5 ks/veľa Tvrdené Sklo Originál 9H Vysokej Kvality v nevýbušnom Ochranný Film Screen Protector pre Blackview BV7000 Pro

Nový produkt

Skladom

€3.04

Pridať do obľúbených

5 ks/veľa Tvrdené Sklo Originál 9H Vysokej Kvality v nevýbušnom Ochranný Film Screen Protector pre Blackview BV7000 Pro Funkcie: Povrch je anti-spracovanie ropy (Oleophobic povlak), tak odtlačky prstov a olej nie je ľahké zostať povrch, ľahko sa čistí. Plné väzby, automatické adsorpcie sa môže opakovať lepené Plne transparentné: veľmi tenké, chemicky ošetrené transparentné, tvrdené sklo. Povrchovú tvrdosť: povrch má tvrdosť 8-9h,To je 9-krát pevnejší ako bežné okuliare. Nástroje a klávesy nie sú rezy, Jemná na dotyk: chrbát silný lepidlá, jednoduchá inštalácia, v blízkosti obrazovky, a preto nemá vplyv na citlivosť na dotyk dotykovej obrazovky. V nevýbušnom, nerozbitné sklo rozbije na malé nebezpečenstvo časti, bezpečnejšie ako iné výrobky zo skla. To je životného prostredia, žiadne lepidlo s Vysokým rozlíšením, 9H tvrdosť vody, odolné proti Poškriabaniu, proti Výbuchu, anti-odtlačkov prstov Obsah balenia: 5 X Sklo screen protector Imporrtant 1/ruská priatelia, nezabudnite použiť úplný názov alebo sa nemusia prijať váš balík z dôvodu nového vlastné politiky vo vašej krajine. 2/Tento doprava do Číny post obyčajný malý balík plus+, môžete\\ \ 't byť trať po tom, dovolenka v Číne(prostriedky môžu byť nemôže byť sledovanie podľa vás), i f chcete úplné sledovanie zvoľte si, prosím, Čína príspevok registra air mail, ktorý bude stáť veľa peňazí, obaja potrebujú o 15-39 pracovných dní pre dodanie, niektoré oblasti môže trvať dlhšie, ako je Brazília. 3/ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, potrebujú pomoc od nás, prosím don\\'t neváhajte a kontaktujte nás on-line, budeme vám pomôžu vyriešiť to, prosím, don\\'t open spor do 60days. Všetci potrebujú dve kus tvrdeného skla screen protector na ochranu vášho telefónu, jeden pre hneď teraz pomocou, druhý, aby sa zabránilo úrazu.

Upozornenie:

1/Prosím, prečítajte si návod pred objednávky, ak existuje akékoľvek otázky ,prosím, zanechajte nám odkaz, odpovieme vám čo najskôr.

2/Tento produkt nie\\ \ 't zahŕňať daň vo vašej krajine, tak budeme charakterizovať ako nízku cenu produktu na pomôžu znížiť peniaze náklady dane. To závisí od rôznych krajín, nie všetky, budete musieť zaplatiť.

3/uistite sa, že vaše meno kontaktnej osoby, adresa, psč a tel číslo je správne pred objednávky.najmä pre ruský priateľ, by mali používať celé meno alebo ste vyhrali\\ \ 't dostanete balíček.

Doprava:

1/Budeme loď tovaru v lehote 24-72hours po vašu platbu za kontrolu rizika podľa www.haix.sk.

2/zverejníme doprava sledovacie číslo potom, čo zásielky. Doprava v Číne post registra air mail možno sledovať celú cestu. Zvyčajne trvať 15~39 pracovných dní , Niektoré vzduchu môže trvať dlhšie, ako je Brazília.

Návrat & Záruka:

1/Sme sa uistite, že všetky tovaru v zbrusu nový a bol testovaný v dobrom stave pred odoslaním, Keď dostanete balík, pozrite si prosím balíček na prvom mieste. Ak existuje akýkoľvek problém, ihneď nás prosím kontaktujte.

Spätná väzba:

1/Priateľ, pozitívna spätná väzba (5 hviezdičiek) je pre nás veľmi dôležité. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. My vám pomôžeme vyriešiť akýkoľvek problém. Viete, že bez ohľadu na to, whick časť si dať 3 hviezdy, bude to vyzerať ako záporná spätná väzba pre nás, to je veľmi škodlivé.

Štítky: Screen Protector, Tvrdené Sklo, film protektor, Lacné screen protector, Vysoko kvalitného tvrdeného skla, Čína film protektor Dodávateľov.

Materiál Tvrdené Sklo
Názov Značky MAKISS
so silným box balík Áno
Funkcie Scratch Dôkaz
Kompatibilný Telefón Značky ZTE
Edge-to-edge Pokrytie No
S Maloobchodných Balíkov No
Použitie Mobilný Telefón
farba Transparentné
Druh Predné Film
Package No
Typ Jednotky veľa (5 ks/lot)
Veľkosť Balenia 15cm x 12cm x 3cm (5.91in x 4.72in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5 ks/veľa Tvrdené Sklo Originál 9H Vysokej Kvality v nevýbušnom Ochranný Film Screen Protector pre Blackview BV7000 Pro

5 ks/veľa Tvrdené Sklo Originál 9H Vysokej Kvality v nevýbušnom Ochranný Film Screen Protector pre Blackview BV7000 Pro

Súvisiace produkty

Porovnať