Missord 2018 Sexy predné otvorené Hlboko V, dlhé rukávy rozstrapatené čipky sady Jumpsuit FT8624-1

Nový produkt

Skladom

€27.31

Pridať do obľúbených

Ručné meranie. 3 chyby v rámci. Je normálne. XS: Prsia: 80 Pás: 62 Boky: 80 S: Prsia: 84 Pás: 66 Boky: 84 M: Prsia: 88 Pás: 70 Boky: 88 L: Prsia: 92 Pás: 74 Boky: 92 1.Môj nákup ochrany čas bude po všetkom,čo mám robiť?

ak váš nákup ochrany čas sa kráti,prosím zanechať správu.môžeme vám pomôcť ho rozšíriť ,na ochranu vašej objednávky . 2.Ako sledovať zásielky a viete, kde je to teraz?

môžete kopírovať sledovacie číslo dal na tento odkaz track:www.17track.net/en 3.Môj poradí, ako sa vyhnúť platiť colné daň. doprava zdarma máme zvyčajne vyhlásiť o 6-8usd hodnotu, aby sa zabránilo colné daň.ale niekedy, pretože jednotlivých politík v rôznych krajinách,je potrebné, aby hradí kupujúci.A expresná doprava ,musíte zanechať odkaz a povedzte nám, akú hodnotu vyhlásiť na faktúru pri zadávaní objednávky. 1.Ako zistím, ktorý veľkosti na objednávku? ak nechcete vedieť, ktoré veľkosť zmestili sami,prosím, kontaktujte nás.povedzte nám vaše poprsie pás a boky informácie môžeme poradenstvo veľkosť pre vás 2.Robíte poklesu prepravy a veľkoobchodné? Áno,drop, aby ste práve vložili do svojich zákazníkov adresu pri vytváraní objednávky a vedomie, to je kvapka, aby sme mohli sledovať ho a nechcem opustiť ktorúkoľvek o našej značky informácie v balíku.Veľkoobchod ,budeme ponúkať zľavy a expresná doprava zadarmo . 3.mohli by ste mi poslať na položku obrázky bez loga? Samozrejme, že Sme mohli posielať položku obrázky bez logo, ak chcete.môžete sa na nás obrátiť.

Štítky: Čipky jumpsuit, dlhý rukáv čipky jumpsuit, dlhý rukáv jumpsuit, Lacné čipky jumpsuit, Vysoká Kvalita dlhý rukáv čipky jumpsuit, Čína dlhý rukáv jumpsuit Dodávateľov.

Textílie Typ Broadcloth
Názov Značky MISS ORD
Dekorácie Čipky
Štýl Príležitostné
Fit Typ Pravidelné
Položka Druh Kombinézach & Remienky
Veľkosť S, M, L
Materiál Polyester
dĺžka Full Length
Číslo Modelu FT8624-1
Pohlavie Ženy
Vzor Typ Pevné
Druh Kombinézach
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 11cm x 12cm (4.72in x 4.33in x 4.72in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Missord 2018 Sexy predné otvorené Hlboko V, dlhé rukávy rozstrapatené čipky sady Jumpsuit FT8624-1

Missord 2018 Sexy predné otvorené Hlboko V, dlhé rukávy rozstrapatené čipky sady Jumpsuit FT8624-1

Súvisiace produkty

Porovnať