XiangSheng 728A Tube Pre-HIFI Zosilňovač EXQUIS Slávny Japonský Cuircuit 12AT7 12AU7 6Z4 Vopred zosilňovačov s tónmi adjustables

Nový produkt

Skladom

€191.26

Pridať do obľúbených

Strieborná / Čierna s všetky trubice možnosť sa s všetky trubice: 2 x čínsky 6z4 usmerňovač , 2 x 12au7, 2 x 12at7 , 1x dekorácie trubice(žiadna funkcia)

Black bez trubice možnosť bez akýchkoľvek trubice, s výnimkou jednej výzdoba trubice,

ak potrebujete strieborná verzia bez trubice, prosím, miesto, aby s Black bez trubice možnosť, a z prenájmu správy uveďte : "silver verziu bez tube "

Nádherné stereo Vopred Zosilňovač, postavený s najlepšími diely k dispozícii, (HIFI EXQUIS)

Pred zosilňovač lepšiu založený na slávnej Wada Shigeho Štýl, Elektrický obvod, ktoré sa Zaviedlo Wada Shigeho na začiatku 1960 a dal vynikajúci výkon.

O Wada Shigeho Štýl, Elektrický obvod, to nie je len stále dobré vlastnosti Marantz7,medzitým ju mať superrior funkcie v Dynamických, Vysoko/Nízko Frekvenčný rozsah, Rozlíšenie a Pomer Signálu k Šumu ako v porovnaní s Marantz7.Ale na rozdiel od vyššie uvedené funkcie, to tiež nie je horší Marantz7 v dobrom štádiu a vzdušný pocit. Prijať 4 KS papiera v oleja kondenzátory a nemecký WIMA kondenzátory pre spojky efekt, aby zvuk teplé a jemné.(HIFI EXQUIS)

Charakteristické vlastnosti produktu :

Odkaz Wada Shigeho je okruh na zlepšenie riadky a upraviť podľa rôznych použitia žlčových ciest peripheral component parametre maximalizovať silné stránky žlčových ciest , tak, že stroj sa môže bez ohľadu na to, čo vynikajúci výkon žlčových ciest . Japonci a Shigeru začala v skorých 1960, výkon je výborný. To udržiava Marantz7 zrelé a plné hudobné chuťové vlastnosti, ale bez ohľadu na to, dynamické , prechodná, vysoký frekvenčný rozsah , napájanie analýza , pomer signálu k šumu ako Marantz7 dobré , a v zvukové pole , transparentné chrípky a Marantz7 dosť na to, aby tempo . (HIFI EXQUIS) Rozmery : 430 × 90 × 290 mm Vstupná impedancia : 100K; Výstupná impedancia : 600 ohmov Výstup max volatage: 15v SNR : 90dB; (HIFI EXQUIS) Frekvenčný rozsah : 10 hz - 30KHz; Skreslenie : ≤ 1%. Príkon : AC100V-AC240V k dispozícii 60Hz/50Hz Výstup Trubice : 12AT7×2, 12AU7×2, 6Z4×2, 1x dekorácie 9pin trubice Vstupná Citlivosť : 400m Vlhkosť : 35%-80% (HIFI EXQUIS) TMD : menej ako 0.01% Vstupný Konektor : 4 skupiny Výstup Jack : 2 skupiny(rovnaké napätie), môžete sa pripojiť dvakrát rovnakým zosilňovače Čistá hmotnosť : 8.5 kg, rozmery balenia hmotnosť : 11.8 kg Farby: Čierny alebo Strieborný predný panel na výber

Funkcie:

Exportne orientovanú jednotky 728 v tretej generácii na základe predzosilňovač po mnohých zlepšení , v porovnaní s pôvodným stroj , elegantné a dôstojný vzhľad , chuť mimoriadne.

Okrem toho, ak si ponechá všetky jeho výhody, ale tiež zvyšuje nasledujúce výhody : obvod dosky navrhnuté tak, vnútorné usporiadanie je rozumnejšie , čisté a krásne . Predný panel so strieborným pokovovanie 6 mm hrubé hliníkové drôty kreslenie proces panel , modrý indikátor napájania trubice , a dodáva jedinečný veľké okno displej rúry , s teplou červeno-oranžové pozadie , vyššej platovej triedy kvality . Rozšírené sandblasting farba proces oceľového plechu krytu , vysoká ľahkých kovových gombíkov, veľké celulárnej stroj nohy. 4 stereo vstupný signál prepínač otočný spínač ovládania pomocou konvenčných zapečatené relé senior skonvertovať signál , aby sa zabránilo prepínanie hlučnosť , dlhá životnosť. pomocou relé výstupu signálu odkladu , ak chcete byť rozšírená po trubice do ustáleného stavu relé výstup signálu , aby sa zabránilo nepríjemné hluku vytváraného v skúmavke predohrev procesu . Výstupný signál obsahuje dva výstupných zostáv, obaja sa môžete pripojiť dva power amp spolu, sa môžete tiež pripojiť dva integrovaný Zosilňovač tón regulátor používa. Vstupné a výstupné rozhrania, ktoré sú použité v pozlátené RCA sídlo Zvýšiť mriežky filter na čistenie obvodu , môžete filtrovať siete a DC komponenty neporiadok . Taiwan kvalitné potenciometer hlasitosti. Starožitný olej kondenzátory a nemecký WIMA červená MKP polypropylén kapacitný spojky. S využitím najlepšej kvality v transformátora napájania R-typ dobytka ( Námestie transformátory a toroidné transformátory úniku magnetického toku úniku je veľký, a preto majú väčší žiarenie frekvencie hluku, a malé R-type je veľmi malá ) , pomocou vysokého tlaku, trubka usmerňovača paralelne dve veľké nádrže a kvalitné induktory filtrovanie. S treble, bass, treble a bass rovno ( basy a výšky úprava automaticky štít ) , hlasitosť, nastavenie vyváženia.

Trubice Zosilňovač Opatrenia

1. Trubice amp musí spojené s reproduktory pred zapnutím . Prísne zakazujú, posielať signály amp bez pripojený zaťaženie(reproduktory) alebo zaťaženie skrat, keď je prepínač NA. (Hifi exquis 1101017)

2. Príliš vysoké alebo príliš nízke napájacie napätie sa nezvratné poškodenie amp,najlepšie menej ako 5% z uvedenej napätie. Ak vaše sieťové napätie prevyšuje túto hodnotu, často najlepšie na používanie s nabíjačkou AC napájanie.

3. Teplota je vyššia, keď trubice zosilňovačov pracujúcich, uvádzanie pozornosť na vetranie, chladenie. (Hifi exquis 1101017)

4. V boot, alebo jednoducho vypnúť na určitú dobu (do 30 minút) nie je úniku kvapaliny na rúry.

5. Mali by ste si o 100h čas na prevádzku amp. RUN-V amp poskytuje to najlepšie a stabilné zvuk.takže počas prvého 100h využiť čas zvuk možno nie je najlepšie,môžete tiež použiť svoj vlastný run-v metódou.

6. Ak ste donot istý, ako sa zapojiť do rúry, prosím, kontaktujte nás pred skúste to

Štítky: trubice predzosilňovač, trubice nálepky, trubice vesta, Lacné trubice predzosilňovač, Vysoká Kvalita trubice nálepky, Čína trubice vesta Dodávateľov.

farba Striebro s všetky trubice, Čierna s všetky trubice, Black, bez trubice
kanály 2 (2.0)
Číslo Modelu XS728ATC
Názov Značky HIFI EXQUIS
Package Áno
Maximálny Výkon Na Kanál 10W
Veľkosť Balenia 50cm x 40cm x 20cm (19.69in x 15.75in x 7.87in)
Hmotnosť Balenia 11.1kg (24.47lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

XiangSheng 728A Tube Pre-HIFI Zosilňovač EXQUIS Slávny Japonský Cuircuit 12AT7 12AU7 6Z4 Vopred zosilňovačov s tónmi adjustables

XiangSheng 728A Tube Pre-HIFI Zosilňovač EXQUIS Slávny Japonský Cuircuit 12AT7 12AU7 6Z4 Vopred zosilňovačov s tónmi adjustables

Súvisiace produkty

Porovnať