Nabíjanie pomocou pripojenia USB MINI Baterka LED CREE XML L2 predný Horák, Požičovňa cyklistické Svetlo lampy nepremokavé USB Nabíjačka 18650+Bike klip

Nový produkt

Skladom

€8.40

Pridať do obľúbených

Nabíjanie pomocou pripojenia USB MINI Baterka LED CREE XML L2 predný Horák, Požičovňa cyklistické Svetlo lampy nepremokavé USB Nabíjačka 18650+Bike klip

Funkcie:

Dlho stlačte spínač ak chcete upraviť jas, viac šetriť energiu.

Dvakrát kliknite na tento prepínač, ak chcete prepnúť na režim blesku

Vyrobené s kompaktným Hliníkovej Zliatiny Prípade, takže je jednoduché proklouznout do vrecka alebo klip na opasok alebo batoh.

Nabíjanie pomocou pripojenia USB dizajn,pohodlnejšie.(nie je súčasťou dodávky usb nabíjačka)

Extrémne dlhú životnosť. LED posledný cez 10 000 hodín alebo viac, nie je potrebné zvážiť výmena spp na celý život.

Šmyk-dôkaz a vode odolný dizajn, Najlepšiu vhodný pre Outdoor Camping, Horolezectvo, jazda na Bicykli, atď.

Popis výrobku:

Žiarovka:LED L2

Materiál:Hliník

Hmotnosť:113 g

Výkon:1*18650 batérie

Veľkosť:12.4*3.2 cm

Produkt Patrí

1*USB Blesk

1*18650 Batérie

1*Bike Klip

Služba čas: Služby pracovný čas:08:30-23:00(Čína Čas) Ak Služby nie sú online,prosím kúpiť položky, priamo,zabezpečíme vám zásielku pre vás čo najskôr nejaké otázky alebo problémy,napíšte mi, 24 hodín denne,alebo kliknite na tlačidlo'service center'.

1. Všetky ceny sú FOB. Nebudeme platiť žiadne dane za vlastné. Ak si myslíte, vlastné dane,prosím, kontaktujte nás ,Budeme sa snažiť, aby sa zabránilo a znížiť vlastné daňové pre vás. 2. Prosím skontrolovať zásielku skôr, než ho podpíšete. Ak je niektorý poškodený, prosím odmietnuť podpísať. Inak ,nie sme zodpovední za to, akonáhle budete podpísať. 3. Ak ste spokojní s našimi službami, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu --päť hviezdičiek. Ak budete spokojní s našimi položky, Prosím stlačte tlačidlo v dolnej časti "potvrdenie objednávky prijaté' na www.haix.sk. 4. Ak nie ste spokojní s položkami, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, budeme sa vždy snažiť vyriešiť problém a ceníme si vašu pozitívnu spätnú väzbu.

a.Za Náklady na Prepravu:Budeme loď cez EMS,DHL,Fedex,UPS,poštovné 4-7 pracovných dní v závislosti od krajiny dodávky služby. b.Pre doprava zadarmo: tovar zasielame prostredníctvom Čína Príspevok vzduchu mail, ktorý trvá asi 15 až 30 pracovných dní, Ázia,Západná Euro,Severná Amerika,20-35 pracovných dní, Južná Amerika,Stredný Východ,Afrika.Prosím, láskavo kontaktujte nás pre akékoľvek prepravné otázky. c.Prosím skontrolujte vašu adresu, pred uskutočnením platby.Ak chcete, aby sa všetky zmeny,prosím, láskavo kontaktujte nás čo najskôr,alebo my vám tovar zašlite na adresu necháte na objednávke sú len informatívne. d.Zabezpečíme dodávky v rámci 3days po prijatí platby.E-mail bude odoslaný, akonáhle je balíček je spracované na odoslanie.Sledovacie číslo bude zabezpečené prostriedky, ktoré by ste mohli udržať sledovanie package on-line. e.Služba prenos času poskytol dopravca.Tranzitné časy možno dlho, počas dovolenkovej sezóny. f.Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci 40days z vašej platby,kontaktujte nás, prosím, okamžite na pomoc. g.Aby sa zabránilo dane alebo znížiť daň pre vás,budeme deklarovať ako "DAR" s nižšou hodnotou.Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny, v rámci rôznych colných predpisov. h.Prosím skontrolovať zásielku skôr, než ho podpíšete. Ak je niektorý poškodený, prosím odmietnuť podpísať.

Prečítajte si celý popis výrobku pred ponúkania cien. Budeme viac ako šťastní, ak chcete odpovedať na všetky otázky rýchlo. 1) môžete vrátiť výrobkov v rámci 7days po prijatí to bez dôvodov(sa Vám to nepáči,váš priateľ alebo chlapec, priateľ to nepáči). a.len náhradné po 7 dňoch. 10% doplnenie stavov poplatok bude uplatňovať, ak otvorenie alebo používa. b.Kupujúci je zodpovedný za náklady na dopravu v oboch smeroch. c.Produkt vrátený môže nemá vplyv na predaj 2) Ak nie je kvalita problém s produktmi,prosím, kontaktujte nás,budeme riešiť čo najskôr, ako sa dostaneme na váš e-mail.Ak je kvalita problém,Prosím, fotografovanie a popísať problém, servisný technik ,keď dostaneme vašu vrátené zásielky,budeme výmeny je pre vás.Pls kontaktujte nás, ak máte problémy.

Štítky: bicykel klip, cyklus čítanie, cree xml, Lacné kolo klip, Vysoká Kvalita cyklu čítanie, Čína cree xml Dodávateľov.

Montáž Umiestnenie Riadidlá
Názov Značky TRLIFE
Číslo Modelu FL373
Lúmenov 8000LM
Zdroj Napájania Batérie
Certifikácia Certifikácia
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nabíjanie pomocou pripojenia USB MINI Baterka LED CREE XML L2 predný Horák, Požičovňa cyklistické Svetlo lampy nepremokavé USB Nabíjačka 18650+Bike klip

Nabíjanie pomocou pripojenia USB MINI Baterka LED CREE XML L2 predný Horák, Požičovňa cyklistické Svetlo lampy nepremokavé USB Nabíjačka 18650+Bike klip

Súvisiace produkty

Porovnať