Európska vidieka, spálne, lampy a svietidlá, nástenné svietidlo, tepaného železa živice Jane na chodbu, chodbu, osvetlenie

Nový produkt

Skladom

€69.69

Pridať do obľúbených

Všeobecne platí, že máme poslať štandardných produktov, ako obrázok ukázal.

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nám správu.

zásielky

1. My vám tovar zašlite čo najskôr po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

2. Prosím, uistite sa, že ponuka svoje Detail Meno/Adresa/ psč/telefónne číslo, je potrebné dopravcom na Medzinárodných Zásielok.Pri pozemok je vrátiť preto, že svoje zlé informácie, nie sme brať na zodpovednosť. Všetky náklady v dôsledku nesprávnej informácie budú poskytovať kupujúcim.

3. Budeme deklarovať ho ako darček a nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. nie sme zodpovední za všetky colné poplatky, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.

Vráti

1. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie ako sa dá. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v 7 dní a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s

náš tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: nástenné svietidlo, koridor svetlo, spálňa lampa, Lacné nástenné svietidlo, Vysoká Kvalita koridoru svetlo, Čína spálňa lampa Dodávateľov.

Štýl Európa
Je Stmievateľné No
Počet svetelných zdrojov 2
Aplikácia Foyer
Zdroj Napájania AC
Prepnúť Typ Gombík prepínač
Osvetlenie Priestoru 3-5square metrov
Materiál Telesa žehlička
Odtieň Typ Matné Sklo
Je Žiarovky Zahrnuté No
Položka Druh Nástenné Lampy
Typ Inštalácie Na Stenu
Funkcie 2 hlavou
Materiál kov
Napätie 220V
Číslo Modelu 2 hlavou
Technics Maľované
Odtieň Smer Up
Farba Tela Biela,Žltá
Základný Typ E27
Použitie Priemyselná
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Záruka 1 rok
Certifikácia CCC
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.5kg (3.31lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 35cm (7.87in x 7.87in x 13.78in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Európska vidieka, spálne, lampy a svietidlá, nástenné svietidlo, tepaného železa živice Jane na chodbu, chodbu, osvetlenie

Európska vidieka, spálne, lampy a svietidlá, nástenné svietidlo, tepaného železa živice Jane na chodbu, chodbu, osvetlenie

Súvisiace produkty

Porovnať