WasaFire 1800lm XML-T6 LED Svetlo na Bicykel svetlo Svetlomet 3 Režim LED stropné Svetlá Baterka Cyklistické Frontlight Rybárske Svetlomet

Nový produkt

Skladom

€12.13

Pridať do obľúbených

Si Svoje Vlastné Kupóny Pred Nákupom!

Poznámka: Pre produkt,, vždy sme rešpektovali tento obchodné filozofie, rovnaký dodávateľ, že rovnaký výrobok, vyššiu kvalitu, nižšiu cenu! Toto je najnovší produkt, najnižšiu cenu, a ak sa rozhodnete kúpiť viac ako jeden, môžete tiež získať ďalšie priaznivé ceny, prihláste sa moje obchode nájdete tie lacné produkty. Sme vždy pokračovať lepšie služby, a dúfam, že sa vám bude rozpoznať naše úsilie, ďakujeme vám za vašu podporu! FAQ 1. Musím platiť clo? Je to závisí od Colnej politiky vo vašej krajine, vám môže účtovať poplatok, clo a dane za niečo zakúpiť on-line. Kupujúci sú zodpovední za vlastné dane. Ale zvyčajne nie je potrebné vysporiadať s týmto problémom. 2. Čo si ohlásiť colnému? Bežne sa vyhlásiť nižšiu cenu na faktúru/účet, aby ste sa vyhli cla, ale ak máte akúkoľvek žiadosť o vyhlásenie, prosím, nechajte nám odkaz v poradí, pred zásielky. 3. Budete skontrolujte LED aj pred posielať zásielky? Áno, máme profesionálny personál test LED aj pred vyslať, a budeme pack pozemok dosť dobre, prosím, nebojte sa. 4. Ktoré logistické metódy bude používať na odosielanie mojej objednávky? Bude to závisieť od vášho výberu, ale odporúčame, aby ste si logistické metódy, ktoré by mohli poskytnúť vám sledovacie informácie tak, aby logistiky bude bezpečnejšie a presnejšie 5. Ako asi po predaji služby pre to VIEDLO? Máme profesionálne Inžinier tím na podporu po-predajný servis,prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte problém, počas používania tohto produktu. Špecifikácia: Baterka:

- Farba: Čierna

- Materiál: Hliníková Zliatina

- 3 Režimoch: Silný-Slabý - Strobo

- Typ Objektívu: Sklo Objektívu

- Režim Pamäť: NIE

- Reflektor Typ: Hliníkový Textúrou

- Prepnutie Umiestnenia: Chvost

- Prepnúť Typ: Tlačidlo

- Chvost Stojan: Áno

- Viditeľné Vzdialenosť: 150m

- Anti-drop Výška: 1,5 m LED:

- Typ čipu: XML-T6

- Množstvo: 1

- Svetelný Tok:1800lm

- Životnosť: 100.000 hodín

- Svetelný Zdroj: LED

- Svetelný Zdroj Farba: 6500K

- Osvetlenie Intenzita: 3000cd Zdroj: 1 x 8.4 V 6400mAh Batéria (Súčasťou balenia) S dve rôzne veľkosti O typ gumový tesniaci krúžok pre inštaláciu:

- Lampa podporu upevnenie na bicykel s gumovým krúžkom, pracuje ako požičovňa lampa

- Okrem toho, prichádza s elastické gumičky, tesniaci krúžok s lampou, to môže tiež pracovať ako svetlomet. Rozmery:

- Priemer: 44 mm

- Length: 55mm zoznam Balíkov: 1* LED Baterka 2* Gumový Krúžok 1* 8.4 v 6400mAh Batérie 1* Napájací Adaptér (100 ~ 240V) 1* Zapojte Adaptér ( Vyhovovali Vašej Krajine)

Platba 1)akceptujeme Alipay. Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ.

2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3)Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby

Zásielky Záruka 12 mesiacov výroba je obmedzená záruka za chybné výrobky.

Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami.

Vrátenie Return 1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat

Spätná väzba 1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

Štítky: svetlo na bicykel svetlomet, 1800 lumen, XML-T6, Lacné svetlo na bicykel svetlomet, Vysoká Kvalita 1800 lumen, Čína xml-t6 Dodávateľov.

Materiál Hliníkové Zliatiny
Podpora stmievanie 3 režimy
LED Typ XML-T6
farba Čierna
Názov Značky WasaFire
Číslo Modelu BE1TK81
LED množstvo 1
Životnosť 100.000 Hodín
Montáž Umiestnenie Riadidlá
Lumen 1800Lm
Nepremokavé IPX4
Certifikácia CCC,CE
Typ Batérie 6400mAh batérie
Zdroj Napájania Batérie
Hmotnosť Balenia 0.43kg (0.95lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 23cm x 8cm x 8cm (9.06in x 3.15in x 3.15in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

WasaFire 1800lm XML-T6 LED Svetlo na Bicykel svetlo Svetlomet 3 Režim LED stropné Svetlá Baterka Cyklistické Frontlight Rybárske Svetlomet

WasaFire 1800lm XML-T6 LED Svetlo na Bicykel svetlo Svetlomet 3 Režim LED stropné Svetlá Baterka Cyklistické Frontlight Rybárske Svetlomet

Súvisiace produkty

Porovnať