Najnovšie Technológie Mieste Odstránenie Pero Mol Pehaveniu Odstránenie Stroj Horúci Predaj Fluorescencie zistiť Starostlivosti o Pleť Salon Domov Kozmetický Prístroj

Nový produkt

Skladom

€7.59

Pridať do obľúbených

Prečítajte Si Pred Zakúpením 1. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus : Tento prepravu spôsobom je hospodársky bez medzinárodnej sledovacie číslo a môže byť sledované v Číne, keď package ľavej Číne, potom to nemá logistické informácie, kým dostanete balíček. 2. Rusko Kupujúcich : ruská poštový úrad v žiadosti, ak chcete zistiť celý názov prijímač, tak láskavo povedzte nám vaše celé meno (tri slová) dodať, že dobre. Ďakujeme za vašu spoluprácu. 3. Sľubujeme, on-time dodávky v 60 dní, zvyčajne to trvá 30-52 dní, kým ste. Neakceptujeme spor o prijatí tovaru počas nášho sľúbil čas. Vaše DOSTATOK trpezlivosti bude veľmi ocenil. 4. Po prijatí zásielky, ak nie ste spokojní, alebo máte akýkoľvek problém, prosím kontaktujte nás a nechajte nám 1, 2, alebo 3-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu najprv sme sa zistiť problém, ďakujem. 5. Vždy, keď ou spĺňajú všetky problémy, môžete sa priamo obrátiť na nás, nie je potrebné otvoriť sporu. 6. Podporujeme OEM, ODM prispôsobenie & Drop shipping, prosím, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť. 7. Odporúčame vám prečítať popis opatrne a robiť vaša objednávka priamo, normálne, vaša objednávka bude dodávaný do 1-5 pracovných dní. 8. Prosím, pridajte si náš obchod do obľúbených, budeme aj naďalej zavádzať nové produkty a najnižšie zľavu. Váš nákup bude veľkým povzbudením a moc pre nás!!!

Najnovšie Technológie Mieste Odstránenie Pero Mol Pehaveniu Odstránenie Stroj Horúci Predaj Fluorescencie zistiť Starostlivosti o Pleť Salon Domov Krásy Pokyny pre Zariadenia 1.Umývanie pokožky s alkoholom 2. Bolesti citlivých ľudí, môžete náteru anestézii krém, asi 15-20 minút , potom spustite stroj. 3. Prevádzka presunúť stroj a späť, nemôže zostať príliš dlho na jednom mieste. 4. Ak nechcete vedieť, ako ho používať, môžete sledovať video , ale pozerať na video, len s počítačom Poznámka :neobsahuje neobsahuje alkohol a anestetikum krém Popis: Typ:Spot Odstránenie Pero, Farba:Červená,Rosegold,Zlato 3 Farbu, Materiál:ABS Plast,Oceľ Ihly Výstupné Napätie: 5V rozmery balenia:cca.20.8*20.8*5 cm(L*W*H) Balík Zahrnuté:

Ako je uvedené, môžete si vybrať.

Priateľské Reminde r: Pretože jemné ihly je spotrebný materiál, odporúčame kúpiť viac jemné ihly,Naši výrobcovia veľkoobchod jemné ihly, veľmi cenovo dostupné!! Funkcie: (1)používanie najnovších technológií ,mikropočítačové ovládanie,bezpečné ,pohodlné ,rýchle. (2)Pomocou 8 nastaviteľné scanspot výkon ,liečba inteligentný ,spoľahlivý. (3)Jedinečné elektrické iónové technológie,použitie proces nebude mať ľudia pocit existencie elektrický prúd ,žiadne krvácanie. (4)Plug-in ,kabinet a vhodné na prepravu,za čas na prácu viac ako päť hodín. Opreating Sprievodca: 1.tlačidlo power ( ON/OFF): Dlhé stlačte tlačidlo (ZAP/VYP) tlačidlo na 3 sekundy prepínač, obrátil sa na LCD displeji moci a postavenia ( štandardne 2 kút), krátko stlačte tlačidlo (ZAP/VYP)na prispôsobenie kút, tam sú 8 stánky a môže byť upravená.

2.Pracovné tlačidlo (ODDIALENIE): Stlačte (Z) kee začať prácu, na LCD obrazovke bliká pre indikáciu normálnej prevádzky, uvoľnenie prestane pracovať.

3.Ochrana: dlho stlačte ( Z) tlačidlo pre 2 minút zastaviť výstupné zariadenia, ak je potrebné, aby pokračovala v práci, uvoľniť (SA) kláves, môžete stlačiť kláves znova

4.Displej a Poplatok Popis: indikátor Batérie na bunku predstavuje asi 20% elrectricity whne batérie prihláste sa blikajúce, prosím poplatku; prevodovky, arragement je za predstavuje posun od zhora nadol 1-8 stánky, postupne zvýšiť; pri poplatok nechať zobraziť bude nasledovať bije, bije celej siete, ktorá už nie je úplné, prístroj sa automaticky vypne po úplné nabitie; black štátu v čase nabíjania stlačte tlačidlo(ZAP/VYP) tlačidlo svieti obrazovka LCD ( keď výkon je príliš nízka, LCD podsvietenie nemusí svetlo temporatily, je to normálny jav, poplatok bude svietiť).

Bezpečnostné opatrenia

1. Ľudí, ktorí sú citlivý na bolesť môže používať alkohol na odstránenie mastnoty z pokožky pred použitím .

2.Po použití udržiavať pokožku v suchu, nedovoľte, aby kontaktu pokožky s vodou.

3.Nie jesť korenené jedlo.

4.Použitie do dvoch dní po skončení nesnažte sa na slnku. Použitie: okrem mieste: Vrátane kontaktných mieste miesto sa pohybuje dopredu a dozadu mierne ,môže byť jasne zistené, že melanín v elektrických akupunktúra po saul zoomb black spadne,ak sa zrážky plytké škvrny ,oblasť je menšia, môže odstránenie;ak väčší priestor pigmentácia je hlbšie,musí byť 2or 3 krát vysporiadať s viac vhodné ,by tiež mala venovať pozornosť hairdrresser pri používaní elektrických akupunktúrnej liečby ,okrem udržiavania zákazníkov predstavujú,podľa kaderník s ručné elektrické akupunktúra by rovnováhu jitter ,aby spôsobiť popáleniny pri spracovaní ,odtiene ,ovplyvniť hojenie rán ,zanechať jazvy jav. Bodka mol: Keď dot mol ,venujte zvýšenú pozornosť, aby rozlišovať mol rozsahu ,niektoré mol rastie na povrchovej vrstvy pleti a rast koreňov mólov ,hlboké podkožného tkaniva ,vrátane použitia ihly v čase, keď na konci rezu povrchu krtkovia ,najlepšie wy horieť v malých štvorcov.Ak rast pomerne hlboké mol ,okrem toho by sa mali vyhnúť zápalu po spracované,mali lepšie byť v 2to 3days pred hojenie rán výživný krém potiahnuté malých živých buniek,môže zabrániť kože konkávne diery ,keď utieranie výživy mráz ,by mali venovať pozornosť na rany s zápal situácii,ak je nnot utierať . Okrem guranulation: elektrické akupunktúra ústa mierne kontakt guranulation,derivátové granuláciu koreňových buniek na rádio ihly spálil na smrť .Asi týždeň po granuláciu môže spadnúť na ich vlastné,napríklad granuláciu je malé ,môžete použiť laser radio jednorazové ihly pálenie živnú pôdu pre granuláciu ,ako granuláciu je veľká ,povinnosť napáliť na viackrát,aby ovplyvniť hojenie. Okrem tetovanie a tetovanie : Všeobecne napáliť tetovanie a tetovanie, jeho plocha je väčšia ,je vhodné použitie veľkej ihly,spôsob horenia, tetovanie, tetovanie,približne rovnaká ako skenovanie mieste ,prevádzkový čas môže byť o niečo dlhšie,oblasť je príliš veľká(viac ako 3 cm) by sa mal zaoberať veľakrát ,nikdy jeden čas. Inak ,náhodou baktérie, infekcie ,dôsledkom je nepredstaviteľné,kozmetika a zákazník by mal byť obzvlášť opatrný ,ak máte závažné v flammation situácie ,čo najskôr do nemocnice na ošetrenie. Poznámka: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov. 3.Prosím, dovoľte 1-2cm chyba z dôvodu na strane merania .

Štítky: kozmetický prístroj, Pehaveniu Odstránenie Stroj, Spot Odstránenie Pero, Lacné kozmetický prístroj, Vysoká Kvalita pehaveniu odstránenie stroj, Čína mieste odstránenie pero Dodávateľov.

Funkcia Odstránenie Tetovania
Kapacita Batérie 1500mAh
Menovité napätie 5V
Funkcia B Mol Odstránenie
farba zlato/roseglod/červená
Nabíjacie Napätie DC5V
Veľkosť Produktu 175*35*mm
Materiál ABS + kov
Aplikácia Telo
Číslo Modelu R-110
Rýchlosť 8 Gears/8stalls
kvalita najnovšie technológie
Položka Druh Masáže & Relax
Druh Spot/mol/tetovanie/bradavice Odstraňovač
Veľkosť Medium
Názov Značky Raiuleko
Hmotnosť Balenia 0.34kg (0.75lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 28cm x 22cm x 7cm (11.02in x 8.66in x 2.76in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Najnovšie Technológie Mieste Odstránenie Pero Mol Pehaveniu Odstránenie Stroj Horúci Predaj Fluorescencie zistiť Starostlivosti o Pleť Salon Domov Kozmetický Prístroj

Najnovšie Technológie Mieste Odstránenie Pero Mol Pehaveniu Odstránenie Stroj Horúci Predaj Fluorescencie zistiť Starostlivosti o Pleť Salon Domov Kozmetický Prístroj

Súvisiace produkty

Porovnať