WF 5X/20 mm širokouhlý Okulár pre Stereo Mikroskopom Optickej Šošovky s Montážnou Veľkosť 30.5 mm

Nový produkt

Skladom

€7.34

Pridať do obľúbených

WF5X/20 mm širokouhlý Okulár pre Stereo Mikroskopom Optickej Šošovky s Montážnou Veľkosť 30.5 mm

Špecifikácia: Zväčšenie 5x

Zorné pole 20 mm

Množstvo 1pcs

Montážne Rozmery (v priemere) 30.5 mm

Mikroskop Stereo Mikroskopom

Funkcia

Široký Uhol

Package Zahrnuté : 1 x WF5X/20 mm Mikroskope Okulár Dopravy:

Ak sa rozhodnete "Doprava Zadarmo" služby pre parcely pod 2 KG , zabezpečíme zásielky Aliexprese Štandardná Doprava , ktorá je odporúčaná logistiky www.haix.sk. Sledovanie informácie budú zobrazené na www.haix.sk a môžete vidieť aktualizovať sledovanie stavu veľmi jasne. Pre akékoľvek prepravné otázky, môžete nás kontaktovať alebo www.haix.sk pre pomoc.

Pre NÁS zásielky zabezpečíme zásielky ePacket . Ak sa rozhodnete iné prepravné služby, láskavo prijať odkaz na tranzitný čas sme sa dopustili.

Pre zásielky nad 2 kg, budeme len zariadiť to prostredníctvom expresnej prepravy . Môžete si vybrať DHL/ EMS/ SPSR/ FedEx/ Aramex , atď.. tranzitného času, prosím vás vezmite odkaz na náš príchod záväzok. To je, s výnimkou oneskorenia colné odbavenie problémy na cieľovej krajiny. Dane:

Nebudeme mať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek dane, sa vyskytujú v cieľových krajín.

Potrebujeme, aby ste poskytnúť vyhlásiť hodnota by sme sa mali zobraziť na obchodnú faktúru za žiadne expresné zásielky. Keby sme nemali prijaté žiadne poznámky o vaše špeciálne požiadavky, budeme len vyhlásiť 30% z reálnej hodnote na obchodnú faktúru. Návrat & Vrátenie Peňazí:

Pred nákupom, vítame vás, kontaktujte nás na akékoľvek otázky, ktoré máte produkty, ktoré vás zaujíma. Ak ste sa nemusíte uspokojiť s produktom, ktorý ste si kúpili, prosím, kontaktujte nás prvý. Môžete produkt vrátiť na výmenu alebo vrátenie peňazí. V tomto prípade, kupujúci by mali platiť pre obe expedičný poplatok za odosielanie & návrate. Za chybné položky, alebo položiek opravy, kupujúci by mali platiť vrátiť prepravné a budeme loď výmenu zadarmo.(Použiteľné len pre položky po obdržaní v 60 dní.)

Pre DOA produkt, máme právo požiadať kupujúci poskytujú obrázky/ videá na preukázanie DOA produkty. Po tom, čo sme confiirm situácie, zabezpečíme vám vrátime plnú sumu.

Všetky výrobky sú dobre testované pred odoslaním. Ak akékoľvek DOA zásielky máš, prosím, kontaktujte nás prvý namiesto otvorených sporov. My vás budeme kontaktovať do 24 hodín a pomoci za akékoľvek questionis.

Ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty a ďakujeme vám za vašu cooperataion!

Štítky: Mikroskope okulár, objektív mikroskopu, okulár, objektív mikroskopu, Lacné mikroskope okulár, Vysoko Kvalitný objektív mikroskopu, Čína okulár, objektív mikroskopu Dodávateľov.

Mount 30.5 mm
Názov Značky HAYEAR
Zväčšenie Pomeru 5X
Stereo Mikroskopom Stereo Mikroskopom
Drawtube Binokulárne
Teória Stereo Mikroskopom
široký uhol široký uhol
Materiál kov
Veľkosť Balenia 22cm x 15cm x 10cm (8.66in x 5.91in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

WF 5X/20 mm širokouhlý Okulár pre Stereo Mikroskopom Optickej Šošovky s Montážnou Veľkosť 30.5 mm

WF 5X/20 mm širokouhlý Okulár pre Stereo Mikroskopom Optickej Šošovky s Montážnou Veľkosť 30.5 mm

Súvisiace produkty

Porovnať