Oheň Javor FMC-XK6 Vonkajšie Prenosné Výmenník Tepla Hrniec Camping Riad Vonkajšie Kanvica 1L

Nový produkt

Skladom

€23.08

Pridať do obľúbených

Model: FMC-XK6 Rozmer: 115 x 135 mm Materiál: Pevný Anodizáciu Hliníkových Kapacita: 1 L Netto Hmotnosť: 190 g Rozsahu: Extrémne Prieskum Prenosné: batoh Vhodný pre Kempovanie. Bezpečnosť: Obarenie ochrany rukoväť. Package Zahrnuté: 1 x Oheň Javor FMC-XK6 1L Výmenník Tepla Camping Pot Funkcie: 1. FMC-XK6 "Tajfún" jedinečný materskej materiálu, ale zváracie technológie, efektívne zberateľ krúžok a pot telo integrácie, a tepelná vodivosť rýchly, náhly nápor tajfún "Typhoon," je možné účinne skrátiť varenie čas o 30 percent, zatiaľ čo šetrí 30% hodnotné palivo. 2. FMC-XK6 nepoužívajte škálovanie prášku v zváranie, zabezpečiť, že neexistujú žiadne škodlivé látky rozliatiu v procese varenia , uistite sa, že je zdravý . 3. konštrukcia pásu je zložené, že je prenosné na palube.Plynová nádrž a pec na konci môže byť uvedený v hrnci tela ,a môže ušetriť priestor v najväčšej miere .

Doprava

Doprava v rámci Spojených Štátov je zvyčajne cez USPS prioritu mail. Môžeme tiež loď na celom svete prostredníctvom USPS Globálne 1. Triedy Mail alebo Prioritu Mail.

Platby

Escrow je preferovaný.

Spätná väzba

A. neváhajte a kontaktujte nás ohľadom akékoľvek otázky o produkte, cene, alebo doprava, náš služby zákazníkom zástupcovia sú tu pripravená pomôcť vám.

B. Vaša spokojnosť je náš cieľ,váš názor je pre nás veľmi dôležité. ak máte pocit, nespokojný s našim produktom, prosím, kontaktujte nás prvé, to nie je len dovolenka nás negatívna spätná väzba.

C. Dúfam, že by ste mohli nechať nás pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičiek Ak ste sa uspokojiť s produktom, ktorý ste dostali.Díky moc za vaše povzbudenie a podporu ,Budeme to robiť lepšie s vašou láskavou podporou.

Štítky: vonkajšie kanvica, Camping Riadu, riad vonkajšie, Lacné vonkajšie kanvica, Vysoká Kvalita camping riadu, Čína riad vonkajšie Dodávateľov.

Model FMC-XK6
VZHĽAD Obličky Tvar
Druh Camping Riadu
S Chladnejšie Taška alebo Nie No
S Riadu alebo Nie No
Kapacita 1L
Slama Dĺžka Predĺžil (>100 cm)
Čistenie Vody Metóda Pero Typu (Batéria Je To Potrebné)
Štýl vonku
Metóda Čistenia Vlákno Filter Čistička Vody
Taška Štýl Ručné Košík
Materiál Pevný anodická oxidácia hliníka hliník
Jednorazové No
Môžete Držať Vriacej Vody, alebo Nie Platné
Preložte No
Package Jeden pohár v nylon, čistá čerpať reťazec taška
Miesto Pôvodu Čína
Čistá Hmotnosť 190 g
Názov Značky Oheň-Javor
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 130cm x 130cm x 150cm (51.18in x 51.18in x 59.06in)
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Oheň Javor FMC-XK6 Vonkajšie Prenosné Výmenník Tepla Hrniec Camping Riad Vonkajšie Kanvica 1L

Oheň Javor FMC-XK6 Vonkajšie Prenosné Výmenník Tepla Hrniec Camping Riad Vonkajšie Kanvica 1L

Súvisiace produkty

Porovnať