Keith Titán 220ML-600 ML dvojitou stenou Hrnček Titán Pohár Camping Pohár len Ti3301/Ti3307

Nový produkt

Skladom

€37.91

Pridať do obľúbených

Značka:Keith Položky:Ti3301 Materiál:Titán Povrch:Titan Pôvodnú Farbu Rozmery:(D)70x(H)81mm rakety Hmotnosť:92 g Kapacita:220ml Značka:Keith Položky:Ti3302 Materiál:Titán Povrch:Titan Pôvodnú Farbu Rozmery:(D)79x(H)94mm Hmotnosť:114g Kapacita:300 ml Značka:Keith Položky:Ti3340 Materiál:Titán Povrch:Titan Pôvodnú Farbu Rozmery:(D)85x(H)111mm Hmotnosť:152g Kapacita:450 ml Značka:Keith Položky:Ti3342 Materiál:Titán Materiál, plastové veko:Titán Povrch:Titan Pôvodnú Farbu Rozmery:(D)85*(H)106mm Kapacita:450 ml Značka:Keith Položky:Ti3306 Materiál:Titán Povrch:Titan Pôvodnú Farbu Rozmery:(D)96.5 x(H)111mm Hmotnosť:173g Kapacita:600 ml Značka:Keith Položky:Ti3307 Materiál:Titán Povrch:Titan Pôvodnú Farbu Rozmery:(D)96.5*(H)107mm Kapacita:600 ml Materiál, plastové veko:Titán Miesto Pôvodu:Čína

Funkcie:

1.Čistý titán,ľahký a silnejšie ako oceľ.

2.Nikdy hrdzu,anti-korózne od kyseliny a zásady.

3.Vysoká odolnosť voči extrémnym nízke a vysoké teploty.

4.Dobrý prenos tepla výkon.

5.Zdravé,ekologické blízkosti ľudského tela.

Čo je titán?

Titán je takmer jediná vec na svete úplne ne-toxické pre ľudský organizmus,to je toop letecký materiály, ktoré sú schopné prispôsobiť sa nepriaznivým podmienkam vonkajšieho priestoru, ale tiež môže byť bezpečne implantované v tele stala súčasťou tela zdravotníckych zariadení z dreva.

Titán znak

Výskum ukazuje, že väčšina spotrebiteľov si myslí, že titán cíti bližšie a rovnako ako Land Rover luxusné SUV nám dáva pocit bezpečnosti,kvality a pocit luxusu.V rovnakom čase , jeho tvrdý,stabilitu a spoľahlivosť tiež rovnaké ako SUV.

Titán je druh kovového s špeciálnu vlastnosť, to je low key, ale zvláštne , je to elegantné, vitálne, pružné, tvrdý , vzpriamené, móda , dobré prežitie schopnosť kvality,atď.

Titán šesť vlastnosti

1 : Zdravé životné Prostredie a Ľudské-priateľské

Ako titán je netoxická a ideálne zlučiteľné s ľudskou bsk a krvi, to je široko prijaté v medicíne na výrobu ľudských prístroje, Okrem toho, Titán patrí non-magnetizmus kovov, nebude magnetized.

2 : Ľahkosť

Titán je 4.51 g/cm3 v hustote, hegher ako hliník , nižšia ako oceľ, meď a nikel, ktorý se intenzity topy vo všetkých kovov. Inými slovami, jeho hmotnosť takmer amouminum na rovnaký objem. Avšak, jeho intenzita je pevnejší ako hliník alebo dokonca silnejšie ako oceľ.

3 : Zadarmo od hrdze kyselín a zásad

Titán je stále hrdza-dôkaz v hlbokom mori, a stabilná vo všetkých druhoch médií , ako napríklad kyseliny chlorovodíkovej, dusičnej a dokonca aj zmiešané kyseliny.Dôvodom je titán dosahuje vysoká hustota a tvrdá vrstva oxidov, ktorá protecis ju pred koróziou. A dokonca je adrased, bude obnovená čoskoro.

4 : Teplo & Nízka teplotná odolnosť

Bod topenia Titán je exremely vysoká, A Titánu, ktoré môžu byť použité na dlhú dobu v priebehu 600degrees prostredie, jeho intenzity dostane intenzívnejšie ako teplota klesne nadol .Ale jeho tvárnosť môže byť takmer konštantný. Kovové zostáva v dobrom ducitllity aj na -253degrees bez toho, aby brittrle, z tohto dôvodu,titán je to ideálny materiál pre nízke teploty kontajnerov, dôvod , titán je to ideálny materiál pre nízke teploty kontajnerov.

5 : Silnejšia ako oceľ

Titán preukazuje vysokú ultimate výkon (tensilestrength/výnos pevnosť),to znamená, že titán produkty, ktoré nie sú ľahko deformovať po tvárnenie . Ísť tento veľký pomer, ti robí veľkú odolnosť keď titánové výrobky forme..

6 : Dobrý prenos tepla výkon

Titán kovu, tepelná vodivosť je nižšia ako uhlíkovej ocele a medi, ale vzhľadom na jeho vynikajúcu odolnosť voči korózii, takže hrúbka steny môže byť greatloy oslabenej a povrch a steam je výmenník tepla je kyslé po kvapkách kondenzácie, tepelný odpor je znížená, môže sa aj znížiť, ak titanium plocha je zablokovať-zadarmo, tak, že titán výmena tepla výkon je lepšie samozrejme.

Prosím, pozornosť:

Naša cena neobsahujú žiadne clo alebo dane.

Platobné Podmienky:

Akceptujeme alipay .

Ak máte akúkoľvek otázku alebo problém, Prosím neváhajte a kontaktujte nás .

Návrat & Exchange politiky :

Ak položka nie je, ako je popísané, prosím, uistite sa, že položka je ešte v pôvodnom balení a prosím, kontaktujte nás v 7days. Prijmeme vaše vrátiť alebo vymeniť , vrátime vám peniaze okrem poštovné a balné poplatky po prijatí vášho vrátenie tovaru.

Dodacie Lehoty:

Položky budú zverejnené do 3 pracovných dní po obdržaní vašej platby.

Ako budete platiť nám, prosím, uistite sa, že vaša adresa zhoduje s adresou, ktorú by ste chceli, aby sme loď.

Prepravných Služieb

Dodacia Lehota

Sledovanie Stavu

Čína Príspevok Air Mail

15-25days

Áno

EMS

6-10days

Áno

DHL

5-7days

Áno

UPS

5-7days

Áno

Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Štítky: titán pohár, keith titanium, pohár camping, Lacné titán pohár, Vysoká Kvalita keith titanium, Čína pohár camping Dodávateľov.

Hmotnosť 92g
Slama Dĺžka Žiadne
Veľkosť (D)70x(H)81mm
Metóda Čistenia Žiadne
Čistenie Vody Metóda Žiadne
Štýl vonku
Jednorazové No
Názov Značky KEITH
Kapacita 220ml
Môžete Držať Vriacej Vody, alebo Nie Platné
Materiál Titán
Model Ti3301
S Chladnejšie Taška alebo Nie No
S Riadu alebo Nie No
Preložte No
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Keith Titán 220ML-600 ML dvojitou stenou Hrnček Titán Pohár Camping Pohár len Ti3301/Ti3307

Keith Titán 220ML-600 ML dvojitou stenou Hrnček Titán Pohár Camping Pohár len Ti3301/Ti3307

Súvisiace produkty

Porovnať