4color/sadu CISS jeden spôsob, ako ventil atrament regulačný ventil s základňu Pre Epson HP Brat Canon CISS Príslušenstvo Atrament Klapky

Nový produkt

Skladom

€4.81

Pridať do obľúbených

CISS jeden spôsob, ako ventil atrament regulačný ventil Pre Epson HP Brat Tlačiarne Canon CISS Príslušenstvo Atrament Klapky

CISS a Atramentu, tonera Príslušenstvo pre epson,hp, canon,brother,atď. 1.Pôvodné Cena Predajná Cena 2.Vysoká Kvalita 3.Rýchle Odosielanie 4. farba : 4color/set klapky(jeden spôsob, ako ventil) je vhodný pre ciss HP, Canon, Lexmark, atď. ak temprature ísť hore/dole prudko, atrament pre kazety môže vytiecť von z tlačiarne tlak alebo prietok späť z atramentových zásobníkov na atrament nádrž pre normálne ciss bez klapky , potom to bude spôsobiť poškodenie tlačiarne hlavu, ak prázdneho atramentu. naše ciss s klapkou bude advoid tento problém!

Obsah balenia: 1set Atrament Klapky

Kupujúci Upozornenia:

1. Všetky obchodné značky a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov a sú uvedené tu pre popis účely.

2. Testujeme každý výrobok pred odoslaním, garantujeme 100% pracujúcich.

3. Prosím, vyplňte vaše správne telefónne číslo, na zabezpečenie včasného dodania zákazky. Všetky kupujúcich z ruskej Federácie by mali vyplniť meno a priezvisko, alebo, nesmie byť schopný prijímať objednávky.

4. Všetky výrobky dodané a uvedené do obrázky môžu mať niektoré drobné rozdiely(výrobok šarže, štítok, čip vzor, balenie). Obrázky sú len pre referenčné účely, ale všetky naše dodáva výrobku sú: A+ trieda úroveň kvality a 100% záruka proti materiálov a spracovania. Bez predchádzajúceho upozornenia. Pre viac informácií, obráťte sa na nás.

5. Keď si kúpite objednávky od nás, prosím uistite sa, že kazeta číslo modelu zodpovedá jeden (OEM kód), ktorý používate vo vašej tlačiarne, pretože kazety je čip nie je isté na inom trhu, hoci model tlačiarne počet môže byť rovnaké. Platobné podmienky:

1. Akceptujeme platobné podmienky Úschovy , a iné obľúbené výrazy.

2. Ak chcete platiť v iných podmienkach, s výnimkou Viazaný , prosím kontaktujte nás vopred.

3. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po potvrdenie objednávky.

4. Nie sme zodpovednosť za meškanie spôsobené ciel, Dovozných ciel, daní alebo iných zákazníkov poplatky. O Logistiky:

1. Ak sa rozhodnete loď po čína príspevok alebo iné krajiny, poštou, mali by ste vedieť, že je pomaly. Najmä počas prázdnin, takže buďte trpezliví a čakať na tovar, ak nie je možné sledovanie informácie, prosím obráťte sa na nás, pomôžeme vám, ak chcete skontrolovať, a vždy rozsahu prijatia čas, kým vám váš pozemok. samozrejme, budeme spolupracovať s vyjadriť, kto je viac zodpovedný urýchliť prepravu.

2. Dôvodov, prečo podrobné informácie nemôžu byť sledované, sú:

1) cieľovej krajiny poštového systému alebo cieľovú oblasť poštových systém nepodporuje sledovania

2) cieľovej krajine poštových TO internet nepodporuje sledovania.

3) cieľovej krajiny politika/politickú faktor atď.

3. Ak nechcete prijímať objednávky do nastaviť čas dodania po úhrade, alebo nemáte, pozrite si aktualizované informácie o doprave normálne, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. A budeme predĺžiť dodaciu dobu, kým sa vašej objednávky, Ak máte akékoľvek problémy s objednávkou alebo doprava, prosím, kontaktujte nás, pred otvorením sporu. Boli by sme veľmi ocenili! Služby zákazníkom:

1. Ak ste obdržali tovar, nie je tam žiaden problém, skôr ako začnete používanie našich produktov, prosím, kontaktujte nás na prvom namiesto "Otvoriť spor" alebo "Odchode nás negatívna spätná väzba", sme pripravení pomôcť vám na prvý raz, sme si istí, budeme vám rýchle odpoveď/riešenie. Som si istý, všetci sa usadil s vzájomné priateľské hovoriť/diskutovať. Ale nie, aby spor priamo, že nemohol si pomôcť s vašej potreby/žiadosť, pretože platforma nie je profesionálne.

2. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť .prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

3. Sme nadnárodných korporácií, len usilovať o 5 star pozitívne ohlasy a bude sa snažiť ponúknuť čo najlepšie služby pre našich odberateľov. Ak sa dostanete tovar a pocit spokojnosti, prosím, zanechajte nám 5 star spätnú väzbu. Vaša spokojnosť je našou najväčšou motiváciou.

Štítky: ventil na bicykli, ventil core, ventil nariadenia, Lacné ventil na bicykli, Vysoko Kvalitný ventil core, Čína ventil nariadenia Dodávateľov.

Kompatibilné Tlačiarne Typu Atramentové tlačiarne
Bulk Balenie Áno
Číslo Modelu pre hp, canon, brother, epson
Kompatibilné Značky Brat
farba Iné
Názov Značky YOTAT
Druh Kontinuálne Ink Systém Dodávok
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

4color/sadu CISS jeden spôsob, ako ventil atrament regulačný ventil s základňu Pre Epson HP Brat Canon CISS Príslušenstvo Atrament Klapky

4color/sadu CISS jeden spôsob, ako ventil atrament regulačný ventil s základňu Pre Epson HP Brat Canon CISS Príslušenstvo Atrament Klapky

Súvisiace produkty

Porovnať