Doprava zadarmo 1/4" (6mm) jednofarebné Grosgrain Ribbon100 metrov - 20 farba zmiešané Balenie pásky

Nový produkt

Skladom

€8.28

Pridať do obľúbených

OBRÁZOK

20 Farieb 1/4"(6mm) Grosgrain Páse s nástrojmi 100 metrov

POPIS Značka: Byť Len názov položky: Grosgrain Pásky materiál:100% Polyester širokú:1/4"(6 mm) dĺžka:celková 100yards (5 metrov každá farba) farba: Ako na obrázku zobrazené

Vyzdvihnúť farieb z 20 C je k dispozícii pre dĺžka je Násobky 5yards

Ste ponuky na 100 metrov (20 farieb, 5yards za Veľa)z Grosgrain Páse s nástrojmi . Vzor je tlačený vo veľmi dobrej kvalite a tento produkt je vysokého štandardu v súlade s "Oeko-Tex Standard 100" . Je ideálny pre balenie a aby si remeslá, ako sú luky a sušič na rany. A sme stále dodávky 100 metrov/rolka balenie ! Pre podrobnosti prosím posielať správy k nám!!!

PLATBA Platba musí byť doručená do 7 dní od ukončenia aukcie alebo posledný zakúpené položky "Kombinovaná Platba/Doprava'. Zásielka bude odoslaná až po platby, je jasné.

Pre akékoľvek prepravné zľavu (ak je to uplatniteľné), prosím, počkajte, až prijaté faktúry od predávajúceho pred vykonaním akejkoľvek platby.

DOPRAVA

Používame Čína Príspevok dodať váš parl; Ako v Číne, takže na dlhé vzdialenosti prepravy. Prosím, láskavo pochopiť dodacia lehota dlhšia, než na vášho miestneho predajcu. Tak normálne dodacia lehota:

Nad 2 kg odoslané prostredníctvom Ems Express. ako celková hmotnosť je viac ako 2 kg, nemohol poslať doporučene Poštou na 1 parcelu.

USA: 11-23business dní

AU : 11-23 pracovných dní

Európa: 15-25 pracovných dní (Rusko:v širšom okolí 75days)

Avšak, niekedy môžu byť niektoré oneskorenia v colnej oblasti zúčtovania alebo dodávky. Prosím, uistite sa, že máte dostatok trpezlivosti pred uvedením vašej ponuky/objednávky.

Štítky: pás s nástrojmi doprava zadarmo, tesniace pásky, pás s nástrojmi pás s nástrojmi, Lacné páse s nástrojmi doprava zadarmo, Vysoko Kvalitné tesniace pásky, Čína pása s nástrojmi pás s nástrojmi Dodávateľov.

Materiál 100% Polyester
šírka 1/4"
Textílie Typ Grosgrain
Štýl Jednu Tvár
Vzor Jednofarebné
Typ Produktu Pásky
Číslo Modelu polyesterové pásky
farba Zmiešané Farby
Miesto Pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
Technics Tlačené
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Typ Jednotky veľa (100 Metrov/lot)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo 1/4

Doprava zadarmo 1/4" (6mm) jednofarebné Grosgrain Ribbon100 metrov - 20 farba zmiešané Balenie pásky

Súvisiace produkty

Porovnať