500pcs Silné Disk D4mm*1mm Neodýmu Trvalého Magnetu, Mini Kolo NdFeB Magnetmi, Vzácnych Zemín Magnet Veľkosť D4*1mm

Nový produkt

Skladom

€6.35

Pridať do obľúbených

500pcs Silné Disk D4mm*1mm Neodýmu Trvalého Magnetu, Mini Kolo NdFeB Magnetmi,Vzácnych Zemín Magnet Veľkosť D4*1mm Magnetizing Smer

Naše predajné miesto: 1.Pokovovanie Materiál: pokovovanie materiál neodyminum magnet, ktoré predávame, je Nikel-Cuprum-Nikel, lepší výkon hrdzu dôkaz a imputrescibility. 2.Materiál rozdiel: materiál, ktorý používame, je super silný vzácnych zemín surovín. Niektoré nezodpovedné spoločnosti využívajú recyklované materiály, ktoré sú škodlivé pre ľudské zdravie. 3.Spekané čas: 48 hodín spekaných čas je magnetická sila viac stabilné a takmer žiadne demagnetization po 10 rokoch. Ak nemáte dostatok spekaných času magnet bude demagnetized po dlhom čase, aj keď to nie je veľký rozdiel na začiatku. Platby: akceptujeme Escrow Prosím, kontaktujte nás pre ďalšie informácie o tom, ako platiť alebo inej žiadosti o platbu. Zásielky: Do express, ak je objednávka je menej ako 20 kg, inak po mori. Nie sme zodpovední za nedoručila adresu. Vyhradzujeme právo účtovať prepravné opäť vrátený tovar vzhľadom na nesprávnu adresu. Tovar vám bude rozposlané do 24-48 hodín po jasné platby (okrem víkendu & holiday). Čas príchodu:

1. Air Mail: 15-30 dní

2. EMS: 5-10 dní Príležitostne, môže to omeškania z dôvodu miestnej Zákazník schválení. Ak nie si, položku po 30 dňoch, prosím, kontaktujte nás, aby sme to riešili. Neponúkame kombinovať poštovné nie Sme zodpovední za daň alebo dane z vašej krajine. Návrat: Všetky položky sú 100% Zbrusu Nový. Všetky položky boli testované pred odoslaním. Môžeme výmenu veci do 30 dní po tom, ako dostanete to, ak je chybný. Vrátené položky, musia mať všetky originálne balenie a príslušenstvo s Schválenia návratový Kód . Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného. Sme bude zodpovedný za poštovné náhrady. Vrátenie bude vykonaná po prevzatí vrátenej položky. To môže trvať približne 3 pracovné dni proces váš návrat po prijatí vášho produktu. Ďalšie tipy: VŠETKY POLOŽKY, ktoré budú zabalené Bez retail box . Snažíme sa zarobiť 100% dokonalý "Päť-Hviezdičkový" skóre z vás. Star-skóre sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa niečo o vašej transakcii nespĺňa vaše očakávania. PROSÍM, DAJTE NÁM VEDIEŤ, A DÁVAJÚ NÁM PRÍLEŽITOSŤ, ABY sa VECI PRIAMO pred odchodom spätnú väzbu.

Štítky: Neodýmu Trvalý Magnet, Vzácnych Zemín Magnet, zem magnet, Lacné neodýmu trvalý magnet, Vysoká Kvalita vzácnych zemín magnet, Čína zemi magnet Dodávateľov.

Magnet triedy N35
Číslo Modelu D4*1mm
Tvar Disk
Elektrolyticky Pokrývajú Povrch Ni
Magnetický povrch 2600Gs
Názov Značky LISHUAI
Druh Trvalé
Aplikácia Priemyselné Magnet
Kompozitné Neodýmu Magnet
Pracovná Teplota Max 80℃
N. W 0.09 g
Vertikálne Strhnúť Silou 0.14 kgf
S Otvormi No
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Typ Jednotky veľa (500 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

500pcs Silné Disk D4mm*1mm Neodýmu Trvalého Magnetu, Mini Kolo NdFeB Magnetmi, Vzácnych Zemín Magnet Veľkosť D4*1mm

500pcs Silné Disk D4mm*1mm Neodýmu Trvalého Magnetu, Mini Kolo NdFeB Magnetmi, Vzácnych Zemín Magnet Veľkosť D4*1mm

Súvisiace produkty

Porovnať