Farba čierna Skladacia Hudby Držiteľ Ľahký Kovový Materiál noty, Stojan s Nepremokavá Taška

Nový produkt

Skladom

€15.65

Pridať do obľúbených

"Chcú Pevné, Prenosné, Kvalitný Hudobný Stojan, Takže Si Môžete Vziať Vaše Prístroje Kdekoľvek, Bez Uspokojenia Ťažkých, Objemných Alebo Stojí Lacné Napodobiteľov? Nenechajte Sa Zmiasť Tým, Opakovaní...Získať Skutočnú Vec, Tu!"

Funkcie: Násobne, miesto, prepravný vak a hodiť ho v batohu, kabelke alebo chytiť prípade za rukoväť a ísť Uhol nastavovací gombík, ktorý umožňuje, aby sa vaše notového byť umiestnené na najviac pohodlné uhol Prekvapivo robustný pre jeho ľahké a malé veľkosti, toto médium kapacity stojan dodávaný s nepremokavé prípade, ideálny pre všetky počasie Zvyšuje a znižuje v troch samostatných bodov, čo vám umožní upraviť to ideálna výška Už zmontované a pripravené na použitie. Nastaviteľné pre multi použitie. Ľahké a Ideálna pre Cestovanie. Balenie v Sekundách. Kompaktný a Ľahko sa skladuje.

Špecifikácie: Priemer: 16 mm (vonkajší priemer), 14 mm (priemer), stien rúry hrúbka: 1mm Výťah rozsah :50-120 cm Spektrum rada špecifikácie: 50X28cm Niesť hmotnosť: cca 2 kg Čistá hmotnosť: 950 g Vodotesný vak: 59X15cm black (dar) Miesto Pôvodu: Čína Zoznam Balíkov: 1pc * Hudobný Stojan 1 ks* Nylonové púzdro

Štítky: hudobný stojan, noty, stojan, hudba držiteľ, Lacné hudobný stojan, Vysoká Kvalita noty, stojan, Čína hudby držiteľ Dodávateľov.

farba Čierna
Názov Značky CINDYMUSICSTATIONM
Druh Stojan
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Farba čierna Skladacia Hudby Držiteľ Ľahký Kovový Materiál noty, Stojan s Nepremokavá Taška

Farba čierna Skladacia Hudby Držiteľ Ľahký Kovový Materiál noty, Stojan s Nepremokavá Taška

Súvisiace produkty

Porovnať