Vintage Železa Rám LED IndoorWall Lampa Priemysel/Klub/Jedáleň/Foyer/Shop Železa Osvetlenia E27 110-240V objímky BR50

Nový produkt

Skladom

€14.34

Pridať do obľúbených

(A) akceptujeme Alipay tu,Víza a Mastercard,CreditCard,Bankový Prevod, E ct. (B) Všetky Hlavné Kreditné Karty sú Akceptované cez bezpečné platby vopred cc e ssor.

(A)bežne sa loď sa vaše objednávky v priebehu 2 dní,ak nebudeme mať je na sklade,bude meškanie trochu dlhšie,ak potrebujete lampa veľmi naliehavo,kontaktujte nás prosím pred objednaním. (B)Ak ste ešte nedostali vašu objednávku ak dodacia lehota je u konca,pl - e ase obráťte sa na nás,pomôžeme vám kontrolovať a riadiť. (C)by Ste mohli diskutovať s nami o náklady, čo poštovné splnené - ho ds y ou chcem--Nízke prepravné náklady alebo rýchla dodacia lehota, alebo niečo iné. (A)dáme kupujúci spätnej väzby po tom, aby skončil;

(B)Sme cieľom ponúknuť najlepšie služby pre všetkých kupujúcich, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Vaše pripomienky a návrhy je veľmi som - m portant k nám a iných kupujúcich.Akonáhle budete mať všetky problémy, ktoré disli ke,môžete kontaktovať na riešenie pred odchodom zlé spätnej väzby.

(A)Ak kupujúci chcete vrátiť položky nariadil, ktoré nemá nič spoločné s kvalitou,on bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu pri h e odoslať t on položku späť.A budeme čo najskôr po tom, čo sme dostali. B)kupujúci bude zodpovedný za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky, okrem problémy s kvalitou alebo nesprávnu položku. (A)Sme podpísať zmluvy so väčšina dodanie firiem,takže ak je položka, ktorú der alebo je nestabilné alebo jednoducho s prblems,pozrite si prosím pozemok v fornt dopravcu pred dokončením podpise a vziať photoes ako dôkaz s wh to ch by sme mohli žiadať náhradu škody od kuriérskej spoločnosti. (B)Budeme odoslať nový celej veci(alebo ich častí)alebo vrátenie dane, ak budete mať n incorret položky,rozbité položky alebo chýbajúce časti z nás. (C)Po prijatí položky a potom nájdite to nie je to, čo skutočne,mohli by ste tet urč to pre nás,ale položka majú udržať v dobrom stave,a máte na fford t on poplatky za doručenie.

Štítky: osvetlenie haly, vintage lampy priemysel, Vintage priemyselné, Lacné osvetlenie haly, Vysoká Kvalita vintage lampy priemysel, Čína vintage priemyselných Dodávateľov.

Štýl Vintage
Typ Inštalácie Na Stenu
Odtieň Smer Nahor A Nadol
Položka Druh Nástenné Lampy
Osvetlenie Priestoru 10-15square metrov
Certifikácia CE
Zdroj Napájania AC
Použitie Priemyselná
Je Stmievateľné No
Počet svetelných zdrojov 1
Záruka 3 ROKY
Napätie 90-260V
Odtieň Typ žehlička
Materiál kov
Názov Značky Marlandisk
Základný Typ E27
Je Žiarovky Zahrnuté No
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Technics Maľované
Prepnúť Typ Zapnúť/Vypnúť
Materiál Telesa žehlička
Farba Tela Čierna
Aplikácia Jedáleň
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Hmotnosť Balenia 0.01kg (0.02lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vintage Železa Rám LED IndoorWall Lampa Priemysel/Klub/Jedáleň/Foyer/Shop Železa Osvetlenia E27 110-240V objímky BR50

Vintage Železa Rám LED IndoorWall Lampa Priemysel/Klub/Jedáleň/Foyer/Shop Železa Osvetlenia E27 110-240V objímky BR50

Súvisiace produkty

Porovnať