10yards/veľa Tkaniny Jacquard Páska 2,5 cm zelené pozadie zlato Geometrický vzor JE-štátnych poznávacích značiek 3088

Nový produkt

Skladom

€5.23

Pridať do obľúbených

Nájdete veľkosť v cm alebo v mm pásky. Prosím, nenechajte nájdete palce!

1 yard=0.91 meter

Materiál: polyester

Kapela šírka: 2,5 cm

pre viac Metrov , prosím, kontaktujte ma.

@ Našom obchode všetky výrobky používať ručné meranie, tam budú určité chyby, ak myseľ po tom, ako zákazník prosím, zvážte kúpu alebo prosím, nekupujte

@Ak hľadáte pre jednu konkrétnu položku, ktorú videli niekde prosím, kontaktujte nás, môžeme vám môže pomôcť nájsť si prial položky!

@ZDARMA objednávka bude dodaná prostredníctvom ČÍNA PRÍSPEVOK. Dodanie ime je vo väčšine prípadov 15 do 40 pracovných dní. Dodacia lehota je v závislosti na krajinách, v jednotlivých poštových služieb.Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za tovar oneskorené kvôli služby Registrovaných Air Mail alebo Čína Zásielky alebo akékoľvek iné okolnosti, z oneskorenia, ktoré sa stalo skutočnosťou, že naše dodávky sú odoslané zo zámoria.Ak potrebujete vaše dodávky rýchle prosím, kontaktujte nás pre express lodnej dopravy poplatky.

@International Express/kuriér bude trvať približne 3-7 pracovných dní do cieľa. Prosím, povedzte nám, v pokročilých, ak si budete priať medzinárodná Expresná doprava a sme radi zašleme ponuku.

@Ak ste objednávku 150$/USD, budeme sa snažiť, aby ho odoslať ako doprava zadarmo s vyjadriť, to je však v závislosti na označenie krajiny alebo oblasti.

@Akékoľvek otázky o VEĽKOOBCHOD, prosím kontaktujte nás a dostanete odpoveď do 24hodín s ponukou, že snáď je vašich predstáv. Vítame vás sa pozrieť v mojom obchode pre veľkoobchodné produkty a veľkoobchodné zľavy.

@ Vyrábame aj stuhy vo svoj vlastný dizajn od začiatku iba USD 0,30 za metrov (bez poštovného). Prosím kontaktujte nás pre získanie minimálne odberové množstvo pre prispôsobené páse s nástrojmi dizajn. Akýkoľvek štýl, veľkosť a farbu, vzor môže byť prispôsobené pre vás.

@Doba výroby je zvyčajne 3 až 7 pracovných dní. Pre viac informácií o platby a prepravy, prosím, kontaktujte nás.

@Výrobky posielame sú starostlivo riadené našich špecializovaných pracovníkov, pred dodávaný v záujme, aby sa na váš nákup v našom obchode príjemný jeden.

Štítky: žakárové páse s nástrojmi, tkaniny jacquard páse s nástrojmi, pás s nástrojmi vzor, Lacné žakárové páse s nástrojmi, Vysoká Kvalita tkaniny jacquard páse s nástrojmi, Čína páse s nástrojmi vzor Dodávateľov.

Materiál 100% Polyester
Vzor Geometrické
Textílie Typ Grosgrain
Typ Produktu Pásky
šírka 1"
Číslo Modelu ls-štátnych poznávacích značiek 3088
farba ako obrázok
Štýl Jednu Tvár
Technics Žakárové
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 7cm x 10cm (3.94in x 2.76in x 3.94in)
Typ Jednotky veľa (10 Metrov/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10yards/veľa Tkaniny Jacquard Páska 2,5 cm zelené pozadie zlato Geometrický vzor JE-štátnych poznávacích značiek 3088

10yards/veľa Tkaniny Jacquard Páska 2,5 cm zelené pozadie zlato Geometrický vzor JE-štátnych poznávacích značiek 3088

Súvisiace produkty

Porovnať