Doprava zadarmo, 2.4 Ghz Wireless Video Vysielač, Prijímač, Držiak Pre Auto Monitor Pripojiť Automobilovú parkovacia Kamera Zadnej strane Zálohy

Nový produkt

Skladom

€6.78

Pridať do obľúbených

2.4 G Bezdrôtový Video Vysielač, Prijímač Kit Tento 2.4 G Bezdrôtové Farebné Video Vysielač, Prijímač sú pre vaše vozidlo, spätné kamery, čo vám umožní premeniť spätné auto fotoaparát signál, aby sa na displeji LCD monitor 2,4 G wireless. Jednoducho pripojte spätné kamery s vysielačom a auto LCD displej s prijímačom; budete mať plne funkčný bezdrôtový spätné kamery. Prijímač a vysielač môže byť napájaný akékoľvek DC 12V vozidiel. Bezdrôtové Farebné Video Vysielač, Prijímač Kit je skvelý doplnok do vášho auta.

Funkcie:

- 2.4 G bezdrôtové farebné video prijímač / vysielač, vyhýba sa komplikovaným vedenia.

- Ideálna súprava pre auto spätné kamery, prevádza káblové spätné kamery do bezdrôtovej jeden.

- 50 m pracovný rozsah, vhodné pre väčšie vozidlá, malé nákladné autá, automobily, dodávky, a RVs, atď.

- Stabilný signál zaručuje vyššiu kvalitu obrazu.

- Bezdrôtový prijímač vysielač trvá žiadny problém so systémom video kábel.

- Hlavne byť použité pre bezdrôtové pripojenie na ľahké vozidlá pre video výstup na monitor, DVD prehrávač, fotoaparát, a MP5 atď.

- Mať jednu minútu dostať váš fotoaparát sa stal bezdrôtové kamery, jednoduchá inštalácia.

- Pripojenie na spätné kamery a predné video obrazovky.

- Vhodná pre všetky RCA na kompozitné video spojenia.

Špecifikácie:

- Vysielač frekvencie: 2468MHZ

- Výstupný výkon: 100mW

- Video vstup / výstup: PAL / NTSC kompozitný video signál

- Pracovná teplota: -20 - 60 deg.c

- Citlivosť prijímača: -93dbm

- Pracovný prúd: 200mA DC12V

- AV out rozhranie: RCA jack

- Pracovný rozsah: Až o 50 m (Hollowness)

- Vysielač / Prijímač dĺžka kábla: 1.5 m Model : Session

Vlastnosti: Odolná, Prenosné

Funkcie: Zlepšiť bezpečnosť jazdy

Materiál : Plast

Farba : Čierna

Špeciálne funkcie : čo vám Umožní premeniť spätné auto fotoaparát signál, aby sa na displeji LCD monitor 2,4 G bezdrôtový hmotnosť balenia: 0.121 kg

Rozmer výrobku (L x W x H) : 6 x 3 x 1 cm / 2.36 x 1.18 x 0.39 palcov

Veľkosť balenia (L x W x H) : 17 x 12 x 3 cm / 6.68 x 4.72 x 1.18 cm obsah balenia: 1 x 2.4 G Bezdrôtové Farebné Video Vysielač, 1 x 2.4 G Bezdrôtové Farebné Video Prijímač

Doprava

1.My zvyčajne odosielame do 5 pracovných dní od prijatia platby vymazané a potvrdil svoje kontaktné informácie.

2. Vždy sme loď na vašu adresu, takže prosím, uistite sa, že vaša adresa je cieľ, ktorý chcete položku ísť.

3. Akékoľvek konanie, colné a cla, poplatkov za medzinárodné zásielky sú na zodpovednosti zákazníka a nie sú tincluded v našich prepravných poplatkov.

4. Pre dopravu zdarma výrobku, predávajúci nemá posledné volanie. Kupujúci si môže zvoliť spôsob dopravy, ale predávajúci má konečné rozhodnúť o spôsob dopravy. Môže predávajúci zvoliť iný spôsob dopravy.

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Kupujúci má povinnosť skontrolovať zásielku starostlivo pred podpisom zásielky. Raz pozemok je podpísané, predávajúci si myslíte, že kupujúci dostal produkt v dobre stave.

Ak vankúš nájsť pozemok prázdny po ich singed, Predávajúci nie je zodpovedný za to. Predaj zvyknutý vrátenie peňazí kupujúcemu a zvyknutý odoslať kupujúcemu zásielky.

Takže kupujúci by mal skontrolovať packge pred tým, prihláste sa a vyzdvihnúť packgage. (V prípade, ak kupujúci našiel balík je prázdny, prosím, odmietne podpísať a obráťte sa na nás.)

Záruka

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo prísť s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Po Službe

1. Ak by ste mali akúkoľvek otázku,prosím, láskavo kontaktujte nás.

2. Bez akejkoľvek komunikácie, ale len zanechať negatívne hodnotenie na našom obchode, budeme klásť tento kupujúci do čiernu listinu bez akýchkoľvek ďalších po službe.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk.

Štítky: Parkovacia Kamera, auto rear reverse fotoaparát, zadný pohľad kamery, Lacné parkovacia kamera, Vysoko Kvalitné auto zadné zadnej strane fotoaparátu, Čína zadná kamera zobrazenie Dodávateľov.

farba Čierna
Shell Materiál Plastové
Typ Alarmu Príslušenstvo
Špeciálne Funkcie transformovať spätné auto fotoaparát signálu do LCD
Objektív Materiál Plastové
Dĺžka Video Kábla 2,6M
Drôt alebo Bezdrôtové Drôt
Vodiaca Čiara Áno
Funkcie Odolné Prenosné
Druh Materiálu ABS
Názov Značky EzoneTronics
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 9cm (5.91in x 3.94in x 3.54in)
Hmotnosť Balenia 0.18kg (0.40lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo, 2.4 Ghz Wireless Video Vysielač, Prijímač, Držiak Pre Auto Monitor Pripojiť Automobilovú parkovacia Kamera Zadnej strane Zálohy

Doprava zadarmo, 2.4 Ghz Wireless Video Vysielač, Prijímač, Držiak Pre Auto Monitor Pripojiť Automobilovú parkovacia Kamera Zadnej strane Zálohy

Súvisiace produkty

Porovnať