5 Farba Univerzálnej CISS Klapky/CISS Ventil/Jeden Spôsob, ako Ventil/Atrament Ventil Pre Epson Canon HP Brat Atramentové Tlačiarne

Nový produkt

Skladom

€4.06

Pridať do obľúbených

5 farba CISS klapky; CISS single-cestný ventil pre DIY CISS

Balenie Obsahuje:

Balenie obsahuje 5 jednotlivé klapky s základňu.

Atrament spätnou bol problém pre Kontinuálne Ink Systém Dodávok (CISS) na dlhý čas. Denné výkyvy teploty vytvára vzduchové bubliny, ktoré push atrament späť do vonkajších nádrží. Raz vzduchové bubliny sa tlačil do prívodného trubice, mení farby tlak a vytvárať kaskádu, udalostí a prestane CISS z práce. Prietok atramentu klapky bol určený na odstránenie atramentu spätnou pomocou technológie použité na komerčné veľkoformátové tlačiarne.

!!!Varovanie: Táto položka len s 5 ks tlmičov,neobsahuje ciss nádrže.

Funkcie:

Používa sa pre 5-Farba CISS/CIS Ink Systém Dodávok. Eliminuje/Zabraňuje vzduchová bublina z poškodenia CIS a tlačiť hlavu systém Klapka sa otvorí automaticky, keď je tlačiareň pripravená na tlač režim a automaticky zavrieť, keď atrament je tlačil späť. Táto klapka systém môže byť použitý na akýkoľvek CISS/CIS jednotky. Len znížiť vaše rúry a pripojenie na uni t

Doprava:

I. tovar zasielame do celého sveta (v niektorých krajinách a APO/francúzskej polynézie vylúčené).

Prosím, uistite sa, že máte správne dodaciu adresu na pokladni. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

II.Tovar bude dodaný prostredníctvom letecky z Číny do 1 až 3 pracovných dní po prijatí platby

(okrem víkendy a štátne sviatky) doba bude trvať 10-25 pracovných dní v závislosti na efektívnosť miestnej pošte.

Prosím, buďte taký láskavý, trochu trpezlivý a kontaktujte nás, ak položka nebola prijatá po 25 pracovných dní.

III.Prepravné služby poskytované EMS,DHL, Fedex,UPS alebo iné kuriér je tiež k dispozícii tu pre naliehavé potreby.

Pošlite nám e-mail, ak je to potrebné.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Vrátenie a Vrátenie peňazí:

Robíme v súlade s 30 dní peniaze späť záruka. Ak ste zmenili svoj názor ,môžete sa vrátiť neotvorené a nepoužívané položky späť k nám, vám vrátime plnú sumu. Vezmite prosím na vedomie, Kupujúci má platiť pre návrat poštovné.Ak položiek používajú, a otvorili si vyhradzujeme právo zamietnuť žiadosť o vrátenie. Ak 30 dní prešli, je zákazník povinný kontaktovať našich www.haix.sk služby pre ďalšiu pomoc.

Prosím, nevkladajte nič späť skôr, kontaktujte náš www.haix.sk služba prvý. Získate jedinečné referenčné Č. (treba dať na pozemok)potrebné pre uznanie vrátený tovar ako aj urýchlenie procesu riešenia problému. Doklad o vysielaní by mali vždy byť získané ,vyhradzujeme si právo na nie vystavíme refundáciu, ak kupujúci nesplní naše politiky návratu.

Chceli by sme informovať všetkých účastníkov súťaže, ktoré sme sa zaviazali k satisfication našich zákazníkov a snaží poskytnúť najvyššiu úroveň servisu. Ak je položka príde a nie je dobre fungovať, kontaktujte nás cez e-mail v čo najkratšom čase.

Štítky: CISS Klapky, univerzálny ciss, ciss univerzálny, Lacné ciss klapky, Vysoko Kvalitné univerzálne ciss, Čína ciss univerzálny Dodávateľov.

Názov Značky ATRAMENT SPÔSOBOM
Číslo Modelu 5 FARIEB, JEDEN SPÔSOB, AKO VENTIL
Kompatibilné Tlačiarne Typu Atramentové tlačiarne
Kompatibilné Značky ciss časti
Druh Kontinuálne Ink Systém Dodávok
Bulk Balenie Áno
farba Iné
Veľkosť Balenia 13cm x 9cm x 8cm (5.12in x 3.54in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5 Farba Univerzálnej CISS Klapky/CISS Ventil/Jeden Spôsob, ako Ventil/Atrament Ventil Pre Epson Canon HP Brat Atramentové Tlačiarne

5 Farba Univerzálnej CISS Klapky/CISS Ventil/Jeden Spôsob, ako Ventil/Atrament Ventil Pre Epson Canon HP Brat Atramentové Tlačiarne

Súvisiace produkty

Porovnať