602535 062535 600mah 3,7 V Polymérová batéria MP3, MP4, GPS batéria konektor nabíjateľné batérie

Nový produkt

Skladom

€5.27

Pridať do obľúbených

Model: 062535 602535

Kapacita : 600MAH

Napätie: 3,7 V

Rozmery: Hrúbka 6 MM* * Šírka 25 MM* dĺžka 35MM

I. MP3 Lítium-výdrž batérie

A mobilný telefón lítiové batérie ako všeobecné MP3 vstavaná lítiová batéria život je hlboko hlbokému vybitiu 300-500 Po čase okolo ( GB ) , ktorý je pomocou asi dva roky, hracia doba sa výrazne zníži , alebo dokonca úplne nedá naštartovať pomocou , potom budete musieť vymeniť batérie pred použitím. Takmer všetky značkových počítačov, pretože žiadne služby , ktorých cieľom je znížiť náklady, ak sú inštalované vo vnútri pomocou B Komodít batérie ( pôvodné chybné výrobky , chybné trieda produktu ) , tri mesiace po všeobecné použitie batérie môže výkonnosť olovnica , život je aj kratšia.

Po druhé, MP3 Trvanie lítium -

Hrací čas a batérie kapacity a veľkosti stroja \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s spotrebu energie , čím je väčšia viac všeobecné displej spotreba energie , batériu je tiež väčšie . 1.2 Palcový displej, pod MP3 lítiová batéria kapacita je všeobecne 150 - 300mAh, Po čas prehrávania na plný výkon 8 Hodín 1.5-1.8-Palcový displej MP3 lítiová batéria kapacita je všeobecne 300 - 1000mAh, 2.5 Palcový displej MP4 Batériu s kapacitou 1800mAh O . Značkové počítače, pretože žiadne služby , ktorých cieľom je znížiť náklady, ak sú inštalované vo vnútri pomocou B Komodít batérie ( pôvodné chybné výrobky , chybné trieda produktu ) , všeobecné kapacity ako Komodity s nízkou 20% O , čas Prehrávania sa bude kratšie .

Po tretie, ako sudca môj fotoaparát problémy s batériou ?

Ak ste MP3 zariadenia Bluetooth majú tieto javy , v je batéria problém nevyrieši , bude nahradený :

1 Používanie bolo viac ako rok , hranie ( pohotovostného režimu ) čas bol podstatne kratšia ( 3 Hodiny ) , kapacita batérie sa zníži život .

2 , nie je Možné zaviesť , alebo napájanie : batéria vnútorného skratu alebo zlej kvalite vlasov a vyhodiť alebo odpor sa stáva väčší , batéria zlyhá .

3 Hrať vplyv variácie : batérie vnútorný odpor sa zvyšuje , výstupné napätie je príliš nízke .

4 , nemôže hrať : batérie ochranu obvodu kruhu alebo krúžky , zlyhanie batérie .

Poznámka: MP3 Ak začiatku je normálne , ale neskôr nájdená chybná , potom 90% vyššie je batéria dôvodov, šanca pre ostatné elektronické komponenty, menšia krúžok , kým batéria je spotrebný materiál , nerovnomerné kvality , a s nabíjačkou výstupné napätie je vo všeobecnosti vyšší tlak nie je obmedzený vyhradená lítium ( 4.2 V) Funkcia , Kompletná ochrana proti cell lines , Zraniteľné . Cenným MP3 z dôvodov, že nebude používať malé batérie je odporné !

Po štvrté, ako viete, stroj,\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s batériou model ?

1, otvorte stroj : Na smelo otvoriť stroj , MP3 interiér je veľmi jednoduché , nebojte sa, bude to poškodiť stroj . Starostlivo skontrolujte stroj umožňuje zistiť, či je skrutka , tam môže byť otvorený s malým skrutkovačom , bývania vo všeobecnosti nie je lepené alebo majú snap pracka , a po týždni s nožom pozdĺž švu môže hrabať alebo poškriabaniu Alice otvorila opatrne, vo všeobecnosti nebudú poškodené škrupiny , tlačidlá a iné pozornosť .

2", zobrazí sa vám po otvorení batériou ak je batéria je striebro , potom lítium-polymérová batéria , vonku je igelitu , ak ostatné farby sú ocele alebo hliníka, lítiové batérie , pokožka je PVC, plastové povedané , viac modré , ale aj čierna.

3, pozri Typ Batérií: Batérie sú ošetrené všeobecného modelu ( v skutočnosti zastúpené veľkosti batérie ) , zaznamenané podľa vyššie uvedených slov môže byť, ak nie s pravítkom o dlhodobom štedrý záznam.

Po piate, ako kúpiť požadované batérie?

Najprv demontujte stroj vidieť batérie ( bude demontovať ich vlastné self - búracie práce , oprava technici nenájdete split ) , väčšina batérie sú označené modelu , v skutočnosti, je typ batérie vysoká ( hrubé ) , šírka, dĺžka , tam sú modely v Našej nižšie uvedenej tabuľky pre model , ak nie , môžete kontaktovať reštaurácia ísť s . Ak ste stále menej , môžete použiť podobný model , ktorý sa podobá na malý bod , napríklad, ste 552030 , Nie v tabuľke , k dispozícii 052030 , Okrem toho, že výška ( hrúbka) malé 0.5 , S hrúbkou 0.5 papier, balené načítaný do stroja, aby sa zabránilo tras, ako stroj priestor , naopak, môže nájsť podobné veľké . Ak batéria nie je model , alebo nie je vidieť , je jednoduchý, s pravítko na meranie dĺžky, šírky , výšky , a potom z tabuľky, podľa vyššie uvedenej metódy nájsť podobné kapacita veľkosť by nemala byť považovaná za môcť spolu na výlet. Ďalším bodom je, že stroj nie je používané pre malý počet lítiovej batérie , napätie nie je 3.7 (3.6) V , Pravdepodobne 1.2 V, Alebo 2,4 V , Musí kontaktovať jej vlastníka .

Šiesty, vymeňte batériu

Červená línia je pozitívne batérie , čierna linka je negatívny , spájkovanie podľa pôvodného batéria , nové batérie pozitívnych a negatívnych podľa pôvodnej polohy zvárania na to. Možnosť, aby si sami o sebe , nie je vlastníkom , mimo mieste tak dlho, ako tam je elektrické železa ( Údržby Divízie ) na pomoc majster bod na tlačidlo OK.

Štítky: Polymérová batéria, Polymérová batéria 3, 7 v, polymérová batéria 3, 7 v, Lacné polymérová batéria, Vysoká Kvalita polymérová batéria 3, 7 v, Čína polymérová batéria 3, 7 v Dodávateľmi.

Použitie MP3 / MP4 Prehrávač
Package Áno
Názov Značky Liter energie batérie
Druh Štandardná Batéria
Nabíjateľná Áno
Číslo Modelu 602535 062535
Kapacita Batérie 600mAh
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

602535 062535 600mah 3,7 V Polymérová batéria MP3, MP4, GPS batéria konektor nabíjateľné batérie

602535 062535 600mah 3,7 V Polymérová batéria MP3, MP4, GPS batéria konektor nabíjateľné batérie

Súvisiace produkty

Porovnať