PAPRI 10PCS Keramiky B7G 7Pin Trubice Zásuvky PCB Montáž Audio Pre EC92 6Z4 EAA91 6X4 Atď

Nový produkt

Skladom

€6.43

Pridať do obľúbených

Keramika Striebro B7G 7Pin Vákuové Trubice Zásuvky Materiál:Keramika Montáž Typ:PCB Montáž Stav:Nové Priemer: 17.80 mm Výška: 15.90 mm, Centrálny otvor priemer: 4.0 mm, cena je za 10PCS trubice zásuvky/veľa Pripojiť k 6Z4 EC92 EAA91 6X4 atď vákuové trubice Platobného príkazu začína spracovanie raz platbu vyjasní. Dodacie údaje 1:Máme loď Položky do USA Rusko Čína Post E-Packet; 12-20 v pracovných dňoch 1.Máme loď Položky do USA Čína Post E-packet; 12-20 2 pracovných dní.Normálne, budeme loď položky HK POST VZDUCHU doporučene ALEBO ČÍNA PRÍSPEVOK LETECKY: 21-40 pracovných dní na celom svete.

*Ak potrebujete rýchlejšie prepravné služby, prosím, vyberte, ako DHL,UPS,EMS,FeDex, atď. (náklady na dopravu je založené na hmotnosť/veľkosť hmotnosti vašej objednávky Všetky dodávky sú s Sledovacie Číslo 3.Budeme loď vašej položiek v 2 pracovných dní hneď, ako vyčistiť svoje platobné Podmienky predaja 1. Dáme právne úsilie, aby sa minimalizovalo akékoľvek GST alebo V. A. T. alebo iné Dovozné Dane. Avšak, žiadne dane/daň by byť vylúčené z ceny. Prosím dovoliť V. A. T alebo GST seba 2. Srdečne ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu, a necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás, ako sme dokončenie transakcie 3.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákupe 4. Sľubujeme každú položku by sa mali prepravovať, niektoré Však časy, menej ako 0,5% balíkov, môže byť stratené na ceste, Na tieto položky,ktorú by sme radi znovu tú istú položku alebo úplne vrátenie 5. Srdečne ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu, a necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás, ako sme dokončenie transakcie, Kontaktujte nás si vážime našich zákazníkov veľmi veľa, preto pre akékoľvek otázky alebo problém, neváhajte nás kontaktovať na E-mail alebo Ali Správu nástroj, sme stále tu, ponúka služby vám odpovieme všetky vaše správy ASAP! Sme tu vždy ponúknuť služby pre vás.

Štítky: trubice pcb, tube audio, tube audio, Lacné trubice pcb, Vysoko Kvalitné audio trubice, Čína tube audio Dodávateľov.

Číslo Modelu GZC7-Y-B
kanály 1
Package Áno
Názov Značky papri
Maximálny Výkon Na Kanál Vyššie 200W
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

PAPRI 10PCS Keramiky B7G 7Pin Trubice Zásuvky PCB Montáž Audio Pre EC92 6Z4 EAA91 6X4 Atď

PAPRI 10PCS Keramiky B7G 7Pin Trubice Zásuvky PCB Montáž Audio Pre EC92 6Z4 EAA91 6X4 Atď

Súvisiace produkty

Porovnať