Doprava zadarmo 8PCS D29mm*38mm silný neodýmu, magnetické kolíky papier na kreslenie upevnenia tabule,pečiatky, magnety

Nový produkt

Skladom

€7.01

Pridať do obľúbených

Tento produkt skladať z neodýmu, magnet s veľkosťou D19*6.35 vnútri, zabalené s pol zatvorené colar ABS plastu. Celá veľkosť je D29*38mm. Oni sú široko používané pri stanovení papier na kreslenie a bullentin dosky. Ponúkame na predaj osem farieb. Sú biela, červená, zelená,modrá, oranžová, žltá,čierna a fialová. Prosím knidly zanechať posolstvo, ktoré farby sú potrebné.

pracovná teplota:pod 80 stupňov.

Tolerancia: +_2mm.(zaručujeme, že dostanete presnú veľkosť ako opis.)

Magnetized smer: Cez hrúbky.

Max Zvislý vytiahnite platnosť: 5,5 KG.

veľa zahŕňa: 10PCS×magnetické kolíky (priemer 29mm, hrúbka 38 mm).

Viac magnety obrázky sú na belows,

Pri manipulácii s neodýmu, magnet, viac musia byť opatrní:

NEODÝMU MAGNETY SA MUSÍ UCHOVÁVAŤ MIMO DOSAHU DETÍ. NEPOŢÍVAJTE ALEBO VDYCHOVAŤ MAGNETY. PREHLTNUTIE ALEBO VDÝCHNUTIE MAGNETY MÔŽU MAŤ ZA NÁSLEDOK PORANENIE ALEBO SMRŤ. VZÁCNYCH MAGNETY NIE SÚ HRAČKY. BEZPEČNÉ MAGNETY, KEĎ SA BEZ DOZORU. Deti by nemali byť povolené zvládnuť, alebo sa hrať s vzácnych magnety. Deti a dospelí by nemali prehltnúť magnety alebo umiestnite magnety v každom tela clony ako ucha, nosa alebo úst. Ak magnety sú požití alebo nasávanie, do pľúc, je potrebná okamžitá lekárska starostlivosť.

NEODÝMU MAGNETY sú krehké a môže ľahko zlomiť. Tieto magnety sa stane demagnetized pri vystavení vysokej teplote. Tieto magnety sú silné a môže urýchliť pri vysokých rýchlostiach k sebe navzájom a k železných materiálov. Keď tieto magnety spojili rýchlo, môžu sa rozbiť, zlomiť odosielanie častíc na rýchlosť. Tieto magnety môžu aj štipku silne ak je povolené, aby sa spojili proti koži. Vždy by ste si mali nosiť rukavice a ochranu očí pri manipulácii veľké magnety. Veľmi veľké magnety môžu predstavovať nebezpečenstvo pomliaždenia a nemali by sa malo zaobchádzať.

Vytiahnuť sily popisy na tejto stránke sú odhady založené na ideálne podmienky a nemal by byť použitý v návrhu aplikácie. Zmeny v obsahu železa, hrúbky, teploty a povrchová úprava a stav sa všetky znížiť tieto hodnotenia. Magnety a nikdy by nemali byť použité na výťah objekty nad ľuďmi.

NEODÝMU MAGNETY majú silné magnetické polia, ktoré môžu poškodiť elektronické zariadenia a magnetických médií na ukladanie údajov. Mali by ste dodržiavať tieto magnety preč z elektronických zariadení, počítačové disky, kreditné karty, video kazety a ďalšie magnetické médiá.

Sme profesionálny magnetický materiál výrobcu a dodávateľa v číne. Sme mať viac ako jeden milión kusov magnetov rôznych veľkostí na sklade. Väčšinu objednávok môže byť usporiadané v 72 hodín.

Prispôsobenie je prijateľné. By sme mohli prispôsobiť rôzne tvary podľa osobitných kresby. Na MIN pre customizing je 100 KS. Pre akékoľvek informácie, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek.Budeme odpovedať čo najskôr. Niektoré tvary sme prispôsobený sú uvedené v belows,

Štítky: magnetické kolíky, Neodýmu, Magnetické, magnetické kreslenie kolíkov, Lacné magnetické kolíky, Vysoká Kvalita neodýmu, magnetické, Čína magnetické kreslenie kolíkov Dodávateľov.

Tvar Disk
Aplikácia Priemyselné Magnet
Číslo Modelu N35 triedy
Druh Trvalé
Kompozitné NdFeB Magnetmi
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 13cm x 10cm x 6cm (5.12in x 3.94in x 2.36in)
Typ Jednotky veľa (8 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo 8PCS D29mm*38mm silný neodýmu, magnetické kolíky papier na kreslenie upevnenia tabule,pečiatky, magnety

Doprava zadarmo 8PCS D29mm*38mm silný neodýmu, magnetické kolíky papier na kreslenie upevnenia tabule,pečiatky, magnety

Súvisiace produkty

Porovnať