Infračervené swing stroj nohy chudnutie zariadenie nohu fitness Nové swing Stroj Swing a Netraste s Infračervené Svetlo Nohy zdravotnej starostlivosti

Nový produkt

Skladom

€173.58

Pridať do obľúbených

Infračervené swing stroj nohy, masážne zariadenie nohu fitness Nový Stroj Swing a Netraste s Infračervené Svetlo Nohy Masér Funkcie swing masáž stroj:

1.swing stroj spája starobylé umenie s modernými technológiami

2.swing Stroj maximalizuje pohyb tela, ktorý pomáha poskytujú rýchlu dočasnú úľavu prostredníctvom zvýšené hladiny Kyslíka.

3.Podporuje dočasnú úľavu od týchto podmienok bez vytvárania zbytočného stresu na telesné.

Funkcie swing masáž stroj:

1.Dočasne zbavuje menšie svalové bolesti, painsand napätie spôsobené únavou alebo prepínanie

2.Dočasne zvyšuje lokálne prekrvenie

3.Uvoľňuje svaly lokálne

4.Indukuje Alfa vlny relaxáciu v našom mozgu

5.Poskytuje jedinečný pocit,

6.Zopne tok energie

7.Pomáha od bolesti hlavy a migrény.

Poštovné a colné poplatky

Ponúkame doručenie zdarma do číny post leteckou poštou trvá zvyčajne 10~60 pracovných dní.Niekedy pre colné alebo počasie problém,že sa omešká niektoré dni. Ak ste naliehavo prosím, použite EMS DHL ALEBO FEDEX, ale musíte zaplatiť príplatok

Vo väčšine času, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Budeme deklarovať ako vzorka a nízku hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. sedliak zodpovedať všetky colné poplatky, Prosím pozrite sa na to, colnej politiky na svoje miesto. Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.

1. Máme loď na Alixpress adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

2. V záujme dodanie vášho balíka rýchlo a presne, prosím, láskavo nás opustil telefónne číslo, keď sa budete platiť, ocenil!

3. Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

5. Prosím, zvoľte spôsob dopravy, ktorý je najvhodnejší pre vás. Dodáme ho tým, ako sa rozhodnete. Ak balík nie je možné deliveried, pretože kupujúceho dôvodu(vrátane odmietol podpísať), kupujúci by mal dovoliť všetky náklady navyše!

Návrat

1.Táto položka sa vzťahuje na jeden rok záruka. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, budeme radi, uskutočniť výmenu alebo vrátenie peňazí do 7 dní.

2. Pre všetkých, výmenu alebo vrátenie peňazí, musíme výrobok musí byť v jej pôvodnom stave, vrátane krabice, a všetky doplnky. Kupujúci je zodpovedný za odoslanie a vrátenie lodné náklady .

3. Kontaktujte nás, prosím, než sa vrátiť položku, ponúkneme vám správnu spiatočnú adresu.

Spätná väzba

1. Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami.

2. Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní. Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie 5.

3. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade, Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

Package

Balík obrázku vyššie je pre váš odkaz. Budeme pack v nad spôsobom, alebo v novom balení. Ak nie je možné akceptovať alebo máte ďalšie otázky, prosím, kontaktujte ma pred mieste objednávky.

Výrobky možno trochu odlišné od obrazu, pretože farba, prosím kontaktujte nás, aby ste sa uistili, ak máte obavy o tom.

To bude tiež ocenil, že ak sa zhovárate s ma, ak máte akúkoľvek otázku.

Vďaka za príchod nášho obchodu. Dúfam, že budete mať nádherný čas tu!

Štítky: slim slim, štíhle nohy, nohu chudnutie, Lacné slim slim, Vysoká Kvalita štíhle nohy, Čína nohu chudnutie Dodávateľov.

Druh Magnetické Prst Prsteň
Položka Druh Chudnutie Krémy
NET WT 5
Číslo Modelu LHM-F 12
Veľkosť 37*34*25cm
Materiál Ostatné
Veľkosť Balenia 40cm x 40cm x 32cm (15.75in x 15.75in x 12.60in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 7.5kg (16.53lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Infračervené swing stroj nohy chudnutie zariadenie nohu fitness Nové swing Stroj Swing a Netraste s Infračervené Svetlo Nohy zdravotnej starostlivosti

Infračervené swing stroj nohy chudnutie zariadenie nohu fitness Nové swing Stroj Swing a Netraste s Infračervené Svetlo Nohy zdravotnej starostlivosti

Súvisiace produkty

Porovnať