Udricare CCD parkovacia Nahrávanie Videa Fotoaparát pre Android GPS DVR Bluetooth Nepremokavé Nočné videnie Široký Uhol Zadný Fotoaparát

Nový produkt

Skladom

€15.34

Pridať do obľúbených

Vitajte na UDRIVE OTS Electronics Group, registrovaná, originálne a reálne medzinárodnej spoločnosti. Prajeme vám šťastný nakupovanie.

Toto je GPS Android Zrkadlo GPS DVR Auto Truck Vozidla parkovacia Kamera CCD HD Nepremokavé Nočné videnie 140 širokouhlý LED parkovacia kamera

Špecifikácie:

Vottage: DC12V

Fotoaparát dĺžka Kábla: spolu 7 meterss dlhé

Drôt alebo Bezdrôtové: Drôt

Nepremokavé, alebo nie: áno, vodotesný IP68 úrovni

Nočné videnie alebo nie: áno, nočné videnie

LED svetlo: áno, LED svetlo kamery

Fotoaparát Rozlíšenie: HD 720P, 300 Mega Pixelov.

Zozadu Parkovanie Pomoc: Áno, toto parkovacia zadná kamera môže byť pre auto truck parkovanie, zadná scény pomoc, keď auto truck zadnej strane.

Nahrávanie videa, alebo nie: Áno, toto parkovacia zadná kamera dokáže nahrávať video, môžete použiť ako spätné nahrávanie videa

Platné pre: Android Zrkadlo GPS DVR parkovacia kamera, napríklad pod GPS DVR produktu.

Ak si chcete kúpiť GPS DVR produkt, prosím kliknite nižšie na produkt obrázok odkaz kúpiť.

Tento parkovacia Zadná kamera je vhodná pre nižšie GPS DVR Produktu. prosím kliknite nižšie na produkt obrázok odkaz kúpiť.

Dôležité:

1. To je kupujúceho zodpovednosti, zaplatiť dovozné clo alebo miestnych daní, ak existuje. Ak máte špecifické požiadavky na vyhlásiť hodnotu pre prepravu, prosím, dajte nám vedieť tým, aby poznamenal správy.

2. Prosím, uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby (meno a priezvisko pre ruský), adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

Platby:

Akceptujeme Alipay, a všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Zásielky:

1. Objednávky bude dodaný v rámci spracovania dní po zaplatení overenie. To môže trvať 24 hodín na www.haix.sk systém na overenie platby.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Ak máte akékoľvek zmene adresy, prosím, dajte nám vedieť, pokiaľ uvedenie objednávku.

3. Čas dodania DHL/UPS/TNT/FedEx je okolo 3-9 dní. Dodacia lehota EMS je okolo 7-29 dní. Dodacia lehota Post Air Mail je okolo 15-60 dni. Dodacia lehota môže dlhšie, keď je vaše miesto je vzdialené a dlhé vzdialenosti, najmä počas obdobia a prázdnin. Môžete byť niekedy informovaní, vyzdvihnúť tovar sami, z miestnej pošty.

4. Ak je vaša adresa je vzdialené (rozšírené) oblasť kuriérskou spoločnosťou (DHL/UPS/TNT/FedEx), budete informovaní platiť vzdialený servisný poplatok, ktorý je účtovaný podľa kuriérskej spoločnosti. Diaľkové (rozšírené) oblasť môže byť kontrolované z kuriér internetovej stránke.

Záruka:

1. Každý výrobok je testovaný bez problému pred zásielky, takže ak prístroj zobrazí majú problém s kvalitou, prosím, kontaktujte nás do 3 dní. Môžete sa vrátiť zariadenie, a to do 7 dní od dátumu jej prijatia.

2. Vrátiť do 7 dní môžete vrátenie peňazí (vylúčiť prepravu nákladu) alebo exchange výmenu tovaru, kupujúci by mal dovoliť vrátiť prepravné nákladné. Návrat po 7 dní a do 1 roka zo dňa od doručenia môžete získať bezplatnú opravu, záruka, kupujúci by mal dovoliť návrat&poslať späť doprava nákladná.

3. Prepravné a odovzdanie poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za poplatky spiatočnou adresou. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. A MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky. Príslušenstvo a spotrebný materiál, ako sú batérie, nie sú súčasťou zadarmo reparing záruka rozsahu.

4. Pre akékoľvek vrátenie tovaru, prosím, zašlite prostredníctvom EMS kuriérom pri poslať späť. Sme schopní prijímať vrátiť výrobok, DHL, UPs, alebo iné.

5. Ak ste poškodenie výrobku vaše nesprávne používanie, môžete ju poslať späť k nám pre opravy a budete musieť platiť prepravné náklady a náklady na opravu.

6. Neprijímame žiadne vráti bez oznámenia vopred.

Spätná väzba:

Pozitívne 5 star spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité pre neustále zlepšovanie. Prosím, kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny feedback, tak, že môžeme skúsiť ponúknuť najlepšie riešenie pre vás. Ďakujeme za pochopenie.

1. Ak sa potvrdí doručenie objednávky a nechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu, do 3 dní, môžete získať ďalšie 4 mesiace zadarmo záruka čas, aby si spolu 16 mesiacov zadarmo záruky.

2. Ak sa potvrdí doručenie objednávky a nechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu v 7 dní, môžete získať navyše 2 mesiace zdarma záruka čas, aby si spolu 14 mesiacov zadarmo záruky.

V inom prípade, zdarma záručná lehota je 1 rok zo dňa od dodania ako predvolené.

Ste sa dohodli na všetkých vyššie uvedených predmetov pre objednávanie.

Štítky: Camera Späť, Parkovacia Kamera, zadná kamera pre android, Lacné camera späť, High Quality parkovacia kamera, Čína zadná kamera pre android Dodávateľov.

Napätie DC12V
Názov Značky Udricare
Objektív Materiál Sklo
Dĺžka Video Kábla 6M
Uhol Kamery 140 Široký Uhol
Typ Alarmu Prednej Strane,Zadná,Predná
Vodiaca Čiara Áno
nočné videnie Áno, nočné videnie s 4 LED svetlá jasné nočné videnie
Drôt alebo Bezdrôtové Drôt
Druh Materiálu Plastové
Shell Materiál Plastové
Nepremokavé Vodotesný IP68 úrovni
Späť kamery a kábla Vrátane zadnej kamery a kábla spolu 7 metrov
Hmotnosť Balenia 0.55kg (1.21lb.)
Veľkosť Balenia 18cm x 13cm x 10cm (7.09in x 5.12in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Udricare CCD parkovacia Nahrávanie Videa Fotoaparát pre Android GPS DVR Bluetooth Nepremokavé Nočné videnie Široký Uhol Zadný Fotoaparát

Udricare CCD parkovacia Nahrávanie Videa Fotoaparát pre Android GPS DVR Bluetooth Nepremokavé Nočné videnie Široký Uhol Zadný Fotoaparát

Súvisiace produkty

Porovnať