YIGELILA 2018 Najnovšie Ženy Bežné Kombinézach Módne Patchwork Krátky Rukáv Plnej Dĺžke Koberčeky Farbené Kombinézach 5408

Nový produkt

Skladom

€58.88

Pridať do obľúbených

Poznámka:

Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov . A tiež odporúčame veľkosť pre vás, stačí poslať vašu výšku, váhu a poprsie.

Vlastné služby k dispozícii , zvyčajne pridať 4cm podľa L veľkosť, ak chcete, XL veľkosť, prosím, kontaktujte nás, ak máte záujem.

Veľkoobchod a drop shipping je k dispozícii

Pre veľkoobchod, vip zľavu alebo expresná doprava zadarmo k dispozícii. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Ako sledovať zásielky

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

O kúpu ochrany čas

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nepôjde na náš účet.

O colné daň

Obvykle budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Aby ste sa mali lepšie nechať správu pri miesto, aby o tom, koľko hodnotou, ktorú by ste chceli vyhlásiť.

O návrate a vrátenie

Upozorňujeme, že môžeme prijať vrátiť kvality problém, ale naša továreň bude kontrola 3 krát pred odoslanie, najprv nás kontaktujte, ak máte nejaké otázky.

O spätnú väzbu

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím zanechať pozitívne a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás prvý. My sa budeme snažiť vyriešiť vaše prípadné problémy.

Štítky: bežné jumpsuit, móda jumpsuit, jumpsuit móda, Lacné bežné jumpsuit, Vysoko Kvalitné módne jumpsuit, Čína jumpsuit módne Dodávateľov.

Štýl Príležitostné
Číslo Modelu Päť tisíc štyristo osem
Fit Typ Pravidelné
Veľkosť S, M, L
dĺžka Full Length
Pohlavie Ženy
Druh Kombinézach
Dekorácie Krídla
Materiál Polyester,Spandex
Textílie Typ Česanej
Vzor Typ Mozaika
Položka Druh Kombinézach & Remienky
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.7kg (1.54lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

YIGELILA 2018 Najnovšie Ženy Bežné Kombinézach Módne Patchwork Krátky Rukáv Plnej Dĺžke Koberčeky Farbené Kombinézach 5408

YIGELILA 2018 Najnovšie Ženy Bežné Kombinézach Módne Patchwork Krátky Rukáv Plnej Dĺžke Koberčeky Farbené Kombinézach 5408

Súvisiace produkty

Porovnať