíriť pre vás .

2.: Non-doprava zadarmo-- DHL,UPS, FEDEX, TNT, To trvať približne 3-7 pracovných dní;

Ak potrebujete DHL,UPS, FEDEX, TNT, pls kontaktujte nás , my vám pomôžeme .

2. Prosím potvrďte zásielky spôsobom a platby, a budeme loď produktov, budete v 1 pracovných dní po obdržaní platby . A sledovacie číslo sa bude venovať .

Dovozného cla, daní alebo iných colných poplatkov.

Vo väčšine prípadov, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Budeme deklarovať ho ako darček a nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane.

Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny.

nie sme zodpovední za všetky colné poplatky. Prosím, pozrite sa na colnej politiky na svoje miesto .

Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine,

kupujúci by mali pochopiť túto situáciu. Ak potrebujete nahlásiť skutočná hodnota na pozemok, prosím, povedzte nám, že s objednávku správy,e-maily alebo obchodný manažér.

Vrátenie a Refundácie sú podporované:

1. Podporujeme č dôvodu vrátiť a zmeniť položku politiky, ale budete musieť zaplatiť plnú cenu pre dvoch spôsob dopravy

(vrátane poštovného, daní a colné náklady atď.)a udržať položku v dobrom stave,

Štítky: stereo zosilňovač, Zosilňovač, zosilňovač 12v, Lacné stereo zosilňovač, Kvalitný zosilňovač, Čína zosilňovač 12v Dodávateľov.

farba Čierna, Červená, Modrá
Číslo Modelu SH-HY502
Vstupné Napätie DC 12V
kanály 2 (2.0)
Funkcia 2 Mini Zosilňovač
Funkcia 1 Audio Zosilňovač
Maximálny Výkon Na Kanál 20w
Package No
Názov Značky KENTIGER
Veľkosť Balenia 16cm x 10cm x 5cm (6.30in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Kentiger HY502 Audio Car Stereo Zosilňovač 12V Mini 2 KANÁLY Super Bass Digitálny Hudobný Prehrávač, Zosilňovač, Podpora USB, MP3, FM Hi-Fi

Kentiger HY502 Audio Car Stereo Zosilňovač 12V Mini 2 KANÁLY Super Bass Digitálny Hudobný Prehrávač, Zosilňovač, Podpora USB, MP3, FM Hi-Fi

Súvisiace produkty

Porovnať