Tablet batérie 4394123 7.4 V 5500MAH lítium-polymérová batéria pre Zenithink C91 ZT-280 batérie

Nový produkt

Skladom

€10.93

Pridať do obľúbených

Veľké zľavy na 7.4 V 5500mah Lítium -

.!!!!5500mAh.~

It\ \ \ \ 's amazing!!

Prečo cena zlepšiť na 19,99 dolárov?

Pretože my vám pošleme batteris tým, Singapur post vzduchu mail, ktorý je oveľa rýchlejší a lepšie. Čína príspevok air mail odmietnuť prijať batteris. Ostatné predajcovia vám môže poslať do Číny post vzduchu mail, ktorý je pomalý a veľmi ľahko sa udržiava Čína leteckej spoločnosti. To bude odpadu množstvo času. batérie pre MP3 prehrávač \\\\MP5 prehrávač alebo GPS Kapacita 5500mAh Zenithink C91 ZT-280 7.4 V Napätie 7.4 V Stave, ÚPLNE NOVÉ 123x94x 4.5 mm (dx š xv)

Záruka 12 mesiacov

pred kúpiť ,prosíme o potvrdenie vašej veľkosti batérie a napätie je isté opatrne.pretože loď poplatok je exprencive ,je ťažké vrátiť a zmeniť pre vás .

aodal značky batérie je produkt Shenzhen Bangxin Electronics Co., Ltd, ktorá je hlavným batterydevelopment, produkčná spoločnosť.to je popredný profesionálny výrobca Mercury & Kadmium zadarmo Alkalické a Oxid Zinku batérie v Číne. Naše predstavenia sú plne v súlade s EÚ Batérie Smernici ROHS pre ochranu životného prostredia a sveta nadnárodnej CE RBRC batérie, napríklad ochrana životného prostredia, a požiadavky na výkon štandardu.

Sme vytvorila kryt-polymer batérie, batérie, DVD, MP3, GPS, postavená-in polymer lithium batéria, mobilný telefón, lítiové batérie, baterka lítiové batérie, lítiové batérie, baník\\ \ 's lamp, autíčka na batérie, zdravotníckych zariadení, lítiové batérie, valcovité, nikel MH batérie, napätie z 1,2 V - 14,8 V V, kapacita od 50 MAH - 10000 MAH.

DOPRAVA

1. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.haix.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. Nie sme zodpovední za nedoručila adresu. Vyhradzujeme právo účtovať prepravné opäť vrátený tovar vzhľadom na nesprávnu adresu. Vezmite prosím na Vedomie a označiť vaše telefónne číslo na platby, a to vám pomôže vaše produkt, aby sa dostali bezpečne a rýchlo.

2.Naše ceny nezahŕňajú žiadne clo alebo dane.

3.Všetky položky sú dodávané priamo z Hong Kong a robil cez Hong Kong Poštové Služby Air Mail. Môžete očakávať, že dostane položky v rámci 10-25 pracovné dni, ktorá závisí od polohy a rôzne colné odbavenie, ako aj faktorov iných ako Poštové Služby,\\ \ 's control. Po 25 pracovných dní , ak nemáte\\ \ 't ešte dostali to, prosím, kontaktujte nás. Ak kupujúci chcem dostať na položku viac a rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás pre ďalšie expedičný poplatok.

PLATBY

1.Prijímame len Alipay VIAZANÝ; prosím e-mail nás požiadať o iné možnosti platby.

2.Platba musí byť vykonaná v 7days dražby čas konca,inak, náš systém bude označte položky bez nároku na odmenu. Prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je možné, ak majú nejaký problém.

Záručný servis

1.Všetky produkty je 90 dní záruka.

2.Chybné alebo zlomené produkty musia byť vrátené do 20 dní po doručené.

3.Len prosím, buďte trpezliví, dajte nám 3 pracovných dní na spracovanie vašej vrátil po tom, čo sme dostali vrátené balíkov.

4.Všetci sa vrátili náklady na dopravu budú kupujúcemu zodpovednosť.

KONTAKTUJTE NÁS

1.Úprimne dúfam, že sa môžeme mať radi, transakcie,AK je tam nejaký problém pre transakcie,Prosím neváhajte a kontaktujte nás slobodne. prosím, napíšte mi.dostanete odpoveď do 24 hodín. sme veľmi radi, aby vám pomohol.

2. Prosím, nenechávajte žiadnu negatívnu spätnú väzbu, ak žiadne oznámenie .Sme tiež mať právo opustiť spätnú väzbu na nekalé alebo neplatené transakcie.Vitajte na našich www.haix.sk shop!

Štítky: Tablet batérie, Polymérová batéria, tablet batérie 7.4 v, Lacný tablet batérie, Vysoká Kvalita polymérová batéria, Čína tablet batérie 7.4 v Dodávateľmi.

Služby Shop Záruka
Package Áno
Batéria Vlastnosti Pôvodný
Kompatibilné Značky Lenovo
Názov Značky Liter energie batérie
Druh Li-polymer
Číslo Modelu Štyri milióny tri sto deväťdesiat štyri tisíc sto dvadsať tri
Kapacita Batérie 5500MAH
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 6cm (4.72in x 4.72in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Tablet batérie 4394123 7.4 V 5500MAH lítium-polymérová batéria pre Zenithink C91 ZT-280 batérie

Tablet batérie 4394123 7.4 V 5500MAH lítium-polymérová batéria pre Zenithink C91 ZT-280 batérie

Súvisiace produkty

Porovnať